Juice kuren

En effektiv juicekur kan vare lige fra 1-30 dage. Tanken bag den populære kur er udelukkende at “spise” flydende kost i form af forskellige juicer. Alt dette giver dig en effektiv udrensning af tarme, såvel som det øvrige fordøjelsessystem.

Juicekuren vil give dig en fornyet energi, og samtidig hjælper den til, at din fedtforbrænding øges.

Kuren er tænkt som en enkeltstående og effektiv kur, og ikke en livsstil, hvilket adskiller den markant fra mange andre populære slankekure.

Typisk vil kuren ofte vare omkring 3-7 dage, og mange bruger den populære kur som en slags nulstilling for at starte en ny og sund livsstil.

Indholdsfortegnelse

Fordele og ulemper ved Juice kuren

En klar fordel ved juice kuren er, at den hurtigt er overstået, og på samme tid giver den hurtigt synlige resultater. Tanken om at følge en kur, som er med til at udrense kroppen, vil ene og alene give dig en følelse af forøget energi og velvære.

Men der er også forbundet nogle ulemper ved at følge den populære kur. Indtagelsen af så store mængder frugt og grønt i flydende form, vil føre til mange hyppige besøg på toilettet. De mange besøg på toilettet vil også kunne påvirke den naturlige tarmflora, som delvist eller helt vil blive ødelagt af kuren (den kan genopbygges igen).

Træner du i løbet af kuren, vil din muskelmasse også blive påvirket midlertidigt. Du risikerer også, at det du taber dig ikke er fedt, men i stedet er tabt muskelmasse.

Juice kuren i korte træk

En slowjuicer som denne er uundværlig, hvis du følge juicekuren.

Den oprindelige måde at følge juicekuren på, er ved at lave sine egne juicer ud fra nogle forskellige opskrifter.

Men efterhånden som tiden er gået, og juicekuren er blevet en populær kur, er det nu også muligt at følge kuren på en mere praktisk måde. Kuren består nemlig også, som ud over opskrifterne, af komplette færdiglavede juicer, som er fremstillet specielt til kuren.

Mange vælger de færdiglavede juicer, det er både tidsbesparende og nemt, og fordi der måske ikke er overskud til at stå og lave en masse juice i en travl hverdag. Andre vælger i stedet at lave juicerne selv, for på den måde kan de helt selv styre, hvad det er, der kommer i juicen, for eksempel i forhold til økologi og hvor råvarerne stammer fra.

Afhængig af hvilken af de to variationer du vælger, er der forskel på, hvordan kuren skal gennemføres.

Vælger du at følge juicekuren med færdiglavede juicer, vil der på hver enkelt flaske stå et tal. Her står der, hvornår på dagen du skal drikke den, samt hvilken en rækkefølge du skal drikke de forskellige juicer.

Vælger du at lave dine egne juicer, findes der forskellige opskrifter online. Ingredienserne består primært af frugt og grønt, som skal kombineres med mejeriprodukter og forskellige smagsgivere.

Populære alternativer til Juice kuren

5:2 kuren

Hvis du gerne vil opnå et hurtigt og effektivt vægttab, uden for mange begrænsinger i hvad du må spise, så er kuren 5:2 måske noget

Læs mere »

Juice kuren

En effektiv juicekur kan vare lige fra 1-30 dage. Tanken bag den populære kur er udelukkende at “spise” flydende kost i form af forskellige juicer.

Læs mere »

Jeg er manden bag Fitfact.dk og skriver blandt andet om træning og vægttab, med særlig fokus på motivation og sundhed.

Træningsudstyr til hjemmet - tilbud på billig træningsudstyr