Nupo kuren

Nupo er en såkaldt kalorielet diæt, hvor målet er hurtigt at tabe sig ved at drikke en række af specialudviklede slankeprodukter.

Engang bestod kuren udelukkende af pulver, som skulle blandes op med koldt vand. Men i dag er sortimentet videreudviklet, og består nu også af en lang række produkter i form af barer, shakes og forskellige kosttilskud, som skal tages sammen med din almindelige kost.

Vælger du at følge en Nupo kur, kan du så at sige mere eller mindre vinke farvel til den almindelige kost, i hvert fald for en stund – eller du kan vælge de forskellige kosttilskud, som skal suppleres med en sund og varieret kost.

Indholdsfortegnelse

Fordele og ulemper ved Nupo kuren

Fordelen ved at følge Nupo-kuren er helt klart, at du ikke skal forholde dig til noget. Du behøver heller ikke at tænke på at få for mange eller for få kalorier, alt dette klarer de udvalgte produkter for dig.

Du kan også se dig fri for at skulle tilberede en masse specialkost, som passer til dig. Alt dette betyder, at Nupo er ret enkel og nem at følge, og du kommer hverken til at mangle vitaminer eller mineraler, da dette allerede er tilsat i samtlige Nupo produkter.

Ulempen er til gengæld, at kuren hurtigt kan blive kedelig og ensformig. Den består næsten også kun af flydende kost, og derfor kan du som tiden går komme til at savne kost, der ikke er i flydende form.

Nupo kuren i korte træk

Formålet med Nupo-kuren er at spise mindre, end hvad din krop kan nå at forbrænde. Produkterne i kuren er derfor sammensat på en sådan måde, at du ikke kommer til at mangle alle de vigtige næringsstoffer, som din krop har brug for, også selvom du følger kuren over længere tid.

Du kan vælge at følge Nupo-kuren på to forskellige måder. Enten via udelukkende at indtage flydende måltider, i form af supper og shakes, kaldet DIET. Eller via kaloriefattige shakes og måltidsbarer, som skal erstatte 1-2 måltider pr dag, kaldet ONE MEAL.

Vælger du at følge DIET, skal du indtage 6 måltider pr. dag. Måltiderne består af forskellige supper eller forskellige søde varianter, som minder om milkshakes. Rækkefølgen betyder ikke noget for dit vægttab, det vigtigste er, at du indtager alle 6 måltider i løbet af dagen.

Udover de 6 måltider, skal du sørge for at drikke vand, helt op til 2-3 liter pr. dag.

Vælger du i stedet Nupo ONE MEAL, skal du udover Nupo produkterne supplere med din almindelige kost. Her er det vigtigt at spise varieret, spise magert kød og en masse grøntsager. Du bør også motionere og gerne 30 minutter om dagen.

Populære alternativer til Nupo kuren

Rigshospitalets Diæt kuren

Rigshospitalets diæt også kaldet suppekuren, kålsuppekuren, hvidkålskuren, fedtforbrændingskuren mm. Den populære slankekur strækker sig hen over 7 dage, hvor man i alt kan nå at

Læs mere »

Nupo kuren

Nupo er en såkaldt kalorielet diæt, hvor målet er hurtigt at tabe sig ved at drikke en række af specialudviklede slankeprodukter. Engang bestod kuren udelukkende

Læs mere »

Cambridge kuren

Modsat mange andre populære slankekure, så er Cambridge kuren ikke en kur, men i stedet en tilrettelagt plan mod en fremtidig sund livsstil efter et

Læs mere »

Juice kuren

En effektiv juicekur kan vare lige fra 1-30 dage. Tanken bag den populære kur er udelukkende at “spise” flydende kost i form af forskellige juicer.

Læs mere »

Military kuren

Den militære diæt, Military, er en diætplan, som indeholder ekstremt kaloriefattig kost. Military diæten er også kendt som en 3-dages kur, hvor du kan tabe

Læs mere »

Jeg er manden bag Fitfact.dk og skriver blandt andet om træning og vægttab, med særlig fokus på motivation og sundhed.

Træningsudstyr til hjemmet - tilbud på billig træningsudstyr