Military kuren

Military kuren

Den militære diæt, Military, er en diætplan, som indeholder ekstremt kaloriefattig kost.

Military diæten er også kendt som en 3-dages kur, hvor du kan tabe op til 4 kilo på en enkelt uge.

Military diæten er opbygget på en simpel måde, hvor du 3 dage om ugen følger en bestemt måltidsplan, som er efterfulgt af 4 hviledage. Denne proces gentages, indtil du har opnået det ønskede vægttab.

Diæten er udviklet til personer, der har et behov for at tabe vægt på relativ kort tid

Diæten hævder at det er muligt at tabe sig op til 5 kg på kun 3 dage.

Indholdsfortegnelse

Fordele og ulemper ved Military kuren

Den militære kost er god til mennesker som har et brændende ønske om at gå ned i vægt på en hurtig og effektiv måde.

Den er også god, fordi diæten ikke kræver en større planlægning eller kræver, at du følger en masse indviklede opskrifter.

Motion er ikke afgørende for, om du taber dig, hvis du vælger en kur som Military diæten.

Det anbefales dog at følge moderate træningsprogrammer for at forbedre det endelige resultat af kuren.

Dyrker du ikke sport i forvejen, vil en rask gåtur om dagen i 20-30 minutter bare være et ekstra plus på kontoen for at kunne nå ned på den vægt, som du drømmer om.

Military kuren i korte træk

Det er ikke dyrt at følge Military diæten og de mange råvarer, som du skal bruge for at følge den, er normalt noget, du vil kunne finde i dit køleskab.

De madvarer som er tilladte, når du følger kuren, er blandt andet: grapefrugt, bananer og æbler. Alt slags kød, grønne bønner, broccoli, gulerødder, jordnøddesmør og æg. Du må også gerne drikke kaffe under forløbet, men du skal undgå mælk, fløde og sukker.

Diæten foregår på en sådan måde, at du spiser, som kuren beskriver, fedtfattigt de første 3 dage i ugen. De næste 4 dage holder du “fri” og spiser derfor, som du plejer.

Under kuren skal du spise mange forskellige grøntsager, og er du ikke fan af for eksempel grønne bønner og broccoli, kan du finde andre alternativer. Du kan for eksempel erstatte disse med grøntsager såsom salat, tomater, champignoner, asparges, rosenkål og peberfrugter.

Det samme gælder frugterne, som du kan supplere med kiwi, ananas, figner, forskellige bærfrugter og melon.

Populære alternativer til Military kuren kuren

Rigshospitalets Diæt kuren

Rigshospitalets diæt også kaldet suppekuren, kålsuppekuren, hvidkålskuren, fedtforbrændingskuren mm. Den populære slankekur strækker sig hen over 7 dage, hvor man i alt kan nå at

Læs mere »

Nupo kuren

Nupo er en såkaldt kalorielet diæt, hvor målet er hurtigt at tabe sig ved at drikke en række af specialudviklede slankeprodukter. Engang bestod kuren udelukkende

Læs mere »

Cambridge kuren

Modsat mange andre populære slankekure, så er Cambridge kuren ikke en kur, men i stedet en tilrettelagt plan mod en fremtidig sund livsstil efter et

Læs mere »

Juice kuren

En effektiv juicekur kan vare lige fra 1-30 dage. Tanken bag den populære kur er udelukkende at “spise” flydende kost i form af forskellige juicer.

Læs mere »

Military kuren

Den militære diæt, Military, er en diætplan, som indeholder ekstremt kaloriefattig kost. Military diæten er også kendt som en 3-dages kur, hvor du kan tabe

Læs mere »

Jeg er manden bag Fitfact.dk og skriver blandt andet om træning og vægttab, med særlig fokus på motivation og sundhed.

Træningsudstyr til hjemmet - tilbud på billig træningsudstyr