Motionscykel til 150kg+ og overvægtige

Er du lidt større end gennemsnittet har du sikkert opdaget at det ikke er helt ligetil at finde en motionscykel der kan klare store personer.

De fleste motionscykler har en max tilladt personvægt på 100-130kg.

Der er dog også en hel del motionscykler til dem af os der er tungere. I denne artikel har vi fundet et par gode bud.

Læs også: Motionscykel Test

Spirit CU800

Bedst til de tungeste
Spirit CU800 motionscykel test
11.900,00 kr.

Abilica Premium UB BT

TESTVINDER: Bedst til hjemmebrug
7.495,00 kr.

eller gå til anmeldelse

HS-100H Solid - Hop-Sport

Populært budgetvalg
UDGÅET

eller gå til anmeldelse

Motionscykel eller Siddecykel

Har du besluttet dig for hvilken type motionscykel du skal have? Der findes i dag flere slags motionscykler til store personer, herunder almindelige motionscykler, hvor man sidder op på et side og så siddecykler, hvor man sidder i en stol og kan læne sig tilbage.

Mange synes det er mere behageligt med en siddecykel.

På en siddecykel er der mindre tryk på ryg og lænd, noget mange slider med, når der er lidt for mange kg på vægten. Det gør det muligt at træne i længere tid af gangen uden smerter og derfor forbrænde flere kalorier.

Motionscykler 150kg+

Spirit Fitness CU800

Spirit CU800 motionscykel test
Forhandler Totalpris Læs mere
11.900,00 DKK → Læs mere

En motionscykel der kan tåle lidt mere end de fleste.

Her får du en motionscykel der kan klare op til 200kg i brugervægt og som er bundsolid.

Det er en motionscykel, der både kan bruges privat eller til deling i en klinik eller fitnessrum.

Spirit Fitness CU800 er en semi-professionel motionscykel, der egentlig er udviklet til professionelle, fx fysioterapeuter, men til en pris hvor også private har råd.

Tungt svinghjul giver overlegen cykleoplevelse

Spirit Fitness CU800 motionscyklen har et svinghjul på 13.5kg, hvilket er langt mere end den gennemsnitlige motionscykel til private, der typisk ligger mellem 4 og 8kg.

Svinghjulet er det du driver rundt når du træder i pedalerne og det som skaber modstanden.

Et tungere svinghjul skaber en mere realistiske cykel oplevelse. Når svinghjulet er for let bliver trådet hakkende og ustabilt.

Super komfortabel motionscykel

Spirit fitness har et komfortabelt sæde og en meget robust konstruktion, som føles sikker og stabil. Sædet er godt polstret, så du ikke får ondt bagi selv efter en lang cykeltur.

Læs hele anmeldelsen af Spirit CU800 på linket.

Odin B6

Max personvægt: 150kg
Forhandler Totalpris Læs mere
6.000,00 DKK → Læs mere

Solid motionscykel med masser af funktioner, til en rigtig god pris. Odin B6 forhandles og produceres af danske Apuls, der laver fitnessudstyr i god kvalitet til gode priser. Denne motionscykel har en max personvægt på helt op til 150kg og føles solid og stabil, uanset hvor meget du vejer.

Odin B6 har et svinghjul på 9kg, 32 træningsprogrammer og op til 70 modstandsniveauer. Modstanden justeres digitalt på displayet, der tid, puls, hastighed, distance, kalorier, Watt og modstandsniveau.

En rigtig god og solid motionscykel til en god pris

Odin B8

Max personvægt: 150kg
Forhandler Totalpris Læs mere
7.433,00 DKK → Læs mere

Odin B8 er storebror til Odin B6 (se ovenover). Denne topmodel fra danske Apuls har en maksimal personvægt på 150kg og er en robust, super solid motionscykel, der kan bruges i flere timer om dagen.

Motionscyklen har et svinghjul på 10kg, en stor LCD skærm der viser tid, puls, watt, distance og meget mere.

B8 har en lav indstigning, der gør den meget nem at komme af og på (se billedet). Det gør den særligt velegnet til dig med mobilitetsproblemer.

Odin B8 er en glimrende motionscykel, der i tillæg til en lang række træningsprogrammer, også giver muligheden for at tilslutte en tablet, fx en iPad, hvor du kan bruge din foretrukne træningsapp.

Lifespan C3i

Max personvægt: 181kg
Forhandler Totalpris Læs mere
7.433,00 DKK → Læs mere

Uopslidelig motionscykel, der er velegnet til klinik, træningsrum osv. Lifespan C3i har en maksimal personvægt på hele 181kg og kan derfor bruges til alle formål, af alle brugere.

Motionscyklen er bygget til at holde med et bundbeslag der har overdimensionerede lejer og massive støbte komponenter i metal. Det gør C3i stabil, holdbar og ikke mindst pålidelig.

Der er pulsmåler i sensorer på håndtag og mulighed for at tilslutte pulsbånd.

Lifespan C3i er en motionscykel der både kan bruges privat til den enkelte eller til deling hos fysioterapeuten eller institutionen.

U.N.O Fitness Motionscykel EB 4.0

Max personvægt: 181kg
Forhandler Totalpris Læs mere
14.690,00 DKK → Læs mere

Motionscykel i solid byggekvalitet til brug i fitnesscentre, klinik og andre steder, hvor der er behov for en motionscykel der kan holde til at blive brugt ofte.

U.N.O Fitness Motionscykel EB 4.0 er en motionscykel der er robust og stabil med en maksimal personvægt på 150kg.

Sidde- og liggecykler

Abilica Stream Tour

Max personvægt: 200kg
Forhandler Totalpris Læs mere

Abilica Stream Tour er en siddecykel i top kvalitet. Cyklen har en max personvægt på helt op til 200kg og er velegnet til alle, også ældre og personer der har svært ved at bruge en almindelig motionscykel. Velegnet til brug i træningscentre og lignende, hvor flere skal bruge motionscyklen i flere timer om dagen.

Abilica Stream Tour kan tilsluttes iConsole+ appen til smartphone og tablet, hvor man så kan køre ture på Google Map streetview. Tag turen op af Alpe D’Huez eller igennem London’s gader, du bestemmer!

LifeSpan R3i Liggecykel Home

Max personvægt: 181kg
Forhandler Totalpris Læs mere

Billig liggecykel med hele 181kg maksimal personvægt. Lifespan R3i forhandes af danske Apuls og er en liggecykel, hvor du får rigtig meget for pengene. Komfort og holdbarhed i top, med sæde i støbt skum med ekstra støtte til lænden, der kan justeres i den vinkel der passer dig bedst.

Sædet har integreret pulsmåler, der gør at du kan måle din puls under hele træningen uden at skulle skifte position.

En liggecykel der er perfekt til dig med rygsmerter, da du kan vippe ryglænet, så det giver dig den helt rigtige støtte i ryggen. Blid mod led og lænd.

Forfatter

  • Erik Haalo Hamre er redaktør og ekspert på Fitfact.dk og under uddannelse som Kostvejleder. Han har 20 års erfaring med styrketræning og har roet i Hellerup Roklub i en årrække.

Tags:

Fitfact.dk
Enable registration in settings - general