Brug for fri data til din træning?

Annonceindhold

Hvis du dyrker motion af den ene eller anden art, kan du få rigtig meget ud af at lede efter det billigste mobilabonnement med masser af fri data.

Uanset om du løber, dyrker yoga, løfter vægte eller udfører anden form for træning, så er der sikkert en app, som du er allergladest for at bruge. Den der app som motiverer dig, når du ikke lige har en personlig træner ved din side.

Har du også prøvet at løbe tør for data, lige når du er midt i din trænings-session? Så ved du, hvor frustrerende det kan være, og hvor let det kan bringe dig ud af fokus.

Måske er det nu på tide at finde et nyt mobilabonnement med flere data – men gerne for færre penge! Heldigvis kan det billigste mobilabonnement sagtens være det bedste til dine behov.

Tanket op til din løbetur

Når du først starter med at løbe, kan det være næsten umuligt at bevare motivationen, hvis du ikke har en træner ved din side. Det gør det lettere, når en professionel guider dig gennem en tryg og stabil start. Hvis du ikke har mulighed for at få en personlig løbetræner med på din daglige morgentur, er der heldigvis rigtig mange fede apps at vælge imellem, og flere af dem støtter dig med virtuelle trænere igennem hele forløbet.

Derfor er du selvfølgelig nødt til at have telefonen tanket op med data, inden du begiver dig ud på din 5-kilometers runde. I hjemmet har du sikkert wifi, ligesom der også er mulighed for internetforbindelse, når du er på jobbet eller ude på studiet. Men når du løber i det fri, har du brug for fri data til din træning.

Det billigste mobilabonnement med fri data kan komme helt ned på bare 89 kr. om måneden. Det svarer til ca. 3 kr. om dagen. Der findes også andre mobilabonnementer, som ikke har fri data, men som måske alligevel er nok til dit personlige forbrug. 110GB kan for eksempel fås til omkring 59 kr. hvis du leder det rigtige sted. 

Data til videoer

En af de populæreste måder at træne på er ved hjælp af videoer. Det gør det langt lettere at træne, når du kan se, hvordan øvelserne skal udføres. Til gengæld ved vi også godt, at videoer er noget af det, der trækker flest data.

Vi har undersøgt markedet for det billigste mobilabonnement, når du har brug for fri data til din træning. Hos mange af forhandlerne behøver du ikke at komme over de 200 kr. om måneden for at få et godt abonnement, som samtidigt giver dig den taletid, du har brug for.

Forskel på 6GB og mobilabonnement med fri data til din træning

Hvis du har brug for fri data til din træning og overvejer at ændre dit mobilabonnement, så vær opmærksom på, at der hos flere mobilselskaber kun er ca. 50 kroners forskel mellem et abonnement med 6 GB og et mobilabonnement med fri tale. Det gør det helt klart værd at overveje, om fri data ikke er den bedste løsning i sidste ende.

Forfatter

  • Erik Haalo Hamre er redaktør og ekspert på Fitfact.dk og under uddannelse som Kostvejleder. Han har 20 års erfaring med styrketræning og har roet i Hellerup Roklub i en årrække.

Tags:

Fitfact.dk
Enable registration in settings - general