Rigshospitalets Diæt kuren

Rigshospitalets diæt også kaldet suppekuren, kålsuppekuren, hvidkålskuren, fedtforbrændingskuren mm.

Den populære slankekur strækker sig hen over 7 dage, hvor man i alt kan nå at tabe 5-8 kg.

Trods navnet, har kuren intet at gøre med Rigshospitalet, men er grundlæggende en low fat kur med et lavt fedtindhold, hvor man spiser en bestemt grøntsagssuppe hele vejen gennem forløbet.

Følger du kuren helt korrekt, vil du opleve, at dit system bliver renset, og at du får en helt ny følelse af velvære.

Indholdsfortegnelse

Fordele og ulemper ved Rigshospitalets Diæt kuren

Denne kur er effektiv, hvis du gerne vil se hurtige resultater på vægten. Bliver du ekstra sulten i løbet af dagen, må du spise alt det suppe, som du har lyst til – for jo mere suppe du spiser, jo mere vil du tabe dig.

Du må meget gerne motionere gennem hele forløbet, men der er stor sandsynlighed for, at de kilo du taber, ikke kun er fedt, men i stedet er muskelmasse.

Rigshospitalets Diæt kuren i korte træk

Hvis du ønsker at tabe dig hurtigt og nemt, så er Rigshospitalets diæt eller suppekuren måske noget for dig. For at følge kuren er det dog nødvendigt, at du holder af kål, og at du kan holde ud at spise det stort set hver dag alle ugens 7 dage.

Rigshospitalets 7 dages diæt består ene og alene af en suppe, som man skal supplere med forskellige frugter, grøntsager og kød. Forløbet kan gentages efter behov, men gerne med pauser ind imellem, da suppen i længden bliver en smule triviel.

Kuren er en nem kur, og det eneste det kræver er, at du tilbereder en stor portion suppe, så du har til mange måltider og dage. Det gælder nemlig om at have en stor portion, for jo mere du spiser af suppen, jo højere vægttab vil du opnå.

Diæten består som sagt af en suppe, som er lavet udelukkende af grøntsager. Udover suppen som du skal spise i en hel uge, følger du en simpel madplan, som du skal supplere sammen med suppen.

Hver dag i ugen skal du spise noget nyt sammen med suppen. For eksempel skal du på den første dag spise frugt sammen med suppen. På anden dagen er det i stedet grøntsager samt en stor bagt kartoffel.

På tredjedagen er det suppe, frugt og grøntsager. Dag 4 suppe, bananer og skummetmælk, som skal hjælpe til med at mindske trangen til søde sager. På den 5 og 6 dag skal du spise kød og grøntsager, og på ugens sidste dag skal du supplere suppen med brune ris.

Det er meget vigtigt, at du under hele forløbet sørger for at drikke rigelige mængder af vand. Du må også gerne drikke kaffe og te samt usødet frugtjuice, men absolut ingen sodavand heller ikke light produkter.

Populære alternativer til Rigshospitalets Diæt kuren

Cambridge kuren

Modsat mange andre populære slankekure, så er Cambridge kuren ikke en kur, men i stedet en tilrettelagt plan mod en fremtidig sund livsstil efter et

Læs mere »

Rigshospitalets Diæt kuren

Rigshospitalets diæt også kaldet suppekuren, kålsuppekuren, hvidkålskuren, fedtforbrændingskuren mm. Den populære slankekur strækker sig hen over 7 dage, hvor man i alt kan nå at

Læs mere »

Nupo kuren

Nupo er en såkaldt kalorielet diæt, hvor målet er hurtigt at tabe sig ved at drikke en række af specialudviklede slankeprodukter. Engang bestod kuren udelukkende

Læs mere »

Juice kuren

En effektiv juicekur kan vare lige fra 1-30 dage. Tanken bag den populære kur er udelukkende at “spise” flydende kost i form af forskellige juicer.

Læs mere »

Military kuren

Den militære diæt, Military, er en diætplan, som indeholder ekstremt kaloriefattig kost. Military diæten er også kendt som en 3-dages kur, hvor du kan tabe

Læs mere »

Jeg er manden bag Fitfact.dk og skriver blandt andet om træning og vægttab, med særlig fokus på motivation og sundhed.

Træningsudstyr til hjemmet - tilbud på billig træningsudstyr