Kettler romaskine TEST – (AquaRower, Coach, AXOS osv)

Det tyske firma Kettler er en af danskernes mest foretrukne fitness brands, måske især kendt for motionscykler, som der sælges mange af hvert år.

Når det gælder romaskiner er Kettler ikke så kendt i Danmark, her er det stadig kendte brands som Concept 2 og Waterrower, der sælger klart mest.

Men Kettler er normalt garanti for god kvalitet, så hvordan klarer Kettlers romaskiner sig egentlig i konkurrence?

Det har vi sat os for at finde ud af.

Indholdsfortegnelse

Læs også: Romaskine Test
ANNONCE
Denne test er under udarbejdelse

Vi har endnu ikke testet romaskinerne i testen personligt, men arbejder på at få det gjort inden udløbet af 2021. Indtil videre har vi derfor måttet holde os til fakta fra producenten og anmeldelser fra andre kilder. Vores testperson er tidligere roer i klub og har derfor en god erfaring med romaskiner. Se alle romaskiner i testen her.

Populære Kettler romaskiner

Kettler AquaRower 700

Forhandler Totalpris Læs mere
12.999,00 DKK → Læs mere

Topmodel fra Kettler. Denne romaskine med vandmodstand ser super godt ud og ror sikkert fortrinligt. En flot og realitisk romaskine, der pynter i hjemmet i tillæg til at

Romaskine med vandmodstand i topkvalitet

Kettler AquaRower er en vandromaskine eller mere præcist, en romaskine med vandmodstand. Romaskiner med vandmodstand fungerer ved at man trækker en åre igennem en rund tank med vand. Dermed føles oplevelsen meget realistisk.

Mange har en næsten meditativ oplevelse med en vandromaskine, hvor lyden af vandet i bevægelse, kan få tankerne på gled under træning.

Minder meget om Apollo Hybrid Rower

Det kan være svært at vurdere hvor unik en romaskine som Kettler AquaRower 700 egentlig er. Den ligner umiddelbart rigtig meget Apollo Hybrid Rower, som vi har testet i person.

Er der faktisk tale om samme romaskine, produceret på samme fabrik, bare med et andet navn? Hvad tænker du? Klik ind og sammenlign med anmeldelsen af Apollo Hybrid.

Uanset ser Kettler AquaRower ud til at være et godt køb, omend ikke billigt, med en pris på over 14000kr i 2021.

Her er vi altså i samme pris som en Waterrower og dyrere end en Apollo Hybrid Rower.

Til dig der vil have æstetik og effektiv træning

En vandromaskine er en super investering, som du nok skal blive glad for. Da vi endnu ikke har testet denne romaskine i person, kan vi ikke med god samvittighed sige at det skal være netop denne eller en anden. Du er velkommen til at tage et kig på de vandromaskiner, som vi faktisk har testet på linket nedenunder.

Kettler Rower 2.0

Forhandler Totalpris Læs mere
5.699,00 DKK → Læs mere

Romaskiner med magnetmodstand er typisk billigere end andre typer romaskiner (luft eller vand). Det gør dem attraktive for dig der godt kunne tænke dig at ro derhjemme, men som synes at en Waterrower eller Concept 2 er lige lovlig dyre.

Magnetisk modstand

Modstanden på en magnetisk romaskine skabes ved at et svinghjul trækkes forbi en kraftig magnet, hvor modstanden indstilles efter hvor tæt magneten er på svinghjulet (4kg). Det samme princip som de fleste motionscykler bruger

Kettler Rower 2.0 er en romaskine med magnetmodstand i samme klasse som den populære Abilica Winrower 2.0, omend noget dyrere, i hvert fald her i 2021.

Praktisk romaskine der kan foldes og flyttes

Der er flere ting der taler for en Kettler Rower 2.0, ikke mindst er den praktisk. Nem at komme igang med og nem at gemme væk. Romaskinen kan nemlig foldes sammen og køres væk. I foldet tilstand fylder romaskinen ikke ret meget og kan nemt stå i et skab eller bag en dør.

Ikke til dig der vil have realisme

Her på Fitfact anbefaler vi normalt ikke romaskiner med magnetmodstand, da vi ikke synes de lever op til samme standarder som romaskiner med vandmodstand og romaskiner med luftmodstand.

Med en pris, i 2021, på næsten 7000kr, nærmer vi os altså niveauet hvor du kan få en vandromaskine eller en romaskine med luftmodstand.

Vil du gerne have en billig romaskine kan vi anbefale Abilica Winrower, der normalt har en markant lavere pris.

Denne romaskine har desuden en maks brugervægt på 100kg.

Kettler Regatta

Forhandler Totalpris Læs mere
8.499,00 DKK → Læs mere

En romaskine med magnetmodstand med ekstra lange skinner, der gør den velegnet til høje personer op til 2 meter.

Dyr romaskine med magnetmodstand

Denne romaskine fra Kettler har magnetmodstand og koster næsten 10.000kr i 2021 (måske falder prisen?).

Her på Fitfact.dk er vi ikke begejstrede for romaskiner med magnetmodstand, som vi synes er for urealistiske, særlig når man sammenligner med gode alternativer som Concept 2 og Waterrower.

Vi synes simpelthen ikke at nogen bør vælge magnetmodstand, hvis de har råd til at få vandmodstand eller luftmodstand. De to føles simpelthen mere realistisk.

For tidligt at vurdere hvor god den er

Vi har endnu ikke testet Kettler Regatta, men det vil vi bestemt gerne. Designet er meget spændende med ergonomisk design. Indtil vi har testet romaskinen, kan vi ikke sige så meget kvalificeret om den.

Kettler romaskine tilbud

Søg i databasen over Kettler romaskiner

Er du på udkig efter et godt tilbud på Kettler romaskiner? I denne sektion har vi samlet tilbud på romaskiner fra Kettler. Vælg en af de de bedste tilbud i tabellen nedenunder. Vi indhenter priser og tilbud flere gange om ugen hos flere populære forhandlere.

Vælg pris
Vis kun tilbud?
Vælg modstand
Viser
romaskiner
2099 kr.
fra Getbig
Romaskine Row100
2199 kr.
3000 kr.
Odin R500 Romaskine
2499 kr.
5000 kr.
Odin R600 Romaskine
2999 kr.
5500 kr.
Odin R650 Romaskine m. Kinomap
3497 kr.
3999 kr.
Hammer Cobra Romaskine
3699 kr.
4799 kr.
Tunturi romaskine - R30
3699 kr.
4999 kr.
InShape romaskine - Athene
3699 kr.
Tunturi Cardio Fit R30 Romaskine
4439 kr.
5000 kr.
BH Rower AQUO DUAL Romaskine
4799 kr.
7000 kr.
Odin R700 Romaskine
4842 kr.
5799 kr.
Titan Life Romaskine R65
4995 kr.
6995 kr.
Abilica WinRower 2.0 - romaskine
4998 kr.
7999 kr.
Odin R750 Romaskine
5180 kr.
5999 kr.
Titan Life R62 Romaskine
5398 kr.
6899 kr.
Reebok ZJET Romaskine

Andre modeller

Disse modeller nævnes ofte i forbindelse med Kettler romaskiner, men vi har endnu ikke testet dem. Tjek tilbage om noget tid, for nye updates!

  • Kettler Coach LS
  • Kettler Coach M
  • Kettler Ergocoach
  • Kettler Favorit
  • Kettler HKS Selection

Forfatter

  • Erik Haalo Hamre er redaktør og ekspert på Fitfact.dk og under uddannelse som Kostvejleder. Han har 20 års erfaring med styrketræning og har roet i Hellerup Roklub i en årrække.

Tags:

Fitfact.dk
Enable registration in settings - general