Spirit Fitness CU800 motionscykel anmeldelse og test

Har du behov for en motionscykel, der skal kunne tåle lidt mere end det sædvanlige?

Måske er du til den tunge side (kan klare op til 200kg) eller måske er du en fysioterapeut eller skal indrette et fitnessrum.

I alle tilfælde kan Spirit Fitness CU800 være svaret. Vi har testet den populære motionscykel i Abilicas showroom.

Læs også: Motionscykel Test

Spirit Fitness CU800

Spirit CU800 motionscykel test
Forhandler Totalpris Læs mere
11.900,00 DKK → Læs mere

Semi-professionel motionscykel – også til private

Spirit motionscyklen er en motionscykel der egentlig er udviklet til professionelle, for eksempel fysioterapeuter eller institutioner, men den har en pris hvor private også kan være med.

Med en pris omkring de 10000kr er det helt klart ikke for alle, men det er dog en pris hvor private kan være med. Sammenligner vi for eksempel med løbebånd eller romaskiner er det en helt almindelig pris.

Hvad får du så til gengæld?

Tungt svinghjul giver overlegen cykleoplevelse

Spirit motionscyklen var blandt de bedste af de motionscykler vi testede hos Abilica.

Spirit Fitness CU800 motionscyklen har et svinghjul på 13.5kg, hvilket er langt mere end den gennemsnitlige motionscykel til private, der typisk ligger mellem 4 og 8kg.

Svinghjulet er selve motionscyklens drive, det du træder rundt med pedalerne. Et tungere svinghjul giver en bedre og mere naturlig oplevelse.

Mange bliver negativt overraskede når de går fra motionscyklen i fitnesscenteret til motionscyklen i privaten og det skyldes typisk at man køber for billig en motionscykel, med for let et svinghjul.

Mulighed for at bruge pulsbælte med ingen app

Spirit CU800 har et let aflæseligt med professionelt display, hvor du kan følge med i din træning, fra puls til kalorieforbrænding.

På billedet ses displayet, hvor det er tydeligt at vi her har et display der har store tal og cifre, så de let kan aflæses og hvor der er tænkt over design. Det er et tydeligt tegn på at denne motionscykel er udviklet til både privat og professionel brug.

Det er muligt at tilslutte et pulsbælte som for eksempel Polar, men så vidt vi ved medfølger der ingen app. Det er derfor ikke muligt at tilslutte populære apps som Zwift. Ønsker du det, kan du i stedet for prøve Abilica Premium UB BT.

Konklusion

Vi indledte beskrivelsen med at fortælle at Spirit motionscyklen er til der har brug en maskine der kan klare lidt mere.

Det kan Spirit og i forhold til andre motionscykler til private er det en meget komfortabel motionscykel.

Det er en super robust og holdbar motionscykel der er perfekt til klinikken eller institutionen eller til de private der vil have noget der bare holder.

Vores “Bedst i Test” motionscykel, Abilica Premium UB BT, er også meget komfortabel og kan også tåle op til 200kg og er et par tusind kroner billigere. For de fleste private vil det derfor være et bedre valg, især hvis du er interesseret i at bruge Zwift eller andre apps.

Forfatter

  • Erik Haalo Hamre er redaktør og ekspert på Fitfact.dk og under uddannelse som Kostvejleder. Han har 20 års erfaring med styrketræning og har roet i Hellerup Roklub i en årrække.

Tags:

Fitfact.dk
Enable registration in settings - general