3 anbefalede fitness trends fra Fitnessengros

Annonceindhold

Det giver fleksibilitet og frihed at træne derhjemme, og flere og flere vælger denne form for træning i disse år. Men for at gøre træningen effektiv og sjov, så er udstyr nødvendigt. Heldigvis kan du her finde 3 anbefalede fitness trends fra Fitnessengros.

Det, der hitter nu og i fremtiden, er: Boksning, cross- og styrketræning og naturligvis løb, som bare aldrig synes at gå af mode.

Lav dit eget lille boksestudie

Den første af de 3 anbefalede fitness trends fra Fitnessengros handler om boksning. Motionsboksning har været vildt populært de seneste tre år her i Danmark, og den trend ser bare ud til at forsætte.

Boksning giver dig en fabelagtig cardiotræning, og du kan mikse og lægge slagkombinationer oveni i det uendelige, så du hele tiden har en oplevelse af variation og fremskridt i din træning.

Og vil du være helt med fremme på bokse-beatet, så begynd at dyrke Thaiboksning, hvor du også bruger albuer og spark i din træning. Det gør træningen sværere, men også meget sjovere.

Alt hvad du behøver for at begynde at boksetræne derhjemme er en sandsæk og et par handsker.  

De uundværlige kettlebells

En anden træningstrend, der holder, er de forskellige udgaver af cross-træning, hvor man bruger sin egen kropsvægt og enkelt udstyr som fx kettlebells som sine primære træningsredskaber.

Denne trend blev sat, da mange måtte finde andre måder at træne på, end i fitnesscentret sidste vinter.

Og mange holder stadig ved denne nemme og fleksible form for konditions- og styrketræning, hvor man får pulsen op, styrket sin muskulatur og hele sin krop i hvert eneste træningspas.

Kettlebells findes i flere udgaver, så gå efter den eller de vægtklasser, der passer til din styrke og dit nuværende træningsniveau.

Op på løbebåndet hjemme i stuen

Den sidste af de 3 anbefalede fitness trends fra Fitnessengros har fokus på løb.

Det er ikke alle, der er vilde med at løbe udendørs – og ikke alle, der har et egnet løbeområde lige uden for døren, så her kan et løbebånd være den perfekte løsning.

Et moderne løbebånd til hjemmebrug skal være slidstærkt og med en tilpas kraftig motor, så du ikke behøver at skrue ned for tempoet eller på andre måder gå på kompromis med din træning eller dine vanlige løberutiner, bare fordi du løber dig en tur hjemme i stuen eller soveværelset.

Bor du i lejlighed, eller vil du helst ikke forstyrre familien med din daglige morgenløbetur, så gå efter et lydsvagt og stødabsorberende løbebånd.

Forfatter

  • Erik Haalo Hamre er redaktør og ekspert på Fitfact.dk og under uddannelse som Kostvejleder. Han har 20 års erfaring med styrketræning og har roet i Hellerup Roklub i en årrække.

Tags:

Fitfact.dk
Enable registration in settings - general