Reebok romaskine Test – Rower GR, Zjet, se testvinder og tilbud

Er en romaskine fra Reebok et godt køb?

Det er spørgsmålet vi prøver at svare på i denne test.

Reebok er et af verdens mest kendte brands indenfor træning og fitness, men når det gælder romaskiner er de ikke typisk blandt de mærker som først falder en ind.

Jeg har roet i mange år efterhånden og har andre favoritter blandt romaskiner, men det betyder bestemt ikke at Reebok ikke er pengene værd.

Lad os se på nogle af de mest populære modeller!

Læs også: Romaskine Test

Populære romaskiner

Disse romaskiner er de mest populære blandt besøgende på FitFact.dk lige nu. De er velegnede til hjemmetræning og er fra troværdige gode brands.

Apollo Hybrid AR Rower
Bedst i test - romaskine med vand
(Produktet er udgået) kr.
Hopsport HS-065AR
(Produktet er udgået) kr.
Masterfit TP500
(Produktet er udgået) kr.
Sådan har vi testet Reebok romaskiner

Vi har endnu ikke haft mulighed for at teste disse romaskiner i person. Det kommer vi forhåbentligvis til i løbet af året, men indtil da har vi set på anmeldelser og fakta fra andre kilder, som brugeranmeldelser på Amazon.com. Tjek tilbage senere og se hvad vi mener når vi har testet romaskinen i person.

Reebok Rower GR romaskine

Forhandler Totalpris Læs mere
7.185,00 DKK → Læs mere

Obs! Vi har endnu ikke testet denne romaskine i person, så det følgende er baseret på generelle overvejelser ud fra produktfakta.

Reebok Rower GR er en af de mest populære Reebok romaskiner med en pris i 2021 på omkring 7000kr.

Det er altså ikke en helt billig romaskine vi taler om her.

Faktisk er vi ret højt oppe i budget, for en Masterfit TP900 (testvinder) med luftmodstand er faktisk billigere. Smider du 2000kr mere kan du få en Concept 2 eller måske en Waterrower.

Jeg nævner dette for at fortælle dig at der i dette prisleje er nogle andre virkelig gode alternativer. De 3 romaskiner jeg nævner er så også vores testvindere

Robust, foldbar og godt designet romaskine

Reebok Rower GR er en flot romaskine, som er robust bygget og kan foldes, så den næsten ikke fylder noget.

Det ved jeg er noget mange af jer foretrækker, fordi en romaskine er et værre skrummel, så det er smart den kan foldes.

Den maksimale brugervægt er på 120kg, hvilket betyder du ikke behøver frygte den braser sammen under dig, når du giver gas.

Vores erfaring siger alligevel at denne type romaskine alligevel godt kan blive ustabil ved høj intensitet, på grund af den forholdsvis smalle glideskinne, der ikke står så stabilt.

Romaskine med magnetmodstand - for dyrt?

Jeg begyndte med at fortælle om de andre alternativer i denne prisklasse, nemlig Concept 2, Master TP900 og Waterrower af en årsag. De har nemlig enten luftmodstand eller vandmodstand og hvorfor er det så vigtigt?

Jo, romaskiner med luftmodstand og vandmodstand er simpelthen bare bedre end romaskiner med magnetmodstand. Det er fakta. Spørg hvem som helst.

Magnetmodstand er almindeligt i motionscykler og fungerer ved at der er en stærk magnet ved svinghjulet. Når du skruer op for modstanden flytter du magneten tættere på og får derfor mere modstand.

Når det ikke fungerer så godt i romaskiner skyldes det at roning foregår på vand, hvor der er momentum, så du skal helst føle at du glider og ikke bare stopper, når du trækker i håndtaget.

Af den grund alene kan jeg ikke anbefale Reebok Rower GR, fordi +7000kr er for meget for en romaskine med magnetmodstand.

Der er noget der tyder på at andre også er enige i dette, da romaskine får temmelig dårlige anmeldelser på Amazon.co.uk, hvor i hvert fald en bruger skriver at den simpelthen ikke er pengene værd.

Alternativer til Reebok Rower GR

Når man er kritisk over for et produkt, må man også kunne komme med bedre anbefalinger – og det kan vi heldigvi da også.

Reebok Rower GR koster i øjeblikket (2021) omkring 7500kr.

Til det budget anbefaler vi:

Masterfit TP900 er en dygtig kopi (patent udløbet) af Concept 2, som anses som den gyldne standard af romaskiner. Den koster faktisk lige præcis omkring 7000kr og der får du en romaskine med luftmodstand (bedst) og masser af kvalitet.

Det er så ikke en foldbar romaskine, så det kræver mere plads.

Hvis vi så går en smule op i pris, kan du få:

Det er vores to andre testvindere, der begge koster omkring 10.000kr, hvilket jo er en del mere, men her skal man tage med at der er en gensalgsværdi for begge.

Havde du købt en Concept 2 for et par år siden, ville du måske direkte kunne have tjent penge på at sælge den under covid-19 nedlukningen.

Det er altså to romaskiner i topklassen, der holder prisen godt, i hvert fald Concept 2.

Concept 2 er en romaskine med luftmodstand og Apollo Plus er en romaskine med vandmodstand. 

Sidst skal vi se på en billigere model:

Med en pris 4000kr og magnetmodstand er det nok den direkte konkurrent til Reebok Rower. Det er en populær romaskine, der sælges af Abilica, som vi anbefaler. Når du køber hos Abilica kan du få god kundeservice og nem adgang til reservedele.

Andre populære Reebok romaskiner

  • Reebok Rower ZR

  • Reebok Edge

  • Reebok Zjet

  • Reebok Fusion romaskine

Forfatter

  • Erik Haalo Hamre er redaktør og ekspert på Fitfact.dk og under uddannelse som Kostvejleder. Han har 20 års erfaring med styrketræning og har roet i Hellerup Roklub i en årrække.

Tags:

Fitfact.dk
Enable registration in settings - general