Massage pistol TEST – find den bedste massagepistol her

Massagepistoler er det hotteste fitness- og wellness produkter lige nu og det er ikke uden grund.

Med en massagepistol kan du på få minutter få løsnet op for ømme og stramme muskler, restituere hurtigere og få gang i blodomløbet igen.

Og så er det for en gangs skyld ikke engang bare hype og gimmick. Massagepistoler bruges af fysioterapeuter og andre fagfolk og har efterhånden en del videnskabeligt bevis bag sig.

I denne guide har vi set på anmeldelser og erfaringer med mest populære massagepistoler: Theragun, Hyperice og Flowlife. Er de pengene værd?

Vi har også fundet billigere alternativer til dig der ikke vil give 2000-3000kr for de bedste modeller.

Sidst ser vi også på hvordan de virker og hvilke alternativer der findes.

God fornøjelse.

Læs også: Massagepude Test

Top 3 massagepistoler

Når man researcher massagepistoler er der især to navne der dukker op alle steder: Theragun Pro og Hyperice Hypervolt.

Det er de to suverænt mest populære massagepistoler og de får begge rigtig gode anmeldelser. De er også begge forholdsvis dyre med priser mellem 2000 kr og 3000 kr.

Der er det svenske mærke Flowlife, der har været aktiv med influencere og på sociale medier. De ligger også i den dyrere ende med en pris omkring 2000kr.

Flowlife
Bedst til prisen
1.390,00 kr

eller gå til anmeldelse

Muscle Pain massagepistol
Mest populær
1.199,00 kr
Hyperize Hypervolt
Testvinder
Hyperice Hypervolt massage pistol
2.754,00 kr
Sådan virker en massagepistol

Massagepistoler virker ved at sende hurtige vibrationer ind i dine muskler, led og knogler. Teknikken kaldes vibrationsterapy eller percussion therapy or har været brugt af massører og fysioterapeuter i årtier.

Du kender det nok eller har set det: Massøren der laver hurtige slag på musklerne.

Vibrationsterapi og massagepistoler gør det muligt at fokusere på et enkelt muskelområde, noget som foam rollers og andre typer massageapparater ikke kan.

Massagepistoler fungerer også som dybdemassage. De trænger helt ind til musklerne og arbejder. Det ved vi er effektivt til restitution og opvarmning.

Når man researcher massagepistoler finder man mange tilfredse brugere, lige fra atleten der springer DOMS over, til dem med skader og kroniske smerter, der lovpriser produktets evne til at lindre og løsne op.

Hyperice Hypervolt

Hyperice Hypervolt massage pistol
Forhandler Levering Totalpris Læs mere
Cykelpartner.dk 0,00 DKK 2.754,00 DKK → Læs mere
Coolshop 0,00 DKK 2.790,00 DKK → Læs mere
Elgiganten 0,00 DKK 2.999,00 DKK → Læs mere
Bodystore.dk 0,00 DKK 3.099,00 DKK → Læs mere

Hyperice Hypervolt er vores valg som Bedst til Prisen fordi den får rigtig gode anmeldelser, den er faktisk lige populær som Theragun Pro, men den koster en hel del mindre.

Faktisk betaler du op til 1000 kr mindre for Hyperice end for Theragun, men får stadig en massagepistol i samme kvalitet.

Denne massagepistol er en højtelsket favorit på verdensplan på grund af sin brugervenlighed, alsidighed og sit relativt lave støjniveau. En vaskeægte klassiker inden for sin slags!
Løbeshop.dk
Forhandler
Masser af power

Hyperice Hypervolt er en massagepistol med masser af power, der kan slå op til 3200 slag i minuttet og derfor skabe netop de gavnlige vibrationer, der trænger ind i dine muskler og skaber de gavnlige effekter på blodomløbet som du vil have.

En kraftfuld massageenhed med tre forskellige hastighedsindstillinger, hvor selv den langsomste er mere kraftfulde end mange andre modeller er det.
Sportamore
Forhandler

Noget der går igen, når man læser anmeldelser af massagepistoler, er at de billigste modeller ikke virker til at være lige kraftfulde som de dyrere modeller. Det betyder at man skal trykke hårdere med apparatet for at få den samme effekt. Modsat kan man med Hyperice holde maskinen let mod musklen og stadig få fuld effekt.

Overraskende stille

Et af de bedste argumenter for at vælge Hyperice er ifølge anmeldelser at den er overraskende stille. Det er også et af de bedste argumenter i forhold til konkurrenten Theragun Pro, som flere anmeldelser bemærker larmer temmelig meget.

Gode anmeldelser på Trustpilot og på seriøse sites

Hyperice Hypervolt larmer ikke ret meget, den er faktisk næsten stille, så hvis du bor sammen med andre eller i en lejlighed med følsomme naboer, bør det være et godt argument for Hyperice.

Hyperice får generelt gode anmeldelser. I vores research har vi fundet lovprisninger fra forhandlere, kunder, aviser og online magasiner.

På Trustpilot får Hyperice 4.5 ud af 5 stjerner.

I en anmeldelse hos The Guardian noteres det at:

Hypervolt supplies a lot of bang for your buck.

Du får ifølge The Guardians anmelder meget for pengene.

Det store amerikanske site GearJunkie.com er også glad for Hyperize:

All in all, I’m a big fan of the Hyperice Hypervolt Plus. Yes, it’s a major investment at $449. But if you regularly get massages or need an efficient way to ease muscle tension and speed up recovery, it’s totally worth it.

Der er i det hele taget mange anmeldelser af Hyperice, så det er i hvert fald et produkt der er godt gennemtestet. På Youtube er der også masser af videoer om Hyperice, blandt andet disse:

Konklusion

Hyperice Hypervolt er den bedst anmeldte massagepistol, der er kraftfuld og brugervenligt, men ikke mindst larmer den betragteligt mindre end konkurrenterne.

Theragun Elite

Forhandler Levering Totalpris Læs mere
Apuls 0,00 DKK 2.954,00 DKK → Læs mere
Computersalg.dk 0,00 DKK 2.955,00 DKK → Læs mere
Bodystore.dk 0,00 DKK 2.999,00 DKK → Læs mere
Elgiganten 0,00 DKK 2.999,00 DKK → Læs mere
Proshop.dk 0,00 DKK 3.149,00 DKK → Læs mere

Theragun Pro, og den nyeste model Theragun Elite, er den originale massagepistol, der også nærmest har skabt produktkategorien. Det er en massagepistol med mange tilfredse brugere og mange kendte kunder, blandt andet basketball stjernen Kyrie Irving.

Masser af power til den seriøse atlet

Theragun Pro er en meget kraftig maskine, der virkelig kan arbejde. I de anmeldelser vi har fundet lægger brugerne vægt på at den virkelig kan tromme igennem. Næsten for meget hvis du virkelig har ømme muskler. Det er derfor en maskine der er velegnet til dig der træner seriøst eller til dig der arbejder professionelt med massage eller fysioterapi.

Theragun Pro er kommercielt set kongen af massage guns! Denne massagepistol har fået enormt meget positiv omtale og nævnes i enhver anmeldelse af de bedste massage guns på markedet. Theragun Pro er lavet i et ergonomisk design og har en justerbar massage arm, som du kan indstille til lige netop den vinkel, du har brug for.
Løbeshop.dk
Forhandler

Theragun Pro har 3 forskellige indstillinger i styrke, samt mulighed for at bruge 3 indbyggede rutiner, der kan kontrolleres med appen.

Den maksimale kraft i maskinen er 27kg med op til 2400 slag i minuttet.

Unikt håndtag gør den let at bruge selv

Theragun Pro skiller sig ud fra mængden ved et trekantet håndtag, der er beregnet til at gøre det lettere at ramme steder der ellers er svært at komme til. Med det unikke håndtag kan du derfor bruge Theragun på nakke, ryg og bryst, steder der kan være vanskelige at ramme med andre modeller.

We found that serious athletes who perform repeated motions on a regular basis will benefit from repeated deep tissue massage with the PRO. This includes swimmers, cyclists, runners, and golfers. Endurance athletes will certainly get their money's worth with this massage gun, and even casual atheletes can benefit from the relief that the PRO provides.

Konklusion

Theragun Pro er den originale massagepistol, som nærmest kun får positive anmeldelser med på vejen. Det eneste minus vi har kunnet finde er at den larmer en del, også mere end konkurrenten Hyperice. En massagepistol til den seriøse atlet eller til fysioterapeuten der ikke vil gå ned på udstyr.

Theragun Mini

Forhandler Levering Totalpris Læs mere
Computersalg.dk 0,00 DKK 1.494,00 DKK → Læs mere
Bodystore.dk 0,00 DKK 1.599,00 DKK → Læs mere

Theragun er en relativ dyr massage pistol og derfor har firmaet bag efterfølgende lanceret en billigere, mindre kraftfuld model der hedder Theragun Mini. Denne version har en mere overkommelig pris på omkring 1500kr.

Nem at tage med sig på farten

Massagepistoler er ikke ligefrem handy, de fylder en hel del og så larmer de. Det gør Theragun Mini op med. Her får du en massage pistol, der nok er for stor til at have i lommen, men som passer fint i en hånd- eller skuldertaske. Oplagt til at have med sig på flyrejsen eller bilturen, når benene begynder at værke efter flere timer i same position.

Nyt håndtag

Theragun Mini har et anderledes håndtag, der gør op med det karakteristiske håndtag fra originalen.

Det originale håndtag fra Theragun Pro fik mange lovprisninger med fordi det gjorde det muligt at massere sig selv på måder, som normalt ville være svære. Håndtaget på Theragun Mini giver ikke helt de samme muligheder, men er på den anden side nemmere at holde på.

Uenighed om lydniveau

En af kritikpunkterne af den originale Theragun Pro, og de fleste massagepistoler generelt, er at de larmer.

Det problem har Theragun Mini ikke, hvis du spørger cykelmagasinet Velonews.com, der kalder den “quiet”:

It’s small and quiet, making it an ideal choice for post-ride recovery when you’re on the road. It’s also more affordable than the larger Theragun units, though it’s more limited in function.

Ifølge det amerikanske tech-magasin T3 larmer Theragun Mini stadig for meget til at du kan bruge på kontoret eller i toget, hvor der er andre mennesker.

..it is definitely not quiet enough to use in public without annoying people around you, especially at the highest speed setting. Using it in open spaces, such as parks and benches, is fine but not on the tube or in an office.

I øvrigt er T3 glade for modellen, som de anbefaler til almindelige mennesker med ømme muskler fra kontorarbejde.

Gode anmeldelser på Amazon.com

Theragun Mini har rigtig gode anmeldelser på Amazon.com, hvor den for nuværende (December 2020) har en gennemsnitlig score på 4.8 stjerner ud af 5 baseret på over 700+ anmeldelser. 9 ud af 10 anmeldelser giver 5 stjerner, så det må siges at være overvejende tilfredse kunder.

Konklusion

Theragun Mini får rigtig positive anmeldelser og er markant billigere end de andre Theragun modeller. De fleste anmeldelser påpeger dog at modellen ikke er velegnet til seriøse atleter, da den her kan mangle noget kraft til at trænge i dybden på veludviklede muskler.

Flowlife Flowgun

Forhandler Levering Totalpris Læs mere
Flowlife 0,00 DKK 1.390,00 DKK → Læs mere

Flowlife er et svensk brand der har været om sig på især sociale medier med deres Flowgun massagepistol. Herhjemme er massagepistolen fra Flowlife også blevet testet af blandt andet iLoebesko.dk og Cykelstart.dk, der begge er glade for den.

Prismæssigt ligger vi omkring 2000-2500kr, hvilket er omtrent det samme som Hyperize Hypervolt, der er vores testvinder.

Populær på sociale medier, men få test hos troværdige kilder

Flowgun får som sagt gode anmeldelser med på sociale medier og på udvalgte nichemedier som iLoebesko.dk og Cykelstart.dk

Flowgun Go! er en kompakt, men stadig ret kraftig massagepistol der er virkelig nem at bruge. Kvaliteten er glimrende og med fra start får man alt hvad man skal bruge, samlet i en smart taske der gør den nem at tage med på farten, eller på ferien.

I den i øvrigt glimrende test får Flowgun positive ord med på vejen, men Cykelstart.dk har så vidt vi kan se kun testet denne ene massagepistol og har derfor ikke et sammenligningsgrundlag.

iLoebesko.dk har også anmeldt Flowgun:

En specik fordel ved Flowgun fra Flowlife er dens styrke. Hvis du har set vores video, så ved du hvad jeg mener. Den er ikke alene robust, men den er også kraftig, således at der allerede på niveau 1 og 2 kan mærkes den hjælpende effekt. iLoebesko.dk

Her har testeren faktisk sammenlignet med Hyperize Hypervolt, hvor man konkluderer at Flowgun og Hyperize er de to bedste modeller.

Sidst men ikke mindst har også Loeberne.dk anmeldt Flowgun:

Vores oplevelse er, at man allerede med en pris under 2.000 kroner kan få et produkt, som rigtig mange vil kunne få gavn af
Gode anmeldelser på Trustpilot

Flowlife får gode anmeldelser på Trustpilot med en score på 4.8 ud af 5. Anmeldelserne dækker dog ikke kun over Flowgun, for Flowlife laver også andre massageprodukter, blandt andet massagepuder.

Flere populære massagepistoler

Har du ikke lyst til at betale så meget for en massagepistol findes der heldigvis alternativer. Der er det danske mærke Musclepain.dk, som også er på vej. Sidst, men ikke mindst, har vi fundet et par muligheder fra Abilica, der typisk er en troværdig forhandler med kvalitets brands.

Abilica Massage Gun Pro

Forhandler Levering Totalpris Læs mere
Abilica 0,00 DKK 799,00 DKK → Læs mere

Det norske fitness brand Abilica er en af de førende producenter af fitness- og wellness udstyr til private. Det er et af de brands vi her på Fitfact.dk typisk anbefaler, fordi du med et Abilica produkt i hvert fald aldrig køber katten i sækken.

Med Abilica Massage Gun Pro kan du få en massagepistol i typisk Abilica kvalitet til kun 1000kr. Det er under halv pris af brandnavne som Theragun og Hyperize Hypervolt.

Abilica MassageGun Pro har 6 hastigheder mellem 1200-2800 slag i minuttet, hvilket er en smule mindre end de dyrere modeller.

Der medfølger 5 massagehoveder som ved andre massagepistoler, der giver mulighed for at massere forskellige muskler og dybder.

Massagepistolen har en batterilevetid på 2-3 timer.

Vi er lige nu i gang med at teste Abilica Massage Gun Pro og venter på resultaterne.

Muscle Pain massagepistol

Forhandler Levering Totalpris Læs mere
MusclePain.dk 0,00 DKK 1.199,00 DKK → Læs mere

Muscle Pain er et dansk firma, stiftet af en tidligere fodboldspiller, der ifølge eget udsagn fik øjnene op for vigtigheden af god restitution efter træning. Resultatet blev en række wellness produkter, herunder altså også Muscle Pain massage pistolen.

Massagepistolen fra Muscle Pain ligner de fleste andre massage pistoler, men ifølge hjemmeside er den udviklet fra bunden i samarbejde med fysioterapeuter landet over.

Gode anmeldelser på Trustpilot

Musclepain.dk har overvejende gode anmeldelser på Trustpilot med en gennemsnitlig score på 4.5 ud af 5 stjerner (December 2020), men der er ikke så mange beskrivelser af hvordan produktet fungerer.

Tunturi Massage Gun

Forhandler Levering Totalpris Læs mere
Abilica 0,00 DKK 830,00 DKK → Læs mere
Fitnessshoppen.dk 0,00 DKK 999,00 DKK → Læs mere

Det finske fitnessbrand Tunturi er efterhånden godt kendt i Danmark, måske især for deres motionscykler, som de var blandt de første i verden til udvikle.

Tunturi Massage Gun er en prisbillig massagepistol, der markedsfører sig selv som en lydsvag, men effektiv massage pistol. Tunturi massage pistolen kan levere op til 3300 slag i minuttet, hvolket er lige meget som de dyreste og mest kendte modeller fra Theragun og Hyperize.

Massagepistolen leveres med 4 mundstykker der hver især er velegnet til massage af forskellige muskelgrupper.

Batteriet kan holde helt op til 5-11 timer afhængig af brug.

Tunturi Massage Gun har gode specs på papiret, men vi har ikke kunnet finde nogle uafhængige anmeldelser af den, så vi kan for nuværende ikke sige for eller imod.

Painhunter

Painhunter er en dansk virksomhed med en massage pistol, der ifølge egen hjemmeside er udviklet til dem der gerne vil have en massage pistol i topkvalitet, men som ikke har lyst til at betale 3000kr for en sådan.

Massagepistolen har 20 hastighedsindstillinger med en maks antal omdrejninger på 3200 i minuttet. Det er en hel del flere hastighedsindstillinger end gennemsnittet, som typisk kun har 3 indstillinger.

Batterilevetiden er 3 timer og der medfølger 4 forskellige mundstykker.

Massagepistol tilbud

Søg i databasen over billige massagepistoler

Er du på udkig efter et godt tilbud på en massagepistoler? I denne sektion har vi samlet tilbud på massagepistoler. Vælg en af de de bedste tilbud i tabellen nedenunder. Vi indhenter priser og tilbud flere gange om ugen hos flere populære forhandlere.

Vælg pris
Vis kun tilbud?
Vælg brand
Viser
massage pistoler
399 kr.
899 kr.
Stock massagepistol
595 kr.
799 kr.
Massagepistol TRAVEL sort med rejsetaske fra Body RecovR
699 kr.
999 kr.
Tunturi Mini Massagepistol
699 kr.
999 kr.
Tunturi Mini Massagepistol
699 kr.
899 kr.
Recoverym8 Massagepistol
799 kr.
Musclepain Mini Massagepistol
895 kr.
1295 kr.
Massagepistol PRIME sort med 6 massagehoveder og lækker taske fra Body RecovR
999 kr.
1299 kr.
Tunturi Massage Pistol
999 kr.
Recoverym8+ (PRO) Massagepistol
999 kr.
1499 kr.
Sharper Image massagepistol - Pro
1199 kr.
1600 kr.
Musclepain Pro Massagepistol
1299 kr.
Tunturi Massage Pistol
1299 kr.
1599 kr.
Eleeels massagepistol - X3
1399 kr.
Abilica MassageGun Pro Massagepistol
1495 kr.
IWAO Pi Massagepistol
1699 kr.
1999 kr.
Recoverym8 9 (Supreme) Massagepistol
1999 kr.
2399 kr.
Eleeels massagepistol - X1T - Black
1999 kr.
2399 kr.
Eleeels massagepistol - X1T - White

Øvrige massagepistoler - ikke testet

De følgende massagepistoler står på vores liste som vi gerne vil teste, men vi er ikke nået til dem endnu:

  • DHZ Regun Home
  • Backcare
  • Infinity Massage gun
  • Taurus

Læs denne anmeldelse på andre sprog

Jeg er manden bag Fitfact.dk og skriver blandt andet om træning og vægttab, med særlig fokus på motivation og sundhed.

Træningsudstyr til hjemmet - tilbud på billig træningsudstyr
Enable registration in settings - general