Foldbar romaskine – TEST og TILBUD

Få plads til en romaskine selvom du ikke har så meget plads med en foldbar romaskine.

I denne guide har vi fundet romaskiner der nemt kan foldes sammen når du er færdig med at bruge dem.

Så kan du få din effektive og hårde rotræning uden at skulle have et skrummel af en romaskine stående i stuen.

Der er forskel på type og kvalitet.

Vi har fundet romaskiner med magnetmodstand og romaskiner med vandmodstand. Læs om begge nedenunder.

Du kan også se de nyeste tilbud i tilbuds sektionen. Vi henter og opdaterer priser hver uge, så du kan være sikker på et godt tilbud.

Læs også: Romaskine Test

Populære foldbare romaskiner

Abilica Winrower

Billig foldbar romaskine med magnetmodstand
Forhandler Levering Totalpris Læs mere
Abilica 0,00 DKK 4.995,00 DKK → Læs mere

Abilica Winrower er den bedst sælgende romaskine hos det norske kvalitetsbrand Abilica.

Her får du en en romaskine med magnetmodstand og en masse funktioner, der nemt kan foldes sammen så den kun fylder 80cm i længden og 145cm i højden, så den nemt kan gemmes væk i et stort skab eller stå i hjørnet af dit bryggers eller soveværelse.

Abilica Winrower er en solid, støjsvag romaskine med magnetmodstand til hygge-roeren

Er Abilica Winrower noget for dig?

Lad det være sagt med det samme, hvis du er i god form, ung og stærk, så vil du nok ikke synes Winrower er udfordrende nok. Den er efter min mening ikke velegnet til fx en større mand eller en toptrænet kvinde for den sags skyld. Derimod kan jeg sagtens se den som en romaskine til hygge-roeren, der er på udkig efter et alternativ til kondicyklen. Det er en maskine der er let at gå til, som ikke fylder ret meget, og som helt sikkert kan give sved på panden på en sjov måde.

Abilica Winrower er til dig, der vil have en foldbar romaskine, der ikke fylder ret meget, men som stadig giver mulighed for en god, hård rotræning.

Den er ikke til dig hamrer afsted på max modstand i fitnesscenteret, men velegnet til dig som gerne vil have en romaskine til at holde formen ved lige.

Billig foldbar romaskine

Søg i databasen over foldbare romaskiner

Er du på udkig efter et godt tilbud på en billig romaskine med magnetmodstand? I denne sektion har vi samlet tilbud på billige romaskiner med magnetmodstand.

Vælg en af de de bedste tilbud i tabellen nedenunder. Vi indhenter priser og tilbud flere gange om ugen hos flere populære forhandlere.

Vælg pris
Vis kun tilbud?
Vælg forhandler
Viser
romaskiner
2640 kr.
3999 kr.
Hammer Cobra Romaskine
2699 kr.
2999 kr.
Titan Life R10 Romaskine
3699 kr.
Tunturi Cardio Fit R30 Romaskine
4748 kr.
5000 kr.
BH Rower AQUO DUAL Romaskine
4995 kr.
6995 kr.
Abilica WinRower 2.0 - romaskine
4999 kr.
5799 kr.
Titan Life Romaskine R65
5624 kr.
5799 kr.
Hammer Cobra XTR Plus Romaskine
5899 kr.
6899 kr.
Romaskine - inSPORTline - RW60
6449 kr.
7499 kr.
Romaskine - inSPORTline - inCondi RW600
6899 kr.
Reebok ZJET Romaskine

Fordele ved en foldbar romaskine

Modsat en motionscykel, fylder en romaskine temmelig meget i længden, typisk over 2 meter.

Sådan må det jo nødvendigvis være, når man skal have plads til en glideskinne, hvor selv langbenede mennesker kan være på.

En foldbar romaskine fungerer typisk ved at man kan løsne en bolt i bunden af romaskinen, hvor glideskinnen sidder fæsnet til selve svinghjulet. Dermed kan man så vippe skinnen op så den står lodret. På den måde sparer man meget plads. Der kan typisk være hjul på romaskinen, så man kan rulle den væk.

Det er helt sikkert praktisk med en foldbar romaskine.

Faktisk er de fleste romaskiner foldbare, også Concept 2 og andre af de store romaskiner. Man kan nemlig også her skille dem ad. Men når de alligevel ikke er rigtig foldbare, er det fordi de ikke nemt kan flyttes. Du kan nok skille dem ad, men så har du 2 dele til en romaskine, ikke en foldet romaskine og der er ikke hjul på dem.

En undtagelse til reglen er de populære vandromaskiner i træ. De kan typisk ikke skilles ad eller foldes, da glideskinnen her sidder på en træramme, der ikke let kan skilles ad.

Ulemper ved en foldbar romaskine


Der er i udgangspunktet ikke nødvendigvis nogle ulemper ved en foldbar romaskine. Når der alligevel kan være grund til at overveje købet, er det fordi de foldbare romaskiner typisk er i den billige ende og kvalitet og pris hænger sammen.

Med en foldbar romaskine er konstruktionen ofte heller ikke særlig stabil. Det skal siges at det ikke nødvendigvis er et problem for de fleste, men hvis du er en aktiv og stærk person med mange kræfter, så vil romaskinen nok føles lidt ustabil ved højt tempo. Det er dog ikke fordi den er foldbar, men fordi den typisk er billig og derfor ikke udført i så solide materialer.

Alternativer til en foldbar romaskine

Vi har talt om hvad en foldbar romaskine er, altså typisk en mindre romaskine, i den billigere ende, ofte med magnetmodstand, for det fylder mindre end luft- eller vandmodstand.

Vi har ikke talt om alternativerne.

Når du søger efter en foldbar romaskine er det fordi du ikke har så meget plads til en romaskine, men er det i længden eller er det i højden?

Vil du bare slet ikke se på en romaskine, uanset hvordan den ser ud?

En romaskine i vand kan også være et godt alternativ, hvis du ikke har så meget plads.

For en vandromaskine i træ kan også være en god mulighed.

Den kan nemlig stables eller vippes, så den står på højkant. Så fylder den næsten ikke noget i længden og bredden, men kun i højden.

Mange synes at en romaskine med vand er flot at se på, især hvis det er en af de dyrere modeller i lækkert træ.

Der er selvfølgelig meget stor forskel på prisen.

Den mest populære foldbare romaskine, Abilica Winrower 2.0, koster ca. 4000kr, mens en romaskine af træ koster mindst 8000-9000kr. Så det er klart en forskel, selv om man skal huske på en vandromaskine kan have en bedre gensalgsværdi.

Træningsudstyr til hjemmet - tilbud på billig træningsudstyr
Enable registration in settings - general