Billig Proteinpulver på Tilbud

Giv dine muskler næring og få gainz i træningscenteret!

Med proteinpulver kan du nemt, billigt og effektivt, få de nødvendige proteiner og aminosyrer, som din krop skal bruge til at bygge stærke og flotte muskler.

På denne side har vi samlet tilbud fra de 10+ mest populære forhandlere af proteinpulver.

Derfor kan du altid finde den bedste pris.

Du kan bruge filteret nedenunder, til at vælge lige præcis den type proteinpulver du kan lide: Vælg type, for eksempel Whey, vælg smag, vælg pris eller se kun tilbud.

Du kan desuden læse mere om proteinpulver i guiden, der fortsætter under søgemaskinen. God fornøjelse og god træning!

Læs også: Proteinpulver Test
ANNONCE

Billig Proteinpulver

Søg i databasen over proteinpulver

Er du på udkig efter et godt tilbud på billig proteinpulver? I denne sektion har vi samlet tilbud på proteinpulver. Vælg en af de de bedste tilbud i tabellen nedenunder. Vi indhenter priser og tilbud flere gange om ugen hos flere populære forhandlere.

Vælg pris
Vis kun tilbud?
Vælg type
Vælg forhandler
Viser
tilbud på proteinpulver
99 kr.
160 kr.
Pure WHEY100 Proteinpulver (Vanilje, 500 g)
99 kr.
160 kr.
Pure WHEY100 Proteinpulver (Chokolade, 500 g)
100 kr.
150 kr.
Nordic Protein Sojaproteinpulver (Neutral, 500 g)
100 kr.
150 kr.
Nordic Protein Ærteproteinpulver (Neutral, 500 g)
120 kr.
LinusPro WHEY100 400 G Vanilla
120 kr.
LinusPro WHEY100 400 G Strawberry
120 kr.
LinusPro WHEY100 400 G Chocolate
139 kr.
Bodylab Whey 100 (400 g)
139 kr.
239 kr.
Bodylab Clear Whey (500 g) - Green Apple
139 kr.
Bodylab Whey 100 (400 g) - Salted Caramel Milkshake
139 kr.
Bodylab Whey 100 (400 g) - Strawberry Milkshake
139 kr.
Bodylab Whey 100 (400 g) - Ultimate Chocolate

Hvad er det bedste proteinpulver?

Godt spørgsmål. Smag og behag er forskellig, men hvis vi skal forsøge at være lidt videnskabelige kan man bedømme proteinpulver efter DIIAS skalaen, der står for Digestible Indispensable Amino Acid Score og er en standard der er udviklet af WHO.

Valleprotein er den mest populære type proteinpulver og indeholder alle 9 essentielle aminosyrer, men der er mange andre muligheder, også for dig der er veganer eller laktoseintolerant.

Denne skala vurderer det ernæringsmæssige indhold i proteiner, altså hvor godt dækket man bliver i forhold til aminosyrer og lignende.

På siden Candidlab.dk, der drives af blandt andet “Dr. Muskel” aka Anders Nedergaard, har de brugt DIIAS til at vurdere forskellige proteinpulvere. Resultatet af deres test er (i rækkefølge):

 • Bodylab Whey 100
 • Star Nutrition Whey 80
 • Bulkpowders Pure Whey Protein
 • LinusPro Whey 100
 • Mutant Whey

Du går derfor ikke galt i byen med nogen af disse eller tilsvarende brands.

Nu er det også sådan at vi i Danmark har nogle af verdens strengeste regler indenfor kosttilskud, så hvis proteinpulver bliver solgt af en dansk forhandler, kan du være ret sikker på at det er i ordentlig kvalitet.

Men derudover kan der selvfølgelig være forskel i smag, kvaliteten af proteinet, renhed, tilsætningsstoffer og lignende.

Derfor skal du bruge proteinpulver

Proteinpulver er koncentreret protein på pulverform, som kan være en nem, billig og effektiv erstatning for at få protein fra kosten.

 • Protein er vigtigt for kroppens funktion, særlig til opbygning af muskler.
 • Protein indeholder nødvendige aminosyrer, som kroppen har behov for.
 • Protein findes i mange forskellige fødevarer, særligt animalske produkter.

Er du en gennemsnitlig sløv kontorpadde, så får du sikkert fint dækket dit behov af protein gennem kosten. Er du derimod i fitnesscenteret og træne flere gange om ugen, så skal du have 2-3 gange så meget protein og så er det mere tvivlsomt.

Personer der træner flere gange om ugen, skal have op til 1.8 gram protein pr. kg kropsvægt pr. dag

Det kan være svært at få dækket med almindelig kost, særligt hvis du ikke er vild med at spise store mængder æg eller kød.

Er du i gang med et vægttab er proteinpulver endnu vigtigere. Proteinen sikrer at du beholder muskelmassen når du er i kalorieunderskud.

Proteinpulver er helt naturligt

Der er ikke noget kunstigt over proteinpulver, det er bare tørret og koncentreret protein fra madkilder som mælk, æg eller grøntsager. Så når du tager proteinpulver indtager du faktisk bare helt almindelige råvarer. Proteinpulver har bare den forskel at det er koncentreret. Det gør det nemmere, billigere og mere effektivt at drikke en proteinshake efter træning, end at have 2 stykker kyllingebryst med i sportstasken.

Og så er det billigere.

Proteinpulver er op til 3 gange billigere pr. gram protein

Der er altså mange gode grunde til at supplere din sunde kost med proteinpulver, især hvis du er seriøs omkring din træning.

Hvor meget proteinpulver skal man tage efter træning?

Hvis du træner ofte og måske endda ofte kardio og styrke i samme træningspas, så anbefales det at du får 2 gram protein pr. kg. kropsvægt pr. dag.

Det er en hel del mere end de 0.8gram, der anbefales til utrænede og endnu mere end de 1.8gram som anbefales til personer der træner flere gange om ugen.

Det anbefales at du indtager:

 • 0,33 gram x din kropsvægt i kg efter styrketræning
 • 0,25 gram x din kropsvægt i kg efter kardiotræning

Kilde: Bodylab.dk

Styrketræning er hårdere ved musklerne. Derfor har du mere brug for aminosyrerne i proteinen end ved kardiotræning.

Det er dog vigtigere at du får dit daglige niveau af protein opfyldt, end at du lige præcis rammer det lige efter træning.

Typer af proteinpulver

De oprindelige kettlebells blev populære i slutningen af 1800 tallet i Rusland, hvor de første konkurrencer med kettlebells begyndte. Herfra spredte træningsformen sig til Vesten, til “stærkmand” i cirkusser.

Kettlebells var oprindeligt støbt i et stykke jern og det er stadig den mest populære type, men siden er der kommet kettlebells til i flere andre materialer. Her får du et hurtig overblik over forskellen.

Whey

Den mest populære type proteinpulver er Whey, der er engelsk for “valle”. Valle er et mælkeprodukt fra koen, der udvindes som et biprodukt, når man producerer ost. Det opfattes almindeligt som den bedste og billigste type protein man kan få, da valle indeholder alle 9 essentielle aminosyrer.

Valle Isolat er et særligt produkt hvor man fjerner laktose, kolesterol og fedt.

Weight Gainer

Weight Gainer eller bare Gainer er en type proteinpulver der indeholder en masse kalorier. Det er velegnet til dig, der har svært ved at tage på og få nok kalorier i almindelig kost.

Weight Gainer kan bestå af forskellige ingredienser, så tjek indholdsfortegnelsen.

Glutenfri og Laktosefri

Et stigende antal danskere er opmærksomme på at de har problemer med at fordøje enten gluten eller laktose. Har du også problemer med gluten eller laktose, så findes der heldigvis en række proteinpulvere uden begge.

Isolate

Isolate er en type proteinpulver hvor der kun er proteinet tilbage og andre indholdsstoffer så som laktose, kolesterol og fedt er fjernet. Det kan være praktisk, hvis du træner seriøst og vil have helt styr på hvad du indtager.

Kasein

Kasein protein er en type protein, der optages langsomt i kroppen. Det er derfor populært at indtage før sengetid, så kroppen kan få adgang til proteiner mens du sover.

Modsætningen er valleprotein, der optages hurtigt og som derfor er populær at tage lige efter træning.

Vegansk

Rigtig mange danskere er veganere og er du også det, så går det selvfølgelig ikke med valleprotein, der jo kommer fra en ko. Her kan man så selvfølgelig få proteinpulver der har veganske kilder.

Kilder:

Bodylab.dk

www.billigproteinpulver.com

Forfatter

 • Erik Haalo Hamre er redaktør og ekspert på Fitfact.dk og under uddannelse som Kostvejleder. Han har 20 års erfaring med styrketræning og har roet i Hellerup Roklub i en årrække.

Fitfact.dk
Enable registration in settings - general