3 norske sport- og fitnessbrands du skal kende

Annonceindhold

Der findes et utal af brands der kan levere sportsudstyr i verdensklasse. Det gælder også Norge, der leverer brand efter brand, med udstyr der tillader en aktiv livsstil i en travl hverdag. Hvis du leder efter fitnessudstyr i kvalitet, så koster det ofte mange penge og måske endda flere end du syntes du kan undvære på kontoen. Lånemegleren.no giver du mulighed for at tage et lån til dine største ønsker. Hurtigt og nemt kan du ansøge om det lånebeløb du har behov for og straks får du pengene overført til din konto. Gør dig selv en tjeneste, for bedre sundhed og en mere aktiv livsstil, ved at investere i fitnessudstyr der kan give dig mere glæde og overskud. 

Fitness Brands Norway – Træningsudstyr til enhver smag 

Fitness Brand Norway er et mærke der sætter en ære i at kunne levere et komplet sortiment til træningscenteret. Både til private og erhverv. Her er der tale om fitness-maskiner til blandt andet cardio og styrketræning, ligesom det store udvalg leverer gulv, tilbehør og alt til fitness-garderoben. Med udstyr fra Fitness Brand Norway sikrer du at du kan fylde fitness rummet med alt hvad der kræves for en optimal og effektiv træning, hvor holdbarhed og kvalitet er en prioritet. 

Run and Relax – Komfortabelt yoga-tøj

Norske Run and Relax har til formal at skabe den perfekte balance mellem en travl hverdag, sundhed og træning samt ren afslapning. Grundlæggerne bag firmaet har et ønske om at skabe mere ro til kvinder, samtidig med at opfordre til en mere aktiv livsstil gennem deres udvalg af komfortabelt yoga-tøj, der ligeledes kan anvendes i hverdagsgarderoben. Der tilbydes et større udvalg af toppe og leggins i kvalitet og med funktionelle detaljer, der gør det nemt at hoppe direkte fra hverdagslivet til yogamåtterne, som ligeledes kan findes under navnet Run and Relax. 

Helly Hansen – friluftsliv i verdensklasse 

Helly Hansen er kendt for produkter og beklædning i verdensklasse indenfor flere kategorier, hvor der kræves slidstærkt og funktionelt tøj. Brandet producerer beklædning der særligt egner sig til det aktive udeliv. Så hvis du ønsker at hoppe i løbeskoene eller sætte dig på cyklen i alt slags vejr, så er norske Helly Hansen det helt rette sted at finde den optimale beklædning. Her sikrer du dig tøj, fra inderst til yderst, der er slidstærkt og funktionelt og som besidder positive egenskaber i forhold til det at være aktiv i det fri.

Forfatter

  • Erik Haalo Hamre er redaktør og ekspert på Fitfact.dk og under uddannelse som Kostvejleder. Han har 20 års erfaring med styrketræning og har roet i Hellerup Roklub i en årrække.

Tags:

Fitfact.dk
Enable registration in settings - general