Bodypump sæt – test og tilbud på Les Mills udstyr

Træn Bodypump og Les Mills træning derhjemme med et vægtstang sæt til fitness.

I denne guide har vi fundet 5 af de mest populære Bodypump sæt.

Er du i tvivl om hvad du skal vælge, får du også et par tip med.

Se de mest populære Bodypump sæt nedenunder eller brug indholdsfortegnelsen til at hoppe i teksten.

Læs også: Fitnesstrampolin Test
Reebok Rep Set
1.997,00 kr.
Abilica Pump Set
(Produktet er udgået) kr.
Toorx Bodypump Set
599,00 kr.

Hvad er bodypump?

Bodypump hører til blandt verdens mest kendte fitnesskoncepter og er kort fortalt træning med vægte i højt tempo og til god musik.

Konceptet stammer fra New Zealand, men er i dag også populært i adskillige andre lande inkl. Danmark.

Motionsformen dyrkes i dag i over 60 lande, hvilket er med til at understrege, hvor populært og udbredt et fitnesskoncept der er tale om.

Les Mills Bodypump

Les Mills er skaberen af bodypump – derfor går træningskonceptet også under navnet Les Mills Bodypump.

Tilbage i tiden hed konceptet blot Pump, men det blev omdøbt til Bodypump tilbage i 1997. Nu ved du altså, hvor bodypump stammer fra, og hvor mange år det efterhånden har eksisteret.

Populære Bodypump sæt

I dag findes der et væld af forskellige bodypump sæt, hvoraf nogle selvfølgelig er mere populære end andre. I de kommende afsnit vil du blive præsenteret for nogle af markedets mest populære træningssæt tilegnet bodypump.

Du vil bl.a. blive præsenteret for sæt fra Reebok, Abilica, Toorx m.fl.

Fortsæt læsningen og find dit ideelle sæt i dag. Mulighederne er mange, så der er helt sikkert også et sæt efter din smag.

Abilica Pump Set

Forhandler Totalpris Læs mere

Abilica Pump Set er et af de bodypump sæt, du med fordel kan kigge nærmere på, hvis du ønsker et moderne, holdbart og brugervenligt træningssæt.

Sættet består først og fremmest af en vægtstang i stål, der måler 130 cm. og har en vægt på 1,5 kg. Derudover medfølger der 2 fjederlåse og 6 plastikbelagte vægtskiver bestående af 2 x 1,25, 2 x 2,5 og 2 x 5 kg. vægtskiver.

Dette giver en totalvægt på 19 kg. inkl. stangens vægt.

Er 19 kg. tilstrækkeligt for dig, så vil dette sæt være et rigtig godt valg.

Bemærk, at det er muligt at tilkøbe ekstra vægtskiver, fjederlåse og stænger.

Har du derfor brug for flere vægtstænger og / eller vægtskiver, så vil du altid kunne tilkøbe dette på et senere tidspunkt.

Reebok Rep Set

Forhandler Totalpris Læs mere
1.997,00 DKK → Læs mere

I den lidt højere prisende (og kvalitetsende) er det værd at kigge nærmere på dette bodypump sæt fra Reebok. Foruden selve stangen, der vejer 2,5 kg., så får du 2 x 1,25, 2 x 2,5 og 2 x 5 kg. vægtskiver.

Det giver en samlet vægt på 20 kg.

Selve vægtstangen er i ekstraordinær høj kvalitet og kan derfor klare en belastning på op til 40 kg.

Der er derfor rig mulighed for at tilkøbe og bruge flere vægtskiver, hvis 20 kg. ikke er nok for dig.

Bemærk i øvrigt, at vægtskiverne i dette sæt kommer med en polyurethan overflade, hvilket er med til at sikre en uovertruffen holdbarhed.

Eurosport Bar Pump Rep

Forhandler Totalpris Læs mere
1.499,00 DKK → Læs mere

Eurosport melder sig selvfølgelig også ind i kampen – med dette fine bodypump sæt. Sættet går under modelnavnet Eurosport Bar Pump Rep Set og vil ligesom de andre udvalgte sæt være et rigtig godt køb for manges vedkommende.

Sættet består af 6 vægtskiver (2 x 1,25, 2 x 2,5 og 2 x 5 kg.), clips og ikke mindst en robust vægtstang. Vægtskiverne har en samlet vægt på 17,5 kg., og så kommer der selvfølgelig også noget belastning fra vægtstangen og de medfølgende clips.

Det udvalgte bodypump sæt byder på en rigtig høj kvalitet og er i øvrigt både vedligeholdelses- og rengøringsvenligt. Selve vægtskiverne er belagt med en yderst slidstærk neopren belægning.

Toorx Bodypump Set

Forhandler Totalpris Læs mere
599,00 DKK → Læs mere

Toorx kommer her med det ultimative bodypump sæt til nybegynderen.

Det er et meget klassisk sæt bestående af gummibelagte vægtskiver og en skumbelagt vægtstang. Sættet vejer i alt 10 kg. fordelt på 2 x 2,5 og 2 x 1,25 kg. vægtskiver samt vægtstang og fjederlåse.

Vurderer du, at 10 kg. er tilstrækkelig belastning for dig, så vælg da dette sæt fra Toorx. Det kan erhverves til en rigtig konkurrencedygtig pris.

Powr4 Pro Sæt

Forhandler Totalpris Læs mere
1.299,00 DKK → Læs mere

Powr4 Pro gør sig ikke kun bemærket med sine mange farver. Det udvalgte bodypump sæt udmærker sig også med sit grip design og quick release clamps.

Ved køb af dette sæt får du leveret 6 vægtskiver i farverne gul, blå og pink.

Du får henholdsvis 2 x 1,25 kg. (gul), 2 x 2,5 kg. (blå) og 2 x 5 kg. (pink) vægtskiver.

Derudover vejer vægtstangen 2,5 kg. Dette giver altså en totalvægt på 20 kg.

Vægtskiverne er behagelige at håndtere og skåner i øvrigt dit gulv grundet det praktiske overflademateriale.

Bodytone Fitness Pump

Forhandler Totalpris Læs mere
699,00 DKK → Læs mere

Slutteligt bliver du præsenteret for dette bodypump sæt fra Bodytone, der befinder sig i mellemprisklassen.

Der er endnu en gang tale om et komplet sæt bestående af en vægtstang, spænder og 6 vægtskiver (2 x 1,25, 2 x 2,5 og 2 x 5 kg.).

Vægtskiverne vejer altså i alt 17,5 kg. Alle vægtskiverne er i øvrigt udstyret med håndtag, der gør dem lettere at håndtere.

Bodytone er kendt for at levere træningsudstyr af høj kvalitet – og dette sæt er ingen undtagelse.

Guide til køb af bodypump udstyr og aerobic vægtstang

Lyder bodypump som en træningsform efter din smag, så skal du selvfølgelig have investeret i noget udstyr, medmindre du har tænkt dig at melde dig ind i et fitnesscenter, der ligger inde med en masse bodypump sæt. Ønsker du at dyrke bodypump derhjemme, så læs videre.

3 hurtige om Bodypump

Er du i tvivl om Bodypump er noget for dig?

Her får du et hurtigt overblik over hvad Bodypump går ud på.

1
God musik

Når man siger bodypump, så siger man også god musik – dette hænger nemlig ufravigeligt sammen.

Denne form for styrketræning skal nemlig udføres til energifyldt musik. Via Spotify eller en anden musiktjeneste vil du kunne finde musik, der passer perfekt til træningsformen.

2
Højt tempo

Modsat traditionel styrketræning, så byder bodypump på et højt tempo.

Der er nemlig som udgangspunkt ikke indlagt en masse pauser i træningen.

Dyrker du bodypump derhjemme, bestemmer du dog selvfølgelig selv, hvor mange og hvor lange pauser du vil holde.

Ikke desto mindre får du mest ud af træningen, hvis du holder et højt tempo gennem hele træningspasset.

3
Træning med vægtstang

I Bodypump træner du med vægtstang og laver øvelser der bruger hele kroppen.

Det behøves hverken at være ensformigt eller kedeligt at træne med vægtstænger. Det er bodypump et rigtig godt eksempel på.

Faktum er nemlig, at man med noget så simpelt som en vægtstang og nogle vægtskiver (samt selvfølgelig nogle spænder) vil kunne træne hele kroppen uden undtagelser. Der er i øvrigt rig mulighed for at få pulsen op.

Bodypump udstyr

I dag findes der rigtig meget forskelligt bodypump udstyr i forskellige materialer, prisklasser m.v. Vi kan varmt anbefale at købe et bodypump sæt, så du får alt udstyret til én samlet pris – ofte en yderst fordelagtig pris. Der er dog også mulighed for at købe delene enkeltvis, hvis du skulle have et ønske herom.

Vægtstang

Du kommer først og fremmest ikke udenom at købe en god vægtstang, hvis du skal i gang med bodypump. En god vægtstang skal, hvis du spørger os, byde på et ergonomiske greb, en god holdbarhed og rengøringsvenlige flader. Især grebet er vigtigt for at sikre en behagelig træningsoplevelse.

Vægtskiver

En vægtstang kan naturligvis ikke stå alene. Der skal også investeres i nogle vægtskiver, så træningen ikke bliver alt for let. Du kan med fordel købe vægtskiver med en praktisk overflade og indbyggede håndtag. Derudover vil det være en fordel, hvis vægtskiverne er farveinddelt alt efter vægt.

Bænk

Som udgangspunkt vil man sagtens kunne dyrke bodypump uden en bænk. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at en god træningsbænk gør det nemmere at variere og intensivere træningen. Du kan f.eks. købe en stepbænk, hvis du gerne vil kombinere bodypump og step – det kan sagtens lade sig gøre.

Træningsmåtte

En god træningsmåtte er et absolut must-have, når det kommer til bodypump. Det skal nemlig gerne være sådan, at du både kan sidde, ligge og stå komfortabelt – og dét er den ergonomiske træningsmåtte med til at sikre.

Bodypump træningsprogram

Du behøves hverken at melde dig ind i et fitnesscenter eller at alliere dig med en personlig træner for at kunne komme i gang med bodypump. Der er nemlig rig mulighed for at finde og følge et bodypump træningsprogram, der guider dig igennem dine træninger. Er du derfor motiveret for at komme i gang, så find inspiration i de kommende afsnit.

Les Mills on Demand

Les Mills on Demand er et godt sted at søge inspiration til din træning, idet du som medlem får adgang til over 1.000 workouts inden for bl.a. cardio, mindfulness, bodypump og meget andet.

Fælles for alle workouts er, at de er udviklet og sammensat af eksperter og præsenteret af dygtige undervisere.

Med Les Mills on Demand er der rig mulighed for at vælge workouts med eller uden vægte alt efter behov.

Les Mills står i øvrigt også for at levere den musikalske oplevelse – og som bekendt er musikken vigtig, når man dyrker bodypump.

Fakta om Les Mills on Demand:

  • Over 1.000 workouts
  • Workouts på 15-55 minutter
  • Prisen er €15 om måneden (svarende til omkring 110 kr.)

YouTube træningsprogrammer

YouTube kan også meget vel blive dit go-to sted, når du skal finde nye bodypump træningsprogrammer. Platformen rummer nemlig et utal af gode og inspirerende videoer om netop bodypump. Der er vel at mærke tale om videoer, som du kan få adgang til helt gratis og uforpligtende.

Disse personer og grupper skal du holde øje med på YouTube:

Forfatter

  • Erik Haalo Hamre er redaktør og ekspert på Fitfact.dk og under uddannelse som Kostvejleder. Han har 20 års erfaring med styrketræning og har roet i Hellerup Roklub i en årrække.

Tags:

Fitfact.dk
Enable registration in settings - general