TEMA : Motionscykel

Skånsom og effektiv motionscykel!

Cykling er nemt at komme i gang med og byder på super effektiv kalorieforbrænding. Det er desuden en meget skånsom motionsform. Det gør motionscyklen meget velegnet til dig der har forskellige skavanker eller som er for tung til at løbe. Der er nemlig ikke nogen stød på knæ og ryg. En anden fordel ved motionscyklen er at du kan give den max gas uden at risikere skader. Det gør også motionscyklen til den mest effektive kalorieforbrænder.

Motionscyklen er super effektiv konditræning, der forbrænder kalorier i et højt tempo. Faktisk er motionscyklen den mest effektive kalorieforbrænder af alle fitnessmaskinerne.

Motionscyklen er også den mest skånsommme af alle fitnessmaskinerne. Risikoen for skader er minimal og alle kan bruge en motionscykel uanset om du er tyk eller tynd, ung eller gammel. Det gør den velegnet til dig der er utrænet og som synes at du ikke helt er i form til fitnresscenteret endnu.

..eller se alle TILBUD på motionscykler her.

FLERE ARTIKLER OM MOTIONSCYKLER

Motionscykel

Siddecykel og liggecykel

En siddecykel er en effektiv, men mere behagelig måde at motionere på. I stedet for en smal sadel, som på kondicyklen, har siddecyklen et rigtigt

→ Læs mere
Motionscykel

Mini motionscykel test

Mini motionscykler er små træningsmaskiner med pedaler, der kan bruges til at træne både arme og ben. De bruges især til genoptræning og til ældre,

→ Læs mere
Fitfact.dk
Enable registration in settings - general