Billig Løbebånd – TILBUD

Kom i super form, også når fitnesscenteret er lukket eller vinteren bliver for slem. Med et løbebånd til hjemmet kan du træne når du vil.

Der er mange gode løbebånd på markedet i dag fra brands som Abilica, Sole og Nordic Track og mange flere.

På denne side har vi samlet tilbud fra 10+ troværdige forhandlere. Vi opdaterer priser og produkter hver uge, så du kan være sikker på at finde et godt tilbud.

God fornøjelse!

ANNONCE

Løbebånd Tilbud

Søg i databasen over løbebånd

Er du på udkig efter et godt tilbud på billige løbebånd? I denne sektion har vi samlet tilbud på løbebånd. Vælg en af de de bedste tilbud i tabellen nedenunder. Vi indhenter priser og tilbud flere gange om ugen hos flere populære forhandlere.

Vælg pris
Vis kun tilbud?
Vælg brand
Viser
Løbebånd
3999 kr.
InShape løbebånd - 500
3999 kr.
AirRunner løbebånd - Light M600A Upgrade
4987 kr.
8000 kr.
ODIN T600 Løbebånd
5399 kr.
Løbebånd inSPORTline inCondi T20i
5799 kr.
6999 kr.
Løbebånd - Lavister - inSPORTline
5899 kr.
6799 kr.
Løbebånd - Akamar - inSPORTline
5999 kr.
Titan Life T35 Løbebånd
6495 kr.
6995 kr.
Peak Fitness Smart+ Løbebånd Black
6499 kr.
Bodytone DT14 Løbebånd
6599 kr.
Hammer Race Runner 2000M Løbebånd
6799 kr.
7999 kr.
Løbebånd - Power Tower - inSPORTline Tongu
6899 kr.
8299 kr.
Løbebånd - inSPORTline - Hill Pro
6999 kr.
9999 kr.
Masterfit TP100 Løbebånd
6999 kr.
InShape løbebånd - 1500
6999 kr.
Løbebånd - Runner DTM200i - Flow Fitness

Guide til køb af løbebånd

Det er langt fra ligegyldigt, hvilket løbebånd på tilbud du vælger. Umiddelbart kan det være fristende at vælge den billigste model, du kan finde. Dog kan denne model være for simpel for dig, eller den kan være lavet med en for svag motor.

Det kommer dig til gode både i forhold til træningsudbytte og økonomisk, at du bruger tid på at sammenligne flere billige løbebånd. Herved kan du finde frem til den eller de modeller, som modsvarer dine ønsker til omfang af indstillinger og dine krav til ydeevne.

Der er 6 overordnede punkter, du skal forholde dig til, når du køber løbebånd på tilbud:

Motor: Motionsmaskinerne designes med forskellige typer af motorer. I produktbeskrivelser kan du se, hvor mange hestekræfter hver maskine kan tilbyde. Som tommelfingerregel kan du gå ud fra, at des flere hestekræfter (der er angivet med betegnelsen ”Hk”), des flere km/t kan din maskine håndtere. Kvalitet og type af motor har indflydelse på maskinernes tophastigheder.

Tophastighed: På de bedste løbebånd på tilbud kan du løbe op til cirka 21km/t. På de klassiske modeller kan der løbes omkring 14km/t. Det er dit aktuelle niveau, dine forventninger til progression i træningen og dit formål med gå- eller løbetræne, der afgør, hvilket billigt løbebånd du skal vælge.

Hældning: På de bedste og mest avancerede maskiner kan du indstille hældning af selve løbebåndet. Når du har planer om at udfordre dig selv fysisk, og når du vil udvikle din kondition, skal du vælge løbebånd på tilbud med enten præindstillede programmer eller med manuelle indstillinger. Des flere programmer og indstillingsmuligheder din maskine har, des flere udfordringer kan du opnå, og des større udbytte og anvendelsesglæde vil du opleve.

Foldbar: Er pladsen derhjemme trang, kan det være en god idé at gå efter de populære, foldbare løbebånd. Her kan maskinen foldes sammen, så den kan opbevares bag en dør eller under en seng. Der vil typisk altid være praktiske transporthjul under fronten af maskinen, når du vælger en foldbar model. Hjulene gør det let og smidigt for dig at flytte rundt på maskinen.

Sammenklappelig: De foldbare løbebånd kendes også under betegnelsen ”sammenklappelige træningsmaskiner”. Design og funktion er de samme, og du kan finde både klassiske og mere professionelle modeller, der er lavet til at optimere pladsen derhjemme eller i garagen.

Bluetooth og TV: Det er en god idé at have fokus på din motivation på den lange bane, når du køber maskine. Dette gælder særligt, når det handler om formål som vægttab. Her er det naturligt at have perioder, hvor du mister motivationen, og hvor det kan være svært at komme i gang med dagens træning. Det kan give mental værdi at købe et billigt løbehjul med Bluetooth og LCD-skærm, så du kan koble din smartphone til og sætte gang i din yndlingsunderholdning.

Populære brands

Der er flere store producenter i verden, som står nogle af de mest eftertragtede og anmelderroste løbehjul. Det er producenter, som også designer og udvikler maskiner og træningsudstyr til landets motionscentre.

Du får masser af kvalitet for pengene, når du vælger et løbebånd på tilbud fra disse førende brands:

  • Abilica
  • NordicTrack
  • Sole

Den store fordel ved, at der er flere udbydere af kvalitetsmaskiner er, at der skabes konkurrence på markedet. Hver sæson lancerer de største producenter nye modeller af deres maskiner. Det betyder, at en række af forrige sæsons modeller sættes ned i pris, så du kan få højkvalitetsudstyr til de bedste priser til din træning.

 

På baggrund af vores research anbefaler vi du køber en kettlebell i støbejern, med en vægt på 12-16 kg for mænd og 6-12kg for kvinder.

Hvilken vægt skal du vælge?

Kettlebells fås som sagt i en masse vægte, men stort set alle eksperter og trænere anbefaler at begynde med 8-12kg for kvinder og 12-16kg for mænd.

I vores anbefaling har vi trukket på eksperter som Anna Bogdanova, forfatter til bogen “Kettlebells – how to and how not to” og den amerikanske kettlebell forhandler Kettlebell Kings, der leverer kettlebells til private og konkurrencer.

Mænd

Mænd der ikke har trænet kettlebells eller styrketræning før,bør begynde med en kettlebell på 16kg. Er du utrænet generelt, kan du begynde med 12kg.

De fleste vil dog kunne træne sig op til at kunne bruge en kettlebell på 16-20kg på kort tid.

Mænd der ikke har erfaring med kettlebells, men som har erfaring med styrketræning, bør begynde med en kettlebell på 20kg.

Mænd der har stor styrke, men ikke kettlebell erfaring, kan begynde med 24kg.

Kvinder

Kvinder der ikke har erfaring med kettlebells eller vægtræning, bør begynde med en kettlebell på 8kg. Er du utrænet generelt kan du begynde med en kettlebell på 6kg.

De fleste kvinder vil dog hurtigt kunne træne sig op til at bruge en kettlebell på 8-12kg.

Kvinder der ikke har erfaring med kettlebells, men har erfaring med vægttræning, bør begynde med en kettlebell på 12kg.

Kettlebell materialer

De oprindelige kettlebells blev populære i slutningen af 1800 tallet i Rusland, hvor de første konkurrencer med kettlebells begyndte. Herfra spredte træningsformen sig til Vesten, til “stærkmand” i cirkusser.

Kettlebells var oprindeligt støbt i et stykke jern og det er stadig den mest populære type, men siden er der kommet kettlebells til i flere andre materialer. Her får du et hurtig overblik over forskellen.

Kettlebells i jern

Kettlebells i støbejern bliver anset som de “originale” kettlebells. De har ikke ændret sig væsentligt i form eller udseende i de sidste 100 år.

Kettlebells i jern har flere fordele, ikke mindst fylder de mindst, da jern har et meget højt massefylde. Det gør dem nemme at håndtere og nemme at gemme væk efter brug.

De holder desuden fremragende. Beklædningen bliver ikke slidt og de er stort set umulige at ødelægge. Derfor kan de også sælges igen, når du på et tidspunkt vil gå op i vægt.

Vinyl og Neopren

Kettlebells i vinyl, og sjældnere kunststof som neopren, er blevet populære i diverse fitnesscentre rundt omkring, men eksperterne er ikke vilde med dem.

Anna Bogdanova, forfatter til flere bøger om kettlebells skriver:

Køb IKKE de vinylbelagte!! de giver ømme håndled (ligger enormt dårligt på underarme og håndtaget er for tyndt, så det hiver i huden i håndfladerne)
Anna Bogdanova
Forfatter og Kettlebell ekspert

Kettlebell Kings, en stor amerikansk forhandler af kettlebells, anbefaler heller ikke vinyl, men her går kritikken mere på at kettlebells i vinyl ikke har den rigtige balance og ergonomi. Kettlebells, forstår man, er nemlig nøje afstemt med vægt og balancepunkt, noget der påvirker dine bevægelser og sving.

Neopren, også kaldet kunststof, er et andet nyere materiale, der har den fordel at det har en “blød” overflade. De er derfor mildere ved gulvet.

Competition kettlebells

Kettlebells til konkurrencer, også kaldet competition kettlebells, er den type kettlebells der bruges til konkurrence i for eksempel Crossfit og lignende. De har en række særkender, hvor de adskiller sig fra andre typer kettlebells.

Competition kettlebells har samme størrelse uanset vægt og er lavet i stål

De er flade på bunden, så de kan stå stabilt på underlaget imellem øvelser uden at vælte. De har også et andet tyngdepunkt end almindelige kettlebells, der skulle gøre dem lettere at balancere, især i cleans og øvelser, hvor kettlebells skal over hovedet.

Konkurrence kettlebells har desuden glatte håndtag, der gør dem nemme at svinge og håndtere.

Competition kettlebells anbefales oftest ikke til nybegyndere, men anbefales til dig der ofte laver øvelser hvor kettlebellen hviler på din underarm. Her er der nemlig forskel. Hvor almindelige kettlebells trykker på knoglen ved håndleddet, så bliver vægten lagt på underarms musklen med competition kettlebells.

Jeg er manden bag Fitfact.dk og skriver blandt andet om træning og vægttab, med særlig fokus på motivation og sundhed.

Træningsudstyr til hjemmet - tilbud på billig træningsudstyr
Logo
Enable registration in settings - general