Toorx romaskiner, motionscykler, crosstrainere m.m.

Toorx er et italiensk brand, der hører til under den store virksomhed, Garlando. Dattermærket blev skabt for at sætte ekstra fokus på kvalitetsmaskiner, der er lavet i professionelle designs. Der er motionscentre landet over, der har en række maskiner fra det italienske firma. Det er netop den professionelle kvalitet, der er kendetegnede for samtlige produkter i sortimentet hos Toorx.

Du finder udstyr, som kan bruges til genoptræning, muskelopbygning, restitution og opvarmning.

Hvert et behov er tilgodeset i det brede og varierede sortiment af produkter, der dækker over alt fra motionsmaskiner over yogatilbehør til træningselastikker og crossfit udstyr.

Modsat andre brands på området for fitnessudstyr kan du også købe tilbehør til dine redskaber og din træning, når du vælger Toorx. Der er f.eks. Floor Guards, der beskytter gulvet derhjemme, når du laver styrketræning derhjemme, og der er silikonespray og reparationssæt til dine maskiner.

ANNONCE

Tilbud på Toorx fitnessmaskiner

Søg i databasen med Toorx fitnessmaskiner

Vælg fitnessmaskine
Vælg pris
Vis kun tilbud?
Viser
fitnessmaskiner
1199 kr.
1499 kr.
Toorx Olympisk Kettlebell - 28 kg
1399 kr.
1699 kr.
Toorx Olympisk Kettlebell - 32 kg
2999 kr.
3999 kr.
Toorx Spinningcykel SRX-40S
2999 kr.
3999 kr.
Toorx SRX-40s Spinningcykel
3499 kr.
4199 kr.
TOORX SRX 45 S Spinningcykel
3499 kr.
4199 kr.
TOORX SRX 45 S Spinningcykel
3999 kr.
4799 kr.
Toorx SRX-60 EVO Spinningcykel
3999 kr.
4499 kr.
Toorx ERX-90 Crosstrainer
4599 kr.
Toorx SRX-60 EVO Spinningcykel
5499 kr.
6999 kr.
Toorx SRX Speed MAG Indoor Bike
6999 kr.
Toorx SRX Speed MAG Indoor Bike

Til nybegynderen, den øvede og den professionelle fitnessudøver

Toorx er blandt andet afholdt på grund af de elegante og brugervenlige designs på maskinerne og fitnessudstyret. Det er skabt til at kunne stå på faste pladser i hjemmet, så du får den nemmeste adgang til at være aktiv, når det passer ind i din hverdag og livsstil.

Ikke nok med at der er lagt vægt på de æstetiske designs, så får du også udstyr, der er lavet i robuste og holdbare udgaver.

Du behøver ikke have erfaring med styrke- eller konditionstræning. Der følger vejledninger med til dit udstyr fra den italienske producent, der sikrer, at du kan komme godt i gang med dit udstyr.

Du finder et særligt, stort sortiment af kvalitetsudstyr, når du vælger imellem løbebånd og håndvægte. Det store udvalg af varianter er med til at give dig den bedste og mest udbytterige træning.

Træningsudstyr til hjemmet - tilbud på billig træningsudstyr
Logo
Enable registration in settings - general