Skrivebordscykel – Motionscykel til kontor

Dyrk motion, mens du arbejder: Købsguide til motionscykel til kontor og skrivebord

I en travl hverdag kan det være enormt svært at finde tid til at motionere, især hvis du skal lige hjem efter arbejde. Hvis bare man kunne klare sin træning, mens man var på arbejde!

Men vent, det kan man faktisk, med en motionscykel til kontoret!

Læs derfor med herunder og bliv klogere på, hvilken type motionscykel der egner sig bedst til dig og dit kontor.

ANNONCE

Motionscykel til kontor TILBUD

Søg i databasen over motionscykler

Er du på udkig efter et godt tilbud på en billig motionscykel til kontoret? I denne sektion har vi samlet tilbud på billige motionscykler. Vælg en af de de bedste tilbud i tabellen nedenunder. Vi indhenter priser og tilbud flere gange om ugen hos flere populære forhandlere.

Vælg pris
Vis kun tilbud?
Vælg forhandler
Viser
foldbare motionscykler til kontoret
999 kr.
3125 kr.
Odin B100 Foldbar Motionscykel SORT
1199 kr.
3125 kr.
Odin B100 Foldbar Motionscykel
1795 kr.
Tunturi Desk Bike D20
1999 kr.
4500 kr.
Odin B200 Sunfitter Foldbar Motionscykel
2299 kr.
Bodytone X-Bike Motionscykel

Udvalgte motionscykler til kontoret

Toorx Office Compact

Forhandler Totalpris Læs mere
2.499,00 DKK → Læs mere

Denne motionscykel til kontoret er enormt praktisk, da den er en blanding af den foldebare motionscykel og motionscyklen med et indbygget bord til en bærbar.

Dermed er Toorx Office Compact perfekt til brug på hjemmekontoret, da du får muligheden for at arbejde under træningen, samtidig med at maskinen nemt kan gemmes væk, når den ikke er i brug.

Toorx Office Compacts computerbord er ergonomisk, hvilket altså gør, at det er komfortabelt at arbejde under træningen. Derudover er denne motionscykel udstyret med et multi-justerbart patenteret system, som gør det muligt at indstille cyklen, så den passer perfekt til dig.

Det er dermed et godt bud på en motionscykel til kontoret, hvis du virkelig sætter pris på de praktiske elementer med at kunne folde maskinen sammen, såvel som at den er udstyret med et computerbord.

JobOut kontorcykel

Denne motionscykel til kontoret fra JobOut kan godt beskrives som værende en mini motionscykel, men den vil lægge sig i den større ende af skalaen. Den er super praktisk, hvis du har et skrivebord, som kan hæves i højden, da du på den måde kan bruge motionscyklen under dit skrivebord.

Maskinen kan ikke foldes sammen, men til gengæld er den udstyret med fire små hjul, hvilket gør det nemt at køre maskinen til side, når du ikke bruger den.

JobOut er dermed det perfekte valg, hvis du søger en motionscykel med noget gods i, men uden at den optager alt for meget plads på kontoret.

Deskbike

Som navnet indikerer, så er denne maskine en blanding imellem en motionscykel og et skrivebord, hvilket gør den oplagt at bruge på et kontor.

Maskinen er lavet til at være robust og stabil.

Deskbiken kan justeres i højden, men det er ikke muligt at folde den sammen. Dog er det ganske let at rykke maskinen over i f.eks. et hjørne, når den ikke er i brug, da den er udstyret med jul i bunden. Disse hjul låser dog, når du sætter dig op på maskinen, hvormed du ikke skal frygte, at den vil bevæge sig under brug.

Deskbike er den perfekte løsning, hvis du sætter pris på en motionscykel, som føles stabil, og som samtidig er let at rykke rundt på.

Reviber Minicykel

Forhandler Totalpris Læs mere
1.495,00 DKK → Læs mere

Hvis du synes, at en decideret motionscykel ikke lige er dig, men stadig gerne vil kunne bevæge dig under arbejdet, så kan denne Reviber Minicykel til skrivebordet være et enormt fint kompromis.

I denne model er det næsten kun pedalerne, som er bibeholdt fra en motionscykel. Dermed er det altså et utroligt kompakt træningsredskab, som er nem at gemme nede under skrivebordet.

På denne måde slipper du for at skulle have en motionscykel stående fremme hele tiden eller at skulle sætte maskinen op. I stedet kan Reviber Minicyklen fast stå under skrivebordet, hvor du så altid har hurtig og nem adgang til den.
Reviber Minicyklen er det oplagte valg, hvis du gerne vil kunne træne, imens du arbejder, men samtidig gerne vil kunne gøre det på en nem og diskret måde.

Guide til køb af motionscykel til kontoret og skrivebordet

Vælg mellem forskellige typer af motionscykler til kontoret

Inden du kaster dig ud i at investere i en motionscykel til kontoret, er det en god ide at overveje, hvilke egenskaber maskinen gerne skulle have, så den passer til lige netop dig og dit kontor.

F.eks. kan det være praktisk, at maskinen ikke er for stor, så den er nem at gemme væk, eller måske er det være en fordel for dig, hvis du kan arbejde samtidig med, at du træner.

Der findes en lang række af motionscykler til skrivebordet, som alle er designet med forskellige formål og egenskaber for øje. Herunder får du derfor en gennemgang af de typer af motionscykler, som egner sig bedst til kontoret.

Foldbar motionscykel

Som navnet indikerer, så kan en foldbar motionscykel foldes sammen, når den ikke er i brug. Dette er enormt smart, hvis du enten ikke har plads eller lyst til at have motionscyklen til at stå fremme hele tiden. Når motionscyklen er foldet sammen, så fylder de generelt så lidt, at de nemt kan gemmes væk under et bord eller inde i et skab.

Når du så gerne vil bruge motionscyklen, finder du den bare frem og folder den ud. Måden kan variere, men generelt er det ganske nemt og hurtigt. Så er du hurtig klar til at gå i gang med træningen.

Motionscykel med bord til bærbar

Hvis du generelt har meget travlt i løbet af dagen, og dermed ikke har tid til at tage en motionspause fra arbejdet, eller måske du bare har en tendens til at komme til at kede dig under træningen, så er det også muligt at købe en motionscykel, som er udstyret med et bord til din bærbar.

Designet på disse maskiner varierer, men generelt vil håndtagene øverst være skiftet ud med et bord, hvorpå ens computer netop kan placeres. Dermed kan du sidde og træde i pedalerne og få noget motion uden, at du behøver at lægge arbejdet fra sig.

Mini motionscykel

Hvis du synes, at de to ovennævnte typer af motionscykler ikke passer ind på dit kontor, så kan det være, at en mini motionscykel mere er noget for dig. I disse typer af motionscykler til kontoret er næsten alt bortset fra pedalerne fjernet fra maskinen. Dermed er der altså tale om en ganske lille og kompakt maskinen, som du nemt kan have stående under skrivebordet.

Når du bruger en mini motionscykel, så kan du altså blot blive siddende i din kontorstol, imens du cykler. Motionscyklen placerer du nemlig blot nedenfor din stol, hvormed du kan sidde og træde i pedalerne ved dit skrivebord. Dermed er det muligt at træne lidt mere diskret, hvis du foretrækker dette.

Forfatter

  • Erik Haalo Hamre er redaktør og ekspert på Fitfact.dk og under uddannelse som Kostvejleder. Han har 20 års erfaring med styrketræning og har roet i Hellerup Roklub i en årrække.

Tags:

Fitfact.dk
Enable registration in settings - general