Viking Pro V romaskine anmeldelse

Topmodellen af vandromaskiner hedder Viking Pro V og er en romaskine i massivt mørkt asketræ, der virkelig pynter i homegymmen eller hvor den nu skal stå.

I vores test af vandromaskiner kommer Viking romaskinen ud som nummer 1 og det gør den fordi den er bundsolid, flot og giver en rigtig god rooplevelse. Desuden har den et meget bedre display end konkurrenterne.

Læs også: Vandromaskine Test

Viking Pro V romaskine

Forhandler Totalpris Læs mere
13.995,00 DKK → Læs mere

Viking Pro V romaskinen er bygget i træ, alle dele, ikke kun rammen. Her adskiller den sig fra billigere modeller, hvor strukturen omkring tanken typisk er i metal.

Det giver et æstetisk imponerende og lækkert udseende.

Viking Pro V i testen hos forhandleren Abilica

Noget jeg virkelig godt kunne lide ved Viking Pro V er at den er bundsolid. Jeg testede den på maks modstand og gav fuld gas. Selvom jeg lagde alle kræfter i, og jeg vejer næsten 100kg, så rykkede den sig ikke ud af pletten.

Jeg synes det er vigtigt at tage med.

For det kan godt være du ikke er Eskild Ebbesen, men du vil sikkert gerne have muligheden for at lege du er det. Og så skal den altså kunne tåle det og det kan denne romaskine.

Når nu vi taler at give den gas, så har Viking Pro V et ekstra modstandsniveau. Det er hårdt og nok ikke noget de fleste vil bruge, men det er vigtigt at muligheden er der, for der er ikke noget værre end at have brugt 10k+ på en romaskine, for så at opdage at du efter et halvt år er blevet for stærk til den.

Bedste display i kategorien

Romaskiner med vand gør det normalt ikke ret godt i display. Hvis du er vant til at ro på Concept 2 i fitnesscenteret vil du hurtigt opdage at det typisk er langt mindre avancerede displays.

Men lige præcis Viking Pro V har et display der kan bruges til noget. Ikke mindst kan det tilsluttes et pulsbælte, hvad de billigere vandromaskiner typisk ikke kan.

Det kan også tilsluttes den medfølgende app FluidRower, hvor du kan tracke og holde styr på dine træningspas.

Alternativer til Viking Pro V

Viking modellen er den dyreste af de vandromaskiner vi har testet og med en pris på den gode side af 10.000kr er den nok ikke for alle.

Der findes andre gode alternativer.

For et par tusinde kroner mindre kan du får Apollo Plus, som er næsten den samme model. Forskellen er her at strukturen omkring tanken er i metal, at displayet er mindre avanceret og endelig at det maksimale modstandsniveau er lavere.

Konklusion

Viking Pro V er den bedste vandromaskine i testen og også den dyreste. For pengene får du så også en romaskine i massivt træ, hele vejen rundt, samt ekstra modstand og et display med app der faktisk dur.

Forfatter

  • Erik Haalo Hamre er redaktør og ekspert på Fitfact.dk og under uddannelse som Kostvejleder. Han har 20 års erfaring med styrketræning og har roet i Hellerup Roklub i en årrække.

Tags:

Fitfact.dk
Enable registration in settings - general