Om Siden

Hvem skriver på FitFact.dk

Eric

Redaktør på Fitfact.dk

Jeg er redaktør og webmaster på FitFact.dk, bloggen hvor jeg forsøger at finde ud af hvad der er op og ned på slankekure, styrketræning og fitnessfads.

Jeg har en historie med overvægt, men har også trænet meget. Derfor er jeg også meget fokuseret på det der faktisk virker. Især for os almindelige mennesker der har svært ved at tabe os.

Jeg har en naturvidenskabelig uddannelse og har arbejdet meget med research og kildekritik. Jeg kan læse forskningspapirer og videnskabelige studier. Derfor håber jeg at kunne finde ud af sandheden om alle de vilde påstande i fitness branchen.

Om forbrugertests på FitFact.dk

“Hands On garanti” på vores forbrugertest

På FitFact.dk udfører vi forbrugertest af fitness produkter, lige fra romaskiner til hormoncheck på nettet. Vi har som mål at være grundige, troværdige og videnskabelige.

Har du nogensinde læst en forbrugertest på nettet, men kommet i tvivl om skribenten overhovedet har prøvet produktet selv?

Det har vi. Derfor er forbrugertests på FitFact.dk forsynes med “hands on garanti” – det er den lille badge du kan se i toppen af siden. Den betyder at den forbrugertest du læser er skrevet af nogen der rent faktisk har haft produkterne i hænderne. Det er din “hands on” garanti for at du kan træffe et fornuftigt valg.

Vores "hands on" tests

Testosteron test på nettet

Vi har undersøgt hjemmetest af testosteron. Virker de? Kan man stole på resultaterne? Det har vi set nærmere på i denne test.

Romaskiner til hjemmebrug

Romaskinetræning er super effektivt og populært. Men er romaskinerne til hjemmebrug pengene værd? Hvilken skal man vælge? Vi har hevet i dem alle sammen.

LCHF kuren

Low Carb High Fat kuren, også kendt som LCHF, er her der og alle steder. Men er den til at følge for almindelige dødelige? Vi har købt,læst og spist efter en af de mest populære kogebøger af forfatter Jane Farber.

Kontakt

65 74 64 30

eric@fitfact.dk

På vej