Kettlebell sæt tilbud

Kettlebells er super alsidig træning til der vil kunne træne effektivt derhjemme. Med en kettlebell og et par simple øvelser kan du træne kondition, forbrænde fedt og opbygge muskelmasse, med naturlige og dynamiske bevægelser, der minimerer risiko for skader.

På denne side har vi samlet Tilbud på Kettlebell Sæt fra flere populære forhandlere, så du nemt kan finde et godt tilbud på lige netop den type kettlebell du ønsker. 

Læs også: Billige Kettlebells i jern, vinyl og competition
ANNONCE

MEST POPULÆRE FORHANDLERE

Odin kettlebell sæt i støbejern

Forhandler Totalpris Læs mere
1.799,00 DKK → Læs mere

Super kettlebell sæt til dig der er i nogenlunde form allerede. Med 4 kettlebells i vægt 10, 12, 14, 16 kg, har du en klar progression fra begynder (10kg) til øvet (16kg).

Sættet indeholder:

 • 1 x ODIN Støbejern Kettlebell 10kg
 • 1 x ODIN Støbejern Kettlebell 12kg
 • 1 x ODIN Støbejern Kettlebell 14kg
 • 1 x ODIN Støbejern Kettlebell 16kg

Tunturi kettlebell sæt inkl. stativ

Forhandler Totalpris Læs mere

Fuldt kettlebell sæt fra Tunturi, her forhandlet af Fitnessgruppen.

Dette kettlebell sæt har 9 kettlebells i forskellige vægtklasser, til alle øvelser og alle trænere. Tunge kettlebell swings eller overhead press. Sættet indeholder:

 • 1 x Tunturi Kettlebell Rack
 • 1 x 4kg Kettlebell
 • 1x 6kg Kettlebell
 • 1 x 8kg Kettlebell
 • 1 x 10kg Kettlebell
 • 1 x 12kg Kettlebell
 • 1 x 16kg Kettlebell
 • 1 x 20kg Kettlebell
 • 1 x 24kg Kettlebell

American Barbell kettlebell sæt inkl. stativ

Forhandler Totalpris Læs mere

Professionelt kettlebell sæt fra American Barbell, her forhandlet af Abilica.

Med dette kettlebell sæt er du klædt på til enhver homegym med 12 kettlebells i forskellige vægtklasser:

 • 1 stk. 4 kg. Kettlebell
 • 1 stk. 6 kg. Kettlebell
 • 1 stk. 8 kg. Kettlebell
 • 2 stk. 12 kg. Kettlebell
 • 2 stk. 16 kg. Kettlebell
 • 2 stk. 20 kg. Kettlebell
 • 1 stk. 24 kg. Kettlebell
 • 1 stk. 28 kg. Kettlebell
 • 1 stk. 32 kg. Kettlebell

Billige kettlebells

Søg i databasen over kettlebells

Er du på udkig efter et godt tilbud på billige kettlebells? I denne sektion har vi samlet tilbud på billige kettlebells. Vælg en af de de bedste tilbud i tabellen nedenunder. Vi indhenter priser og tilbud flere gange om ugen hos flere populære forhandlere.

Vælg pris
Vis kun tilbud?
Vælg vægt
Viser
kettlebells
279 kr.
Classic Kettlebell
319 kr.
Kettlebell 3,6 kg
399 kr.
Classic Kettlebell
479 kr.
Kettlebell 6,8 kg
479 kr.
Classic Kettlebell
499 kr.
Flowlife Flowbell, 15kg
519 kr.
Kettlebell 8,2 kg
559 kr.
Kettlebell 9,1 kg
639 kr.
Classic Kettlebell
679 kr.
Kettlebell 11,3 kg
699 kr.
Flowlife Flowbell, 33kg
799 kr.
Kettlebell 13,6 kg
799 kr.
Classic Kettlebell
825 kr.
875 kr.
Competition Kettlebell 20 kg
879 kr.
Kettlebell 15,9 kg
900 kr.
925 kr.
Competition Kettlebell 22 kg
1025 kr.
Competition Kettlebell 30 kg
1032 kr.
Rack for Medicine Balls / Kettlebells

Guide til køb af Kettlebell sæt

Kom godt i gang med styrketræningen med et kettlebell sæt

kettlebell på stativ

De karakteristiske kugler med et kraftigt håndtag foroven er nogle af de mest eftertragtede redskaber til styrketræning. Kettlebells blev oprindeligt opfundet og anvendt af det russiske militær, som udviklede deres fysiske styrke med øvelser, som fortsat i dag er populære med træningsredskaberne.

Der er flere årsager til, at kettlebells har fået stor udbredelse de seneste år hos både mænd og kvinder.

De mange valgmuligheder, der findes i forhold til vægt og materialer, er betydningsfulde parametre, der gør det muligt for enhver at komme godt og sikkert i gang med styrketræningen derhjemme.

På baggrund af vores research anbefaler vi du køber en kettlebell i støbejern, med en vægt på 12-16 kg for mænd og 6-12kg for kvinder.

Derfor skal du købe et kettlebell sæt

Der er både praktiske og økonomiske årsager til, at der sælges mange sæt med styrketræningsredskabet. Du kan skabe stor variation i din træning og få masser af progressionsmuligheder, når du vælger sæt. Der findes sæt for enhver person uanset fysisk niveau og erfaring med styrketræning.

Kettlebell sættene findes med typisk 3-6 vægte, som varierer i størrelser. Du skal altid vælge vægtklasse, som matcher dit aktuelle, fysiske niveau.

Foruden vægt skal du forholde dig til materialerne på de genkendelige, runde vægte med håndtag. Du kan vælge mellem tre slags materialer.

Kettlebell sæt materialer

De oprindelige kettlebells blev populære i slutningen af 1800 tallet i Rusland, hvor de første konkurrencer med kettlebells begyndte. Herfra spredte træningsformen sig til Vesten, til “stærkmand” i cirkusser.

Kettlebells var oprindeligt støbt i et stykke jern og det er stadig den mest populære type, men siden er der kommet kettlebells til i flere andre materialer. Her får du et hurtig overblik over forskellen.

Kettlebell sæt i støbejern

Der er særlige fordele forbundet med hver af de forskellige materialer. Går du efter en god og funktionel begyndervægt, der skal være billig i pris, er støbejernsudgaverne et godt bud.

Disse er de klassiske og traditionelle udgaver af vægtene. Du kan vælge mellem støbejernsvægt fra 1 kg. pr. styk og op til både 35 kg. og 40 kg. pr. styk.

Kettlebell sæt i neopren

Træner du derhjemme, kan der være brug for vægte, som er ekstra skånsomme mod dit gulv, og som er komfortable at arbejde med. Her er neopren-udgaverne gode valg. Det primære materiale på disse er støbejern, mens overfladen er belagt med skånsomt, fast gummi. Når du træner med disse, skal du i mindre grad forholde dig til at skåne gulvet, så du i stedet kan fokusere på dine øvelser.

Anna Bogdanova, forfatter til flere bøger om kettlebells skriver:

Køb IKKE de vinylbelagte!! de giver ømme håndled (ligger enormt dårligt på underarme og håndtaget er for tyndt, så det hiver i huden i håndfladerne)
Anna Bogdanova
Forfatter og Kettlebell ekspert

Kettlebell sæt i vinyl

Du får samme faste grip på neopren-udgaverne, som du gør på de sæt, der er lavet med vinyl. Den store fordel ved vinyl er, at her er vægtenes forskellige tyngder tydeligt markerede i forhold til forskellige farver. Dette har stor betydning for dig og din træningseffektivitet. Du kan let ændre styrketræningsredskab undervejs i dit program, når du nemt kan se, hvilken vægt du kan skifte til.

Hvad er competition kettlebell sæt?

Competition udgaverne er i en kategori for sig selv. Disse vægte anvendes, som navnet også antyder, primært til konkurrencer. Mange ambitiøse og professionelle styrketræningsudøvere deltager i stævner. Her er der brug for det bedste udstyr, der er tilgængeligt. Når det kommer til styrketræningskonkurrencer med kettlebells, er der brug for udgaver, som er skabt til at give dig det mest sikre og faste greb. Vægtene skal derudover være designet i markante og tydelige farver. Det skal gå hurtigt og problemfrit med at skifte redskab undervejs i konkurrencen.

Competition kettlebells har samme størrelse uanset vægt og er lavet i stål

Competition forener det bedste fra støbejern, vinyl og neopren. Det er vægte med skånsom gummibelægning, designs i skarpe farver og praktisk belægning på håndtaget for et sikkert greb.

Fordelene ved at træne med fitness kettlebell sæt

Når du vil i gang med at opbygge fysisk styrke, eller når du ønsker at få tonede muskler, er det ideelt at vælge de effektive og funktionelle vægte med det karakteristiske håndtag. Der findes et stort marked for fitness kettlebell sæt, hvor du kan vælge imellem forskellige materialer og vægtklasser. Du kan lave en lang række grund- og svingøvelser, hvor du træner både de små og store muskelgrupper i kroppen.

Du kan sammensætte dit eget styrketræningsprogram og udvælge øvelser, som matcher dine ønsker og ambitioner.

Forfatter

 • Erik Haalo Hamre er redaktør og ekspert på Fitfact.dk og under uddannelse som Kostvejleder. Han har 20 års erfaring med styrketræning og har roet i Hellerup Roklub i en årrække.

Fitfact.dk
Enable registration in settings - general