Body Bike tilbud – se tilbud på Classic, Smart, Connect m.fl.

Træn derhjemme med fuld fart på med Body Bike, den originale spinningcykel, som du kender fra træningscenteret.

Body Bike er lidt dyrere end de billigste spinningcykler, men så får du også så meget mere.

Du kan blandt andet træne med den populære app Zwift og andre fitnessapps.

Se de bedste tilbud på Body Bike lige nedenunder.

Læs også: Spinningcykel Test
ANNONCE

Body Bike Tilbud

Søg i databasen over tilbud på Body Bike

Er du på udkig efter et godt tilbud på Body Bike? I denne sektion har vi samlet tilbud på løbebånd. Vælg en af de de bedste tilbud i tabellen nedenunder. Vi indhenter priser og tilbud flere gange om ugen hos flere populære forhandlere.

Vælg pris
Vis kun tilbud?
Vælg brand
Viser
Body Bikes
11235 kr.
Body Bike Classic, Design Cover
11235 kr.
Body Bike Classic, Design Cover
11235 kr.
Body Bike Classic, Design Cover
11235 kr.
Body Bike Classic, Design Cover
11235 kr.
Body Bike Classic, Design Cover

Guide til køb af Body Bikes på tilbud

Om Body Bike

At cykle er en både populær og sjov motionsform. Du får trænet både muskler og kondition, imens du kan nyde den friske luft.

Desværre kræver cykling gode vejrforhold, og hvis du bor i Danmark, er godt vejr langt fra en garanti. Hvis du er glad for at cykle, men bor et sted, hvor vejret skifter med de fire årstider, kan en body bike måske være noget for dig. Men en body bike kan du cykle indendørs året rundt – ligegyldigt vejret. En body bike er en innovativ indendørscykel med mange fordele.

En Body Bike er designet med nytænkende opladning, hvilket betyder, at cyklen laver energi, mens du motionerer. For hvert tag i pedalerne generer du strøm til f. eks dataoverførsel og din telefon.

Body Bikes kommer i flere farver, og det er muligt at lave personlig ‘customization’ på cyklen, så den passer præcist til din smag. Hos os kan du finde det perfekte Body Bike tilbud i dag.

Body Bike modeller

Body Bike kommer i forskellige modeller. Vælg mellem:

Body Bike Classic

Den klassiske model er særlig kendetegnet ved at være en robust indendørscykel produceret i høj kvalitet. Den adskiller sig fra de andre modeller ved at være særdeles holdbar, og du får en indendørscykel, som kan holde i mange år frem. Den fås også i rustfrit stål, som er det oplagte valg til det travle fitnesscenter.

Body Bike Connect

Til den ihærdige fitnessperson er Body Bike Connect det ideelle valg. Cyklen har en indbygget sensor, som måler din performance. Den måler blandt andet dit kalorietab og din hjerterytme. Du modtager brugbar feedback med det samme, og kan på den måde få optimalt udbytte af dine træningssessioner.

Body Bike Smart

ed Body Bike Smart får du en model, hvor der er blevet kælet for alle detaljer. Cyklen manger intet, og den leverer i en høj præstation i forhold til både funktionalitet og design.

Body Bike Smart Plus

Med denne opdaterede udgave af Body Bike Smart får du det innovative opladningssystem, som Body Bike er blevet kendt for. Når du cykler, producerer du også strøm, som du kan bruge til at oplade din devices.

Body Bike app

Den smarte Body Bike app gør det muligt for dig at måle din præstation, imens du cykler. Det er det optimale redskab til træningsentusiasten, der gerne vil have mest muligt udbytte af sin motion.

Du kan måde monitorerer din hjerterytme, kadence, %FTP, distance, brændte kalorier og mere. Som en ekstra motivation, kan du aflæse din gennemsnitsværdi, imens du cykler.

På den måde ved du med det samme, om du ligger over eller under dit sædvanlige niveau. I den seneste opdatering af applikationen, kan du få medaljer og titler, når du rammer et bestemt niveau. Føl dig som en elitecykelrytter med Body Bike appens program!

Body Bike tilbehør

Det er muligt at tilkøbe ekstra tilbehør, så du får mest muligt ud af din Body Bike. Du kan f. eks købe en flaskeholder, så du kan have drikkedunken lige ved hånden. Du kan også få en ergonomisk sadel eller sadelforlænger, så du oplever optimal komfort under træningen.

Hvis du gerne vil passe på dit gulv, kan du med fordel anskaffe dig en beskyttelsesmåtte, som din cykel kan stå på. Mulighederne er mange, og der er helt sikkert et stykke tilbehør, som matcher dit behov.

Pulsmåler

Body Bike har også lavet en specialiseret pulsmåler, så du kan måle din puls, imens du træner. Du skal blot påføre det digitale bælte, som vil sende data til din ANT-enhed. Senderen kan nemt klikkes af, og du kan snildt vaske remmen i vaskemaskinen.

Body Bike reservedele

Mangler du reservedele til din body bike? Hvis det er tilfældet, bliver det anbefalet at købe dem hos en troværdig forhandler. På den måde er du sikker på, at du får fat i de rette dele, så din Body Bike forbliver god og funktionel. Der findes mange gode forhandlere, og du kan også typisk finde attraktive Body Bike tilbud hos dem. Hvis du er i tvivl om noget, bør du altid spørge forhandlerens personale. De kan rådgive dig gennem dit køb, og på den måde ved du med sikkerhed, at du får de rette reservedele til din body bike.

Body Bike brugt

Hvis du gerne vil have en Body Bike, men ikke vil betale fuld pris for en ny cykel, kan du gå på jagt på Den Blå Avis. Her er der nogle gange gode body bike tilbud på næsten nye cykler. Når du handler på DBA, er det altid en god idé at vælge en nemID-valideret forhandler. Du bør også møde op personligt og tilse varen, inden at du betaler for den. Hvis sælgeren har original kvittering på cyklen, så kan du også bede om at få den med. Ellers kan du altid holde øje med Body Bike tilbud på de troværdige forhandleres hjemmesider.

Forfatter

  • Erik Haalo Hamre er redaktør og ekspert på Fitfact.dk og under uddannelse som Kostvejleder. Han har 20 års erfaring med styrketræning og har roet i Hellerup Roklub i en årrække.

Fitfact.dk
Enable registration in settings - general