Billig Løbebånd – TILBUD

Kom i super form, også når fitnesscenteret er lukket eller vinteren bliver for slem. Med et løbebånd til hjemmet kan du træne når du vil.

Der er mange gode løbebånd på markedet i dag fra brands som Abilica, Sole og Nordic Track og mange flere.

På denne side har vi samlet tilbud fra 10+ troværdige forhandlere. Vi opdaterer priser og produkter hver uge, så du kan være sikker på at finde et godt tilbud.

God fornøjelse!

Læs også: Løbebånd Test
ANNONCE

Løbebånd Tilbud

Søg i databasen over løbebånd

Er du på udkig efter et godt tilbud på billige løbebånd? I denne sektion har vi samlet tilbud på løbebånd. Vælg en af de de bedste tilbud i tabellen nedenunder. Vi indhenter priser og tilbud flere gange om ugen hos flere populære forhandlere.

Vælg pris
Vis kun tilbud?
Vælg brand
Viser
Løbebånd
2999 kr.
Everfit løbebånd - TFK-135 Slim
3699 kr.
4499 kr.
AirRunner løbebånd - Light M600A Upgrade
4499 kr.
8000 kr.
Odin T600 Løbebånd Demo
4998 kr.
5999 kr.
InShape løbebånd - 1500
4999 kr.
8000 kr.
Odin T600 Løbebånd
4999 kr.
13999 kr.
ProForm Carbon T7 Løbebånd
5298 kr.
5999 kr.
Titan Life T35 Løbebånd
5995 kr.
InShape løbebånd - RB500S
5999 kr.
Top Sport løbebånd - CS 3000
6498 kr.
7499 kr.
InShape løbebånd - 2500
6499 kr.
Bodytone DT14 Løbebånd
6900 kr.
14900 kr.
ProForm Carbon T10 Løbebånd
6995 kr.
Peak Fitness Smart+ Løbebånd Black
7299 kr.
10000 kr.
ODIN T700 Løbebånd DEMO
7499 kr.
10000 kr.
Odin T700 Løbebånd

Guide til køb af løbebånd

Det er langt fra ligegyldigt, hvilket løbebånd på tilbud du vælger. Umiddelbart kan det være fristende at vælge den billigste model, du kan finde. Dog kan denne model være for simpel for dig, eller den kan være lavet med en for svag motor.

Det kommer dig til gode både i forhold til træningsudbytte og økonomisk, at du bruger tid på at sammenligne flere billige løbebånd. Herved kan du finde frem til den eller de modeller, som modsvarer dine ønsker til omfang af indstillinger og dine krav til ydeevne.

Der er 6 overordnede punkter, du skal forholde dig til, når du køber løbebånd på tilbud:

Motor: Motionsmaskinerne designes med forskellige typer af motorer. I produktbeskrivelser kan du se, hvor mange hestekræfter hver maskine kan tilbyde. Som tommelfingerregel kan du gå ud fra, at des flere hestekræfter (der er angivet med betegnelsen ”Hk”), des flere km/t kan din maskine håndtere. Kvalitet og type af motor har indflydelse på maskinernes tophastigheder.

Tophastighed: På de bedste løbebånd på tilbud kan du løbe op til cirka 21km/t. På de klassiske modeller kan der løbes omkring 14km/t. Det er dit aktuelle niveau, dine forventninger til progression i træningen og dit formål med gå- eller løbetræne, der afgør, hvilket billigt løbebånd du skal vælge.

Hældning: På de bedste og mest avancerede maskiner kan du indstille hældning af selve løbebåndet. Når du har planer om at udfordre dig selv fysisk, og når du vil udvikle din kondition, skal du vælge løbebånd på tilbud med enten præindstillede programmer eller med manuelle indstillinger. Des flere programmer og indstillingsmuligheder din maskine har, des flere udfordringer kan du opnå, og des større udbytte og anvendelsesglæde vil du opleve.

Foldbar: Er pladsen derhjemme trang, kan det være en god idé at gå efter de populære, foldbare løbebånd. Her kan maskinen foldes sammen, så den kan opbevares bag en dør eller under en seng. Der vil typisk altid være praktiske transporthjul under fronten af maskinen, når du vælger en foldbar model. Hjulene gør det let og smidigt for dig at flytte rundt på maskinen.

Sammenklappelig: De foldbare løbebånd kendes også under betegnelsen ”sammenklappelige træningsmaskiner”. Design og funktion er de samme, og du kan finde både klassiske og mere professionelle modeller, der er lavet til at optimere pladsen derhjemme eller i garagen.

Bluetooth og TV: Det er en god idé at have fokus på din motivation på den lange bane, når du køber maskine. Dette gælder særligt, når det handler om formål som vægttab. Her er det naturligt at have perioder, hvor du mister motivationen, og hvor det kan være svært at komme i gang med dagens træning. Det kan give mental værdi at købe et billigt løbehjul med Bluetooth og LCD-skærm, så du kan koble din smartphone til og sætte gang i din yndlingsunderholdning.

Populære brands

Der er flere store producenter i verden, som står nogle af de mest eftertragtede og anmelderroste løbehjul. Det er producenter, som også designer og udvikler maskiner og træningsudstyr til landets motionscentre.

Du får masser af kvalitet for pengene, når du vælger et løbebånd på tilbud fra disse førende brands:

  • Abilica
  • NordicTrack
  • Sole

Den store fordel ved, at der er flere udbydere af kvalitetsmaskiner er, at der skabes konkurrence på markedet. Hver sæson lancerer de største producenter nye modeller af deres maskiner. Det betyder, at en række af forrige sæsons modeller sættes ned i pris, så du kan få højkvalitetsudstyr til de bedste priser til din træning.

 

Forfatter

  • Erik Haalo Hamre er redaktør og ekspert på Fitfact.dk og under uddannelse som Kostvejleder. Han har 20 års erfaring med styrketræning og har roet i Hellerup Roklub i en årrække.

Fitfact.dk
Enable registration in settings - general