Billige kettlebells i jern, vinyl og til konkurrence


Kettlebells er super alsidig træning til der vil kunne træne effektivt derhjemme. Med en kettlebell og et par simple øvelser kan du træne kondition, forbrænde fedt og opbygge muskelmasse, med naturlige og dynamiske bevægelser, der minimerer risiko for skader.

På denne side har vi samlet 200+ kettlebells fra 10+ forskellige forhandlere, så du nemt kan finde et godt tilbud på lige netop den type kettlebell du ønsker. Du kan sortere ud fra vægt, materiale og type.

Har du brug for rådgivning til hvilken kettlebell du kan købe, kan du læse vores korte guide til valg af vægt og størrelse. Den finder du under søgemaskinen. Brug indholdsfortegnelsen til at hoppe i artiklen.

ANNONCE

MEST POPULÆRE FORHANDLERE

Billige kettlebells

Søg i databasen over kettlebells

Er du på udkig efter et godt tilbud på billige kettlebells? I denne sektion har vi samlet tilbud på billige kettlebells. Vælg en af de de bedste tilbud i tabellen nedenunder. Vi indhenter priser og tilbud flere gange om ugen hos flere populære forhandlere.

Vælg pris
Vis kun tilbud?
Vælg vægt
Viser
kettlebells
279 kr.
Classic Kettlebell
319 kr.
Kettlebell 3,6 kg
399 kr.
Classic Kettlebell
479 kr.
Kettlebell 6,8 kg
479 kr.
Classic Kettlebell
499 kr.
Flowlife Flowbell, 15kg
519 kr.
Kettlebell 8,2 kg
559 kr.
Kettlebell 9,1 kg
639 kr.
Classic Kettlebell
679 kr.
Kettlebell 11,3 kg
699 kr.
Flowlife Flowbell, 33kg
799 kr.
Kettlebell 13,6 kg
799 kr.
Classic Kettlebell
825 kr.
875 kr.
Competition Kettlebell 20 kg
879 kr.
Kettlebell 15,9 kg
900 kr.
925 kr.
Competition Kettlebell 22 kg
1025 kr.
Competition Kettlebell 30 kg
1032 kr.
Rack for Medicine Balls / Kettlebells

Hvilken kettlebell skal jeg starte med?

kettlebell på stativ

Kettlebells fås i dag i et utal af vægte, størrelser og materialer. Fra 1kg til 30kg, i støbejern, vinyl og neopren.

På baggrund af vores research anbefaler vi du køber en kettlebell i støbejern, med en vægt på 12-16 kg for mænd og 6-12kg for kvinder.

Hvilken vægt skal du vælge?

Kettlebells fås som sagt i en masse vægte, men stort set alle eksperter og trænere anbefaler at begynde med 8-12kg for kvinder og 12-16kg for mænd.

I vores anbefaling har vi trukket på eksperter som Anna Bogdanova, forfatter til bogen “Kettlebells – how to and how not to” og den amerikanske kettlebell forhandler Kettlebell Kings, der leverer kettlebells til private og konkurrencer.

Mænd

Mænd der ikke har trænet kettlebells eller styrketræning før,bør begynde med en kettlebell på 16kg. Er du utrænet generelt, kan du begynde med 12kg.

De fleste vil dog kunne træne sig op til at kunne bruge en kettlebell på 16-20kg på kort tid.

Mænd der ikke har erfaring med kettlebells, men som har erfaring med styrketræning, bør begynde med en kettlebell på 20kg.

Mænd der har stor styrke, men ikke kettlebell erfaring, kan begynde med 24kg.

Kvinder

Kvinder der ikke har erfaring med kettlebells eller vægtræning, bør begynde med en kettlebell på 8kg. Er du utrænet generelt kan du begynde med en kettlebell på 6kg.

De fleste kvinder vil dog hurtigt kunne træne sig op til at bruge en kettlebell på 8-12kg.

Kvinder der ikke har erfaring med kettlebells, men har erfaring med vægttræning, bør begynde med en kettlebell på 12kg.

Kettlebell materialer

De oprindelige kettlebells blev populære i slutningen af 1800 tallet i Rusland, hvor de første konkurrencer med kettlebells begyndte. Herfra spredte træningsformen sig til Vesten, til “stærkmand” i cirkusser.

Kettlebells var oprindeligt støbt i et stykke jern og det er stadig den mest populære type, men siden er der kommet kettlebells til i flere andre materialer. Her får du et hurtig overblik over forskellen.

Kettlebells i jern

Kettlebells i støbejern bliver anset som de “originale” kettlebells. De har ikke ændret sig væsentligt i form eller udseende i de sidste 100 år.

Kettlebells i jern har flere fordele, ikke mindst fylder de mindst, da jern har et meget højt massefylde. Det gør dem nemme at håndtere og nemme at gemme væk efter brug.

De holder desuden fremragende. Beklædningen bliver ikke slidt og de er stort set umulige at ødelægge. Derfor kan de også sælges igen, når du på et tidspunkt vil gå op i vægt.

Vinyl og Neopren

Kettlebells i vinyl, og sjældnere kunststof som neopren, er blevet populære i diverse fitnesscentre rundt omkring, men eksperterne er ikke vilde med dem.

Anna Bogdanova, forfatter til flere bøger om kettlebells skriver:

Køb IKKE de vinylbelagte!! de giver ømme håndled (ligger enormt dårligt på underarme og håndtaget er for tyndt, så det hiver i huden i håndfladerne)
Anna Bogdanova
Forfatter og Kettlebell ekspert

Kettlebell Kings, en stor amerikansk forhandler af kettlebells, anbefaler heller ikke vinyl, men her går kritikken mere på at kettlebells i vinyl ikke har den rigtige balance og ergonomi. Kettlebells, forstår man, er nemlig nøje afstemt med vægt og balancepunkt, noget der påvirker dine bevægelser og sving.

Neopren, også kaldet kunststof, er et andet nyere materiale, der har den fordel at det har en “blød” overflade. De er derfor mildere ved gulvet.

Competition kettlebells

Kettlebells til konkurrencer, også kaldet competition kettlebells, er den type kettlebells der bruges til konkurrence i for eksempel Crossfit og lignende. De har en række særkender, hvor de adskiller sig fra andre typer kettlebells.

Competition kettlebells har samme størrelse uanset vægt og er lavet i stål

De er flade på bunden, så de kan stå stabilt på underlaget imellem øvelser uden at vælte. De har også et andet tyngdepunkt end almindelige kettlebells, der skulle gøre dem lettere at balancere, især i cleans og øvelser, hvor kettlebells skal over hovedet.

Konkurrence kettlebells har desuden glatte håndtag, der gør dem nemme at svinge og håndtere.

Competition kettlebells anbefales oftest ikke til nybegyndere, men anbefales til dig der ofte laver øvelser hvor kettlebellen hviler på din underarm. Her er der nemlig forskel. Hvor almindelige kettlebells trykker på knoglen ved håndleddet, så bliver vægten lagt på underarms musklen med competition kettlebells.

Læs denne anmeldelse på andre sprog

Forfatter

  • Erik Haalo Hamre er redaktør og ekspert på Fitfact.dk og under uddannelse som Kostvejleder. Han har 20 års erfaring med styrketræning og har roet i Hellerup Roklub i en årrække.

Fitfact.dk
Enable registration in settings - general