Fitnessudstyr på afbetaling

Sponsoreret indlæg

Afbetaling kan blive din mulighed for at lave det træningsrum derhjemme, du altid har drømt om. Eller du kan bruge finansieringsmetoden til at komme i gang med drømmen om at starte dit eget fitnesscenter. 

Uanset hvad dine drømme og ønsker er, er det vigtigt, at du sætter dig ind i de forskellige handelsbetingelser, når du vil købe fitnessudstyr på afbetaling.

Der er forskel på, om du handler til privat eller professionelt formål, og der er vigtige, økonomiske detaljer i din afbetalingskontrakt, som du skal kende til på forhånd.

Herunder får du alt den hjælp og viden, som du har brug for, når du vil finde den rette afbetalingsløsning i forhold til dine ønsker og din situation.

Finansiering til professionelle

Når du har ambitioner om at starte op som selvstændig med eget fitnesscenter, er det særlig vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i de forskellige afbetalingsmuligheder.

Du kan vælge følgende metoder til finansiering:

  • Samarbejde med din bank
  • Finansiering gennem forhandler. 

Når du vil optage lån hos din bank, vil den kreditvurdere dig med henblik på at fastslå, om du er berettiget til lån eller ej. Dine privatøkonomiske forhold er med til at afgøre, hvor stort lånet kan blive. 

Vælger du at samarbejde med en forhandler på nettet, kan du som udgangspunkt få mere frie forhold til din finansiering. 

Her kan det være en fordel at handle hos de webshops af fitnessudstyr, som specialiserer sig i salg til erhverv. På den måde kan du være sikker på at få professionel sparring og ekspertise til såvel valg af fitnessudstyr som oprettelse af finansieringsaftale. 

Det vil sige, at du med sidstnævnte finansieringsløsning får hjælp til både valg af produkter til dit motionscenter samt økonomisk rådgivning og hjælp til køb. 

Sørg for at undersøge forskellige forhandlere, så du får mulighed for at sammenligne deres afbetalings- og lånevilkår. Des grundigere du er med at undersøge dine finansieringsmuligheder, des større er chancen for, at du får den helt rette afbetalingsordning for dig. 

Finansiering med rentefrit lån

Når du køber på afbetaling, vil finansieringen fungere som et lån. Det er i høj grad renten, som kan være med til at gøre et lån dyrt, og derfor er det værd at vælge de rentefrie kreditmuligheder.

Som privatperson kan du købe professionelt fitnessudstyr i mange udgaver og designs på nettet. Du har flere webshops at vælge imellem, og hovedparten af dem tilbyder finansiering med rentefrie lån. 

Her indgår du en betalingsaftale med en onlinebank, som den pågældende forhandler samarbejder med. 

Det er nemt at købe på afbetaling, da du vil blive dirigeret videre til banken, hvor du skal oprette dit lån hos. Det er vigtigt, at du sørger for at undersøge, at lånet er rentefrit. 

Det er attraktivt at købe rentefrit, da du kan komme til at spare mange penge på denne måde, når du vælger at afdrage over en længere periode.

Når du læser betingelserne med småt hos den onlinebank, som du bliver henvist til, kan du undersøge betalingsvilkårene. 

Finansiering med ViaBill

ViaBill er den nyeste og mest moderne udgave af afbetalingsmetode, som tilbydes hos mange webshops. Der er mange fordele ved at vælge en forhandler af fitnessudstyr, som giver dig mulighed for at afdrage med ViaBill:

  • Du kan udskyde første afbetalingsrate
  • Du vælger selv, hvor mange penge du vil afdrage hver måned
  • Du slipper for at betale rente i forbindelse med mindre køb
  • Det er nemt og enkelt at tilmelde sig.

Du skal være opmærksom på, at det ikke er alle, der kan få ViaBill (der fungerer som en app, og som skal downloades på din tablet eller Smartphone). Når du ønsker at tilmelde dig, vil du blive kreditvurderet som det første step. Dette sker fra udbyderens side som en sikring for, at du har en sund og stærk økonomi og dermed en god betalingsevne. 

Den helt store fordel ved ViaBill er rentefriheden og den høje grad af frihed og fleksibilitet. Har du brug for en enkelt træningsmaskine eller et lille udvalg af fitnessudstyr, kan du slippe for at betale rente og samtidig selv vælge, hvor mange måneder du ønsker at afdrage over. 

Det kan få stor betydning for din privatøkonomi, at du får mulighed for at sammensætte de afbetalingsvilkår, som matcher din privatøkonomiske situation. 

Når du køber fitnessudstyr på nettet, vil du hos hver forhandler kunne se, hvilken onlinebank de samarbejder med, og om de tilbyder finansiering via ViaBill. 

Når først du har handlet én gang med ViaBill, kan du nemt og effektivt gøre brug af finansieringsmetoden igen i fremtiden. Det kan være, at du efter et halvt år ønsker at udvide dit træningslokale derhjemme, da der er brug for supplerende udstyr. 

Har du styr på ÅOP og renter?

Det er ikke kun kvaliteten af og prisen på dit fitnessudstyr, du skal forholde dig til, når du vil starte studio op eller lave et træningslokale derhjemme.

Uanset om du køber til erhverv eller til privat formål, skal du have styr på detaljerne i din finansieringsaftale. Det er afgørende for din økonomi i fremtiden, at du sætter dig ind i de mest vigtige parametre som ÅOP og rentesats. 

ÅOP er en forkortelse for ”Årlige Omkostninger i Procent” og er et nøgletal, som du finder i enhver låneaftale. Fremfor at du selv skal udregne, hvor meget et lån kommer til at koste dig, kan du finde samtlige, årlige omkostninger i ÅOP. Har du flere lånetilbud, er ÅOP det mest effektive værktøj til sammenligning. Når du skal vælge mellem 2 eller flere tilbud om afbetalingsordninger, vælger du den billigste ved at udpege aftalen, som har den laveste ÅOP.

Renten er den anden betydningsfulde faktor, når du undersøger finansieringsmuligheder og sammenligner lån. På den lange bane kan det være renten, som kommer til at gøre dit lån dyrt. Det er ikke kun købsprisen på dit fitnessudstyr, du skal betale tilbage til hhv. banken og forhandleren. Vælger du en lang afbetalingsperiode, kan dit lån blive dyrt. 

Sørg for at læse alt det småt, før du godkender en afbetalingsaftale. Rentesatsen vil altid fremgå specifikt af bankernes hjemmesider. Du kan spare mange penge ved at gå efter de rentefrie finansieringstilbud. 

Tags:

Jeg er manden bag Fitfact.dk og skriver blandt andet om træning og vægttab, med særlig fokus på motivation og sundhed.

Træningsudstyr til hjemmet - tilbud på billig træningsudstyr