Foldbar motionscykel

Få plads til en motionscykel, selv om du faktisk ikke har plads til en! En foldbar motionscykel kan nemt gemmes væk i et skab eller under en seng. Tag den frem når du vil træne og gem den væk når du er færdig. Perfekt til dig, der ikke har plads til at have en motionscykel stående i din lejlighed eller hus.

Hvilken skal du vælge? I denne artikel har vi fundet et par foldbare motionscykler til alle budgetter. Du får også et par tips med til køb. Læs hele artiklen eller brug indholdsfortegnelsen til at hoppe.

Top 3 foldbare motionscykler

ANNONCE

Toorx BRX Compact Motionscykel

Forhandler Totalpris Læs mere
1.999,00 DKK → Læs mere

Lækker sammenklappelig motionscykel fra Toorx. Her får du en foldbar motionscykel med lidt ekstra. Motionscyklen fylder næsten ingenting når den er foldet sammen, kun 48x45x132cm. Når cyklen er klappet sammen kan de 17,8 kg den vejer rulles på transporthjul på bagenden.

Toorx har en max personvægt på 100 kg og et svinghjul der vejer hele 6 kg. Svinghjulet er dermed en del tungere end på de fleste foldbare motionscykler. Det giver stabilitet og et jævnt tråd.

Motionscyklen har smart display, der viser distance, tid, kalorier, puls, hastighed og samlet afstand. Sædet har støtte i ryggen.

Toorx BRX Compact er en yderst kompakt motionscykel, der kan opbevares i ethvert hjem.

Odin B1 foldbar motionscykel

Forhandler Totalpris Læs mere
3.125,00 DKK → Læs mere

Apuls motionscykler, Odin, er populære i den bedre billig-klasse, hvor de laver en række solide fitnessmaskiner til små penge. Her ser vi så deres sammenklappelige motionscykel B1, med et svinghjul på hele 8,5 kg, max bæreevne på 100 kg og totalvægt på 13,9 kg.

Der er et display som viser hastighed, trænet tid, distance, total distance, kalorieforbrug og puls (måler i håndtag). Cyklen foldes sammen til 47x43x136 cm.3

VS601 foldbar motionscykel

Forhandler Totalpris Læs mere

Billig, men god foldbar motionscykel med et svinghjul på hele 5 kg. Her får du en solid foldbar motionscykel med en maks personvægt på op til 100 kg og et svinghjul der giver god modstand og et stabilt tråd.

Cyklen foldes sammen til kun 47x43x136 cm og vejer 15 kg. Det gør den let nok til at bære ind og ud af et skab for de fleste eller gemme væk under sengen. Display viser hastighed, trænet tid, distance, total distance, kalorieforbrug og puls (målere i håndtaget). Der er også holder til tablet.

Billig foldbar motionscykel

Søg i databasen over motionscykler

Er du på udkig efter et godt tilbud på en billig motionscykler? I denne sektion har vi samlet tilbud på billige motionscykler. Vælg en af de de bedste tilbud i tabellen nedenunder. Vi indhenter priser og tilbud flere gange om ugen hos flere populære forhandlere.

Vælg pris
Vis kun tilbud?
Vælg forhandler
Viser
foldbare motionscykler
1299 kr.
3125 kr.
Odin B100 Foldbar Motionscykel
1399 kr.
3125 kr.
Odin B100 Foldbar Motionscykel SORT
1795 kr.
Tunturi Desk Bike D20
1999 kr.
4500 kr.
Odin B200 Sunfitter Foldbar Motionscykel
1999 kr.
2699 kr.
Top Sport X3 Motionscykel
1999 kr.
2799 kr.
Toorx BRX Compact Motionscykel
1999 kr.
3499 kr.
TOORX BRX-FLEXI Motionscykel
2199 kr.
2999 kr.
Tunturi B25 X-Bike Motionscykel
2299 kr.
Bodytone X-Bike Motionscykel
2499 kr.
2999 kr.
Toorx BRX-Office Compact Kontorcykel

Guide til køb af foldbar motionscykel

Derfor skal du købe en foldbar motionscykel

En motionscykel er en glimrende måde at tabe sig på og komme i god form. Ifølge flere eksperter er motionscyklen faktisk den bedste maskine i fitnesscenteret, når det gælder at smide de overflødige kilo.

Det er også den fitnessmaskine, der er nemmest at have derhjemme. Men en motionscykel fylder jo noget, det kommer man ikke udenom. Det er ikke lige nemt at have en motionscykel i en lille lejlighed.

Det er her en foldbar motionscykel viser sit værd. Hiv den frem fra skabet eller fra under sengen, 1-2-3 så er du i gang. Når du er færdig med at træne, så putter du den bare tilbage. Super smart.

En foldbar motionscykel er også ofte billigere end en almindelig motionscykel og det er da altid rart.

LÆS OGSÅ:

Det skal du være opmærksom på

En foldbar motionscykel er jo i grunden “bare” en almindelig motionscykel, men konstruktionen der gør den foldbar, ændrer lidt på forholdene. Når du skal vurdere hvilken cykel du skal købe, skal du derfor se på disse 3 ting:

Maksimal personvægt

Hvor mange kilo kan motionscyklen klare? Normalt kan en motionscykel klare et sted mellem 110 kg til 150 kg, men en foldbar motionscykel er mindre robust bygget, netop fordi den skal kunne foldes. Det gør den mindre stabil og mindre stærk. Derfor kan den maksimalt tilladte personvægt også være lavere.

Svinghjul og modstand

Svinghjulet er det hjul du drejer rundt og som derfor er hele kernen i din motionscykel. Modstanden justeres typisk ved magnetisme. Det er bedst med et tungt svinghjul, da dette giver en mere jævn og realistisk oplevelse. Foldbare motionscykler er mindre, så de har typisk også mindre og lettere svinghjul. Gå efter et tungere svinghjul, det er typisk bedre kvalitet.

Køb en motionscykel med svinghjul på mindst 5kg

Hvor meget vejer motionscyklen?

Og er det hjul på? Når du bruger en foldbar motionscykel skal den findes frem hver gang og gemmes væk hver gang.

Læs denne anmeldelse på andre sprog

Forfatter

  • Erik Haalo Hamre er redaktør og ekspert på Fitfact.dk og under uddannelse som Kostvejleder. Han har 20 års erfaring med styrketræning og har roet i Hellerup Roklub i en årrække.

Tags:

Fitfact.dk
Enable registration in settings - general