Bedste massageapparat til ømme muskler (Shiatsu)

Ømme muskler skal behandles med dejlig massage og varme! Med et massageapparat kan du give dig selv forkælelse og velvære, også når dit wellnesscenter er lukket.

Massageapparater bruger varme, bevægelse og infrarødt lys til at massere dine muskler.

Ofte bliver de kaldt “Shiatsu massageapparater” fordi de føles som den type fingermassage som Shiatsu massage er kendt for. Er du enig? Prøv selv, det er bedre end du tror.

På denne side finder du de mest populære massageapparater til de bedste priser. Vi har fundet bedst i test og sammenlignet priser, så du kan finde de bedste tilbud.

God fornøjelse!

Top 3 populære massageapparater

Der findes flere slags forskellige massageapparater:

 • Massageapparat til ryggen
 • Massageapparat til nakken
 • Massagepistol
 • Fodmassage apparat

Vælg den rigtige til hvor du har brug for en kærlig hånd.

Nordic
Mest populære massagepude
695,00 kr.
Beurer MG100
Mest populære massageapparat
1.099,00 kr.
Muscle Pain
Mest populære massagepistol
1.099,00 kr.

Hvad er Shiatsu massage?

Shiatsu er en japansk massageform, der har sit udspring i taoistisk livsfilosofi. Det er en massageform der kombiner ældgamle kinesiske teknikker, med vestlige massageteknikker.

Shiasu betyder “fingertryk” og er kendetegnet ved netop tryk med fingre på muskler og nervebundter, det som i asiatisk filosofi kaldes “meridianbaner”.

Man bruger både direkte tryk på enkelte punkter og roterende bevægelser. Denne form for massage forsøger massageapparaterne at efterligne med deres roterende massagehoveder.

Shiatsu massage stimulerer, afbalancerer og udrenser kroppen og giver dermed øget vitalitet.

Kilder: DMI Massage og Akushipo.dk

Massageapparater til ryggen

Disse håndholdte massageapparater kan bruges til hele kroppen men er særligt gode til ryggen fordi du kan nå alle punkter med det lange skaft.

Hvert massageapparat bruger roterende, “shiatsu” massagehoveder, der trænger ind i musklerne og nænsomt løsner spændinger og ømme muskler.

Nogle massageapparater har varme i massagehovederne. Varmen føles bare helt fantastisk og passer du ikke på, falder du nemt i søvn!

Beurer MG 100

Forhandler Totalpris Læs mere
1.099,00 DKK → Læs mere

Populært massage apparat til behandling, smertelindring og wellness. Beurer MG 100 har fået 4,4/5 stjerner af kunderne hos Skousen og Coop Shopping.

Den store fordel ved apparatet er dets varmebehandlende funktion med infrarød teknologi.

Massage har større effekt på både små og store muskelgrupper, når vævet er opvarmet. Du vælger selv, om du vil have infrarød varmen slået til eller ej.

Beurer MG 100 er udstyret med funktioner, der gør, at du til enhver tid kan tilpasse behandlingerne, så de passer til dine behov. Du kan justere hastigheden af de 2 massagehoveder, og du kan sætte apparatet til at arbejde i et bestemt program.

Dette massageapparat er perfekt for dig, som bruger afspændende og opvarmende behandling af din muskler, før du træner, løber eller cykler.

Du kan let have Beurer MG 100 med dig på farten. Med anti-slip håndtaget får du et fast greb om apparatet, både når du behandler lægge, lår og øvre del af ryg.

 • Infrarød varme
 • Populær hos de danske forbrugere
 • God pris
 • 5 massagehastigheder
 • 4 programmer

Beurer MG 55

Er du på udkig efter et velfungerende og billigt massageapparat, er Beurer MG 55 et godt valg. Apparatet leveres med 3 udskiftelige hoveder, så du både kan give dig selv wellness massage, behandlende og forebyggende behandlinger.

På trods af den konkurrencedygtige pris får du et avanceret apparat til massagebehandlinger, som enhver kan få glæde og gavn af.

Beurer MG 55 er let at anvende. Produktet har intuitive indstillinger, der tillader dig at skifte program eller hastighed undervejs i din massage.

Når nakkemuskulaturen er spændt, eller når lårmusklerne har været belastede, er det en god idé at slå apparatets varmefunktion til.

Det særlige ved MG 55 modellen er dens tyngde. Selvom massageapparatet er lavet i et kompakt og slankt design, har det en relativ høj vægt, der kommer dig til gode, når du bruger det på dig selv, kæresten, ægtefællen eller træningsmakkeren.

Apparatet skal tilsluttes stikkontakt for at fungere. Med den lange ledning på hele 1,85m har du frihed til at gennemføre masserende behandlinger både stående, liggende og siddende.

 • Slankt design (rejsevenlig)
 • Lav pris
 • Varmefunktion
 • 3 udskiftelige massagehoveder
 • 2 programmer
 • Regulerbar hastighed
 • Brugervenlig

Zen Physio

Forhandler Totalpris Læs mere
795,00 DKK → Læs mere

Hvad det bedste massageapparat er, vil altid afhænge af individuelle forhold. Når du ofte har brug for massage til enten træningsrelaterede formål, velvære, genoptræning eller forebyggelse, kan det svare sig at investere i et professionelt apparat som dette Zen Physio.

Zen Physio er skabt til dig, der træner, og som ønsker at kunne effektivisere restitutionstiden. Apparatet kan indstilles i 2 forskellige hastigheder, og det har varmefunktion, så du kan få størst muligt udbytte af hver behandling. Apparatet har den fordel at være designet med 2 masserende punkter.

Derved kan du gennemføre den optimale behandling på de store muskelgrupper enten før eller efter din træning. Til de dybdebehandlende massager kan du anvende de supplerende massagehoveder med nubrede overflader.

Zen Physio er skabt med blanke overflader, der letter rengøringen og højner hygiejnen. Du kan give dig selv eller en træningsmakker den bedste massage, når apparatet kan anvendes direkte på huden.

 • 2 hastigheder
 • 1 sæt udskiftelige massagehoveder
 • 3m lang ledning
 • Let at rengøre
 • Lav vægt

Massageapparater til nakken

Denne type massageapparat kaldes også massagepuder, fordi de typisk er udformet som puder, der kan placeres i nakken, op af en sofa eller i din seng.

Der er to slags massagepuder, de løse massagepuder, der skal placeres op imod sofaens ryg eller massagepuderne med håndtag, som er beregnet til at bruges mens du sidder op.

Her holder du i håndtagene og kan på den måde styre præcis hvor massagepuden skal ramme. Det gør det nemmere at ramme lige hvor det gør godt, men modsat er den ikke så praktisk til at have i nakken i sofaen.

Massagepuder bruger også roterende runde “shiatsu” massagehoveder, som ved hjælp af varme og/eller infrarød lys, løsner op og gør godt. Det kan være helt hypnotisk at læne sig tilbage og bare slappe af.

Nordic skulder- og nakkemassage

Forhandler Totalpris Læs mere
695,00 DKK → Læs mere

Massagepude med krave, som former sig om din nakke og skuldre.

Puden er designet som en kraftig krave. Den lægges om din nakke, og den vil folde sig ned omkring dit bryst.

Det smarte og behagelige design kommer dig til gode, når du vil nyde massage, mens du kan slappe helt af i armene.

Skulder- og nakkemassageren kan også anvendes om hofterne eller ved lårene. Uanset hvor du kroppen du bruger den, vil ømme muskelgrupper blive nænsomt masseret af den dybe 3D massage.

Abilica er et troværdigt brand og forhandler, der får gode anmeldelser på Trustpilot.

Beurer MG 147 massagepude

Forhandler Totalpris Læs mere
799,00 DKK → Læs mere

Beurer er en prisvindende fabrikant af hjælpemidler, der er kendt for de varmende og massagerende effekter. I flere årtier har den tyske producent fremstillet, forbedret og forfinet deres produkter, som sælges til store dele af hele verden.

Har du brug for at få løsnet både lænd, ryg, skuldre og nakkeområde op, er Beurer MG 206 Massagesædet et godt valg.

Denne massagepude har 4 roterende hoveder med infrarødt lys og varme, der trænger ind i musklerne og lindrer hurtigt.

Massagepistoler

Massagepistoler er en anden type end de massageapparater vi har set på indtil nu. Hvor et almindeligt massageapparat er til afslapning og velvære, så er massagepistoler mere til egentlig restitution til dig der træner og gerne vil hurtigere i gang igen.

Massagepistoler fungerer ved at et massagehoved, der kan have flere former, tapper på dine muskler mange gange i sekundet. Det kaldes “percussion massage” eller vibrationsmassage og er en type massage som svarer til når massøren slår med håndkanten på dine muskler.

Muscle Pain massagepistol

Forhandler Totalpris Læs mere
1.099,00 DKK → Læs mere

Muscle Pain er et dansk firma, stiftet af en tidligere fodboldspiller, der ifølge eget udsagn fik øjnene op for vigtigheden af god restitution efter træning. Resultatet blev en række wellness produkter, herunder altså også Muscle Pain massage pistolen.

Massagepistolen fra Muscle Pain ligner de fleste andre massage pistoler, men ifølge hjemmeside er den udviklet fra bunden i samarbejde med fysioterapeuter landet over.

Gode anmeldelser på Trustpilot

Musclepain.dk har overvejende gode anmeldelser på Trustpilot med en gennemsnitlig score på 4.5 ud af 5 stjerner (December 2020), men der er ikke så mange beskrivelser af hvordan produktet fungerer.

Fodmassage massageapparater

Trætte, ømme fødder, der hæver og summer efter en lang dag stående og gående, det skal der gøres noget ved.

Med et fodmasssageapparat til fødderne kan du læne dig tilbage, smide fusserne i apparatet og nyde at få blodomløbet og velværen tilbage.

Det sker der i din krop når du får massage

Shiatsu massage apparat

Massage er noget af det bedste du kan gøre for dig selv. Der er ingen der har prøvet massage der er i tvivl om at det føles dejligt, ja man kan næsten blive helt høj af det.

Men hvorfor er det egentlig sådan og kan man få den samme oplevelse med et massageapparat?

Vi har set hvad eksperterne har at sige om det.

Alt for Damerne (Alt.dk) har spurgt fysiurgisk massør og Michael Langlo til råd, som forklarer hvorfor vi får det så rart efter en god massage:

 • Massage virker beroligende og reducerer mængden af stresshormoner i kroppen.
 • Massage bringer sensoriske nerver, der måtte være irriterede, i balance
 • Massage er effektiv som supplement til mange former for sygdomsbehandling.
 • Massage øger niveauerne af dopamin og serotonin og sænker niveauet af stresshormonet cortisol i blodet.
 • Massage har en række smertelindrende virkninger og kan reducere behovet for smertestillende medicin.
 • Massage øger lymfedrænagen, og regelmæssig massage under graviditeten kan derfor reducere mængden af ophobet vand i benene, hvis du døjer med det.
 • Massage afslapper, afstresser og beroliger både din krop og din hjerne.

Forfatter

 • Erik Haalo Hamre er redaktør og ekspert på Fitfact.dk og under uddannelse som Kostvejleder. Han har 20 års erfaring med styrketræning og har roet i Hellerup Roklub i en årrække.

Tags:

Fitfact.dk
Enable registration in settings - general