Titan crosstrainer Test – tilbud på C35, C65 m.fl.

Titan er et populært fitnessbrand der forhandles af Lifesport i Danmark, Norge og Sverige.

I denne test har vi set på nogle af de mest populære crosstrainere fra Titan.

Er de pengene værd? Er der bedre alternativer?

Hvis du vil se vores store test af crosstrainere fra brands som Abilica, Sole og Kettler, kan du klikke på linket nedenunder.

Du kan også se gode tilbud på crosstrainere, vi opdaterer priser og tilbud hver uge.

Læs også: Crosstrainer Test

Top 3 crosstrainere til hjemmebrug

Sole E35
Bedst til hjemmebrug
12900 kr.
Abilica Stream
Bedst til prisen
6695 kr.
Masterfit TP500
Bedst af de billige
3995 kr.
Sådan har vi udført testen af Titan crosstrainere

Vi har endnu ikke testet de følgende crosstrainere personligt, men det er planen at det skal ske inden året er slut. Tjek tilbage senere og se resultatet! Indtil da har vi vurderet Titan crosstrainere ud fra produktfakta, anmeldelser på andre testsider og hvad der er af alternativer til prisen.

Populære Titan crosstrainere

Titan Life C35

Forhandler Levering Totalpris Læs mere
Computersalg.dk 0,00 DKK 2.984,00 DKK → Læs mere
Apuls 0,00 DKK 2.999,00 DKK → Læs mere
Cdon.dk 0,00 DKK 2.999,00 DKK → Læs mere
Proshop.dk 0,00 DKK 2.999,00 DKK → Læs mere

Titan Life C35 er den billigste af crosstrainerne i testen. Det er bestemt en crosstrainer i den billige ende, med en pris omkring 3000kr, hvor du typisk ikke vil forvente så meget.

Hvad får man se med Titan Life C35?

Du får en crosstrainer med et svinghjul på 6kg, 16 modstandsniveauer, med en maks brugervægt på 120kg, med mulighed for pulsmåling og et display der viser:

  • Tid
  • Hastighed
  • Distance
  • Kalorier

Du finder ikke mange eksperter der vil anbefale en crosstrainer med et svinghjul på kun 6kg.

For dig der ikke ved hvad et svinghjul er, så er det et massivt hjul i metal, som er det du driver rundt på maskinen. Modstanden skabes med en magnet som flyttes tættere på eller længere vægt.

Når svinghjulet er let, som her, vil du føle at det hakker, når modstanden stiger. På de lavere modstandsniveauer vil det ikke være et problem, men så snart du skruer op vil det blive næsten ubrugeligt.

Hvis du vil købe denne crosstrainer, skal du virkelig tænke over, hvad du vil have ud af det.

  • Er det let træning foran TV’et, få pulsen op, så går det nok.
  • Er det hård træning, god kondi, forbrænde en masse kalorier, så nej.

Jeg vil hellere anbefale dig at købe Abilica WinElip crosstrainer, som du kan se test på her. Den har et svinghjul på 8kg og forhandles af en troværdig forhandler i Abilica.

Titan Life C65

Forhandler Levering Totalpris Læs mere
Computersalg.dk 0,00 DKK 4.156,73 DKK → Læs mere
Bodystore.dk 0,00 DKK 4.499,00 DKK → Læs mere
Apuls 0,00 DKK 4.799,00 DKK → Læs mere
Cdon.dk 0,00 DKK 4.999,00 DKK → Læs mere

Her går vi lidt op i pris og givetvis også kvalitet.

Denne crosstrainer minder meget om C35 modellen, men er åbenlyst mere robust bygget end den billigere model. Det ses da også i den maksimalt tilladte brugervægt, der her er 130kg modsat 120kg på den anden.

Selv om du ikke vejer i nærheden af 120kg eller 130kg, kan du se på dette tal som en forklaring på hvor solid en crosstrainer er. En mere solid crosstrainer vil føles mere stabil og sikker, især når du giver den mere gas.

Det er det positive her.

Skal vi se på noget negativt, så har denne crosstrainer også kun et svinghjul på 6kg. Det er ikke meget og hvis du sammenligner med fx Abilica WinElip, der faktisk er 500kr billigere, har den et svinghul på 8kg. Det mener jeg er et lidt dårligt tegn.

Hvis du smider 500kr mere end Titan Life C65, så du havner på 5000kr, kan du få Masterfit TP500, der har et svinghjul på hele 17kg og det gør en kæmpe forskel. Du kan læse mere i vores test af crosstrainere.

Titan crosstrainer tilbud

Søg i databasen over billige Titan crosstrainere

Er du på udkig efter et godt tilbud på en billig Titan crosstrainer? I denne sektion har vi samlet tilbud på crosstrainere. Vælg en af de de bedste tilbud i tabellen nedenunder. Vi indhenter priser og tilbud flere gange om ugen hos flere populære forhandlere.

Vælg pris
Vis kun tilbud?
Viser
crosstrainere
2999 kr.
Titan Life Athlete C35 Crosstrainer
4499 kr.
Titan Life Athlete C55 Crosstrainer
4499 kr.
Titan Life Athlete C55
4499 kr.
Titan Life Athlete C55
4799 kr.
Titan Life Crosstrainer C65

Alternativer til Titan crosstrainere

Titan er et brand der sælges en del i Danmark og Norden, men uden at have testet det, kan vi ikke anbefale at du køber en crosstrainer fra Titan.

Når du ser på de rå produktfakta, virker det bare ikke til du får særlig meget for pengene.

Som vi har beskrevet ovenover, kan du for stort set samme pris som de to Titan crosstrainere, få en Abilica eller Masterfit crosstrainer, som vi anser for at være to klart overlegne produkter. Vi har testet disse maskiner og kan stå inde for dem.

Når du køber en crosstrainer fra Abilica får du desuden god kundeservice og mulighed for nemt at få reservedele og rådgivning, da Abilica har flere bemandede showrooms i Danmark.

Tips til at købe crosstrainer

1
Køb ikke de billigste

Selv om det kan være fristende at købe en billig crosstrainer i varehuset, så lad være med det, de er simpelthen ikke pengene værd.

Du finder simpelthen ikke en personlig træner eller ekspert, der anbefaler en sådan meget billig maskine. Prismæssigt bør du ikke købe noget til under 4000-5000kr.

Når du bliver træt af din meget billige crosstrainer, og det vil du blive, vil du desuden opleve at du ikke kan få den solgt brugt, fordi markedet er mættet med dårlige og billige fitnessmaskiner.

Gør dig selv en tjeneste og gå lidt op i pris.

2
Vælg efter antal kg på svinghjulet

Svinghjulet er kernen i din crosstrainer. Det er det som du driver rundt når du træner.

Et tungere svinghjul er bedre, simpelthen.

Det er det fordi det giver mere naturlig modstand og et mere naturligt drive. Når du giver den gas på en crosstrainer med et let svinghjul, vil det hakke og føles meget unaturligt. Her vil et tungt svinghjul føles meget mere naturligt.

Det er også den dyreste del i din crosstrainer, så hvis ikke du ved andet, så husk at gå efter det dyreste svinghjul.

3
Køb hos en anerkendt forhandler

Uanset hvilket crosstrainer du vælger at købe, Titan eller et andet brand, så køb den hos en forhandler som du kan stole på og som du kan få hjælp fra.

Her er problemet, hvis du køber i et varehus, så aner de ikke hvad de skal sige, hvis din crosstrainer går i stykker og held og lykke med at finde reservedele.

Det er et stor problem!

Så køb fra en webshop, der kun forhandler fitness og som kan hjælpe dig.

Træningsudstyr til hjemmet - tilbud på billig træningsudstyr
Enable registration in settings - general