Cambridge kuren

Modsat mange andre populære slankekure, så er Cambridge kuren ikke en kur, men i stedet en tilrettelagt plan mod en fremtidig sund livsstil efter et vægttab.

Cambridge er en effektiv vægtplan, som er inddelt i 5 trin. Cambridge fungerer således som en kostplan, hvor du sammen med en konsulent sammensætter forskellige opskrifter, som er tilpasset dine behov og daglige rutiner.

Planen er tilpasset specielt til dig, og du bliver gennem hele forløbet tilbudt at blive målt og vejet, så du kan bibeholde den gode motivation.

Indholdsfortegnelse

Fordele og ulemper ved Cambridge kuren

Når du følger en bestemt kur, er du ofte overladt til dig selv, og det kan derfor være svært altid at holde gejsten og motivationen oppe. Med Cambridge er du tilknyttet en professionel konsulent, som altid står klar til at vejlede dig i, hvordan du bedst muligt kommer igennem forløbet.

Du behøver heller ikke at følge de forskellige trin slavisk, planen er nemlig tilrettelagt til, at du kan starte der, hvor det passer dig.

Ulemperne ved Cambridge kan være hovedpine og svimmelhed, hvilket ofte ses på planens første trin.

Sidst men ikke mindst er det ikke nødvendigt at supplere planen med en stram motionsplan. Den fysiske indsats har ikke en umiddelbar virkning, hvis du vælger at følge den effektive vægtplan.

Cambridge kuren i korte træk

 

Cambridge slankekure

Cambridge består af forskellige produkter, såkaldte måltidserstatninger. Kostplanen består af 1-4 måltider om dagen, det kan være forskellige shakes, supper, færdigretter, barer og smoothies.

Alle måltidserstatninger indeholder alle de vigtige mineraler og vitaminer, som er nødvendige for, at din krop kan fungere optimalt gennem hele forløbet.

Selvom det måske godt kan lyde en smule kedeligt og trivielt, så er de forskellige måltidserstatninger fra Cambridge fulde af smag. På det danske marked findes der ikke mindre end 28 forskellige slags produkter, blandt andet shakes, supper, barer og smoothies.

Cambridge planen er som sagt inddelt i 4 forskellige trin. På det første trin skal du indtage 800 kcal om dagen, som består af forskellige barer, supper og shakes.

På trin nummer to skal du øge dit kalorieindtag til 1000 kcal om pr. dag. På trin to skal du kombinere måltidserstatningerne med almindelig mad. Udover de 800 kcal som du indtager via de fastlagte måltidserstatninger, skal du supplere kosten med 150 kcal til morgenmad, 200 kcal til aftensmad og 50 kcal skummetmælk.

Når du når til trin 3, skal dit kalorieindtag igen forøges, nu til 1200 kcal. Trin 3 består som trin ligeledes af måltidserstatninger. På trin 4 skal kalorierne endnu engang forøges, denne gang til 1500 kcal pr. dag.

Populære alternativer til Cambridge kuren kuren

Nupo kuren

Nupo er en såkaldt kalorielet diæt, hvor målet er hurtigt at tabe sig ved at drikke en række af specialudviklede slankeprodukter. Engang bestod kuren udelukkende

Læs mere »

Cambridge kuren

Modsat mange andre populære slankekure, så er Cambridge kuren ikke en kur, men i stedet en tilrettelagt plan mod en fremtidig sund livsstil efter et

Læs mere »

Jeg er manden bag Fitfact.dk og skriver blandt andet om træning og vægttab, med særlig fokus på motivation og sundhed.

Træningsudstyr til hjemmet - tilbud på billig træningsudstyr