Firkantet trampolin TEST – her er de bedste i 2023

Leder du efter en trampolin, der giver kraft og højde i springene, så du eller dit barn kan lave flotte, tekniske spring? 

Så er det uden tvivl en firkantet trampolin, der er det rette valg for dig. Det er også firkantede trampoliner, der bruges til OL og konkurrencer

Her på siden finder du de firkantede trampoliner, som klarer sig bedst i test og er mest populære blandt forbrugerne. 

Generelt vil vi anbefale BERG trampoliner, fordi de har vundet flest ‘Bedst i test’ og generelt er et populært valg. BERG forhandles også af Abilica, som har god kundeservice og mulighed for køb af reservedele. 

God fornøjelse med læsningen!

Læs også: Havetrampolin Test
ANNONCE

Top 3 populære trampoliner

BERG Ultimate Elite

Ultimate Elite er topmodellen fra det hollandske firma BERG, der nok er markedets mest populære og prisvindende producent af trampoliner.

Modellen er trampolinen til de højeste, vildeste, sjoveste hop!

Her får du en stor trampolinen med super kvalitet, der gør det muligt at lave alle hop og øvelser med god plads.

(Produktet er udgået) kr.
BERG Ultimate Champion

BERG Champion er vores “bedst til prisen” testvinder. Det er den trampolin der har vundet flest “bedst i test”, i Danmark og i udlandet.

I Sverige har den blandt andet vundet hos tv-stationen SVT og avisen Expressen.

BERG Champion er en af de mest populære trampoliner i Danmark.

(Produktet er udgået) kr.
BERG Favorit

Berg Favorit er vores valg i budgetklassen.

Det er trampolinen til dig, der gerne vil købe en trampolin hvor du ved der er styr på sikkerhed og kvalitet, men som ikke vil give alt for meget for den.

Berg Favorit er velegnet til de mindre børn og fås også i størrelser ned til 2 meter i diameter. God til små haver!

(Produktet er udgået) kr.

Det skal du vide om at købe firkantet trampolin

Rund eller firkantet

Når vi kigger rundt omkring i haverne i det danske land, er det klart de runde trampoliner, vi møder flest af. 

En rund trampolin er et populært valg for børnefamilier med små børn, da barnet ikke kan lave så høje spring på en rund trampolin. 

Placeringen af fjedrene gør desuden, at barnet altid vil føres ind mod midten af trampolinen, når de hopper. Derfor kan en rund trampolin virke mere sikker for det mindre barn. 

En firkantet trampolin giver en noget anderledes hoppeoplevelse end en rund trampolin. 

På en firkantet trampolin kan du lave præcist samme type hop alle steder på trampolinen pga. fjedrenes placering. Du bliver derfor ikke trukket ind mod midten. 

Det gør, at den firkantede trampolin er perfekt til store hop og flotte, gymnastiske spring – fx for teenageren eller det lidt større barn.

På ben eller til nedgravning

Når du skal investere i en firkantet trampolin, skal du også overveje, om du vil købe én med ben, eller om trampolinen skal graves ned.

Begge har sine fordele og ulemper. 

Med en firkantet trampolin på ben er det nemt at gå fra tanke til handling. Du køber trampolinen, samler den, og så kan dine børn hurtigt begynde på at lære nye seje tricks. 

Den er desuden nemmere at flytte. 

De fleste, der køber en firkantet trampolin, vælger dog en trampolin til nedgravning

Med en firkantet trampolin får du en langt større springhøjde end på en almindelig rund trampolin, og det stiller krav til sikkerheden. Sker der uheld, får du en mindre faldhøjde, når trampolinen er gravet ned. 

En nedgravet trampolin fylder desuden mindre for øjet.

Bedste firkantet trampolin

BERG Ultimate Champion

Størrelser
Egnet til
 • Begyndere
 • Øvede
 • Mindre børn
 • Større børn
Forhandler Totalpris Læs mere

Det er meget svært at tale om firkantede trampoliner uden at nævne BERG Ultimate Champion.

Den vinder utallige tests fra fx Expressen.se og Testfakta.se og er top 3 i test hos Sveriges Tekniske Forskningsinstitut. Trampolinen får da også mange gode anmeldelser med på vejen og er en klar favorit blandt hoppeglade familier rundt om i verden. 

BERG Ultimate Champion udmærker sig på flere punkter. 

Den roses for sin stabile ramme og høje sikkerhed som fx skabes med en tykkere kantpude, et bedre sikkerhedsnet og andre tiltag. 

Du eller dine børn er også garanteret kæmpe hop med denne firkantede trampolin fra BERG. Den har nemlig en patenteret springdug, som lader 50 % mere luft strømme igennem end normalt. 

Sidst men ikke mindst er BERG Ultimate Champion udstyret med TwinSpring fjedre – flere end andre modeller. 

Her får du en firkantet trampolin, hvor der er styr på sikkerheden, da der allerede medfølger et sikkerhedsnet. Stolperne er desuden polstrede, så dit barn ikke kommer til skade, hvis de ved et uheld skulle hoppe ind i dem. 

Maks. brugervægt er 100 kg.

Jumpmaster

Størrelser
Egnet til
 • Begyndere
 • Øvede
 • Mindre børn
 • Større børn
 • Teenagere
Forhandler Totalpris Læs mere

JumpMaster er også værd at overveje, hvis du vil anskaffe dig en firkantet trampolin, der kan holde til lidt af hvert. 

JumpMaster er nemlig et mærke, der lægger vægt på både funktionalitet og sikkerhed – to vigtige aspekter, når børnene skal lege vildt. 

Denne firkantede trampolin har en stor hoppeflade, hvilket gør den perfekt til at øve gymnastiske spring med vennerne. Overalt på trampolinen får du samme afsæt og springhøjde grundet de 84 kraftige fjedre. 

Det er altid mest sikkert kun at hoppe én person af gangen. Men passer man godt på, kan der være flere hoppende af gangen, da denne firkantet trampolin har en maks. belastning på 150 kg. 

Trampolinen fra JumpMaster skulle gerne kunne holde til mange forskellige slags vejr, da kantpolstringen fx er lavet i et kraftigt PVC materiale. 

Med til trampolinen følger der både stige og et forankringssæt. 

Salta Comfort

Størrelser
Egnet til
 • Begyndere
 • Øvede
 • Mindre børn
 • Større børn
Forhandler Totalpris Læs mere

Med Salta Comfort får du en firkantet trampolin til nedgravning, hvor de fleste kan være med prismæssigt. Priserne ligger langt under modellerne fra BERG fx, så det er et godt køb. 

Denne trampolin er en inground trampolin til nedgravning, hvilket betyder, at du skal frem med skovlen for at skabe hoppeglæde hos børnene. 

Med en nedgravet firkantet trampolin er du automatisk sikret en god sikkerhed – men med Salta Comfort får du ekstra med i posen. Der er nemlig sikkerhedsnet, som giver ekstra ro i maven, når du sender børnene ud og brænde krudt af på trampolinen. 

Med Salta Comfort har børnene mulighed for at invitere vennerne med på trampolinen på en varm sommerdag. Den kan nemlig tåle en belastning på op til 120 kg. 

Stålrammerne på denne trampolin er slidstærke, da de er galvaniseret og har en enkel sort belægning.

EXIT Silhouette

Størrelser
 • 305 cm
 • 427 cm
Egnet til
 • Begyndere
 • Øvede
 • Mindre børn
 • Større børn

EXIT er endnu et hollandsk mærke, ligesom både BERG og Salta er. EXIT er mest kendt for at lave legetøjshuse og badebassiner, men nu har de også kastet sig over at lave trampoliner – med stor succes. 

Dette er en firkantet trampolin, som giver dig eller dine børn god mulighed for at lave høje og ensartede spring, uanset hvor I befinder jer på trampolinen. 

Selvom dette er et mere budgetvenligt valg end fx BERG, er du stadig sikret stor springkraft og god robusthed. 

EXIT Silhouette har et specielt designet fodsikkerhedssystem, som gør, at barnets fødder ikke bliver viklet ind i fjedrene under leg. Det giver ekstra ro i maven. 

Læg mærke til, at lynlåsen i sikkerhedsnettet har fået en grøn farve, så du altid hurtigt kan spotte, om ‘døren’ ind til trampolinen er lukket helt til. 

Maks. belastning på denne fine firkantede trampolin er 120 kg.

Bedste firkantet trampolin til nedgravning

BERG Ultimate Champion

Størrelser (cm)
Egnet til
 • Begyndere
 • Øvede
 • Mindre børn
 • Større børn
Forhandler Totalpris Læs mere

Leder du efter en firkantet trampolin til nedgravning, som klarer sig rigtig godt i diverse ‘Bedst i Test’, så skal du ikke lede længere.

Det er uden tvivl BERG Ultimate Champion, der klarer sig bedst i tests – hos bl.a. SVT Rea, Sveriges Tekniske Forskningsinstitut og Expressen.se. Og det er fuldt forståeligt. 

Her får du massevis af høje spring, sikkerhed, kvalitet, robusthed og barneglæde for pengene. Faktisk får du en firkantet trampolin til nedgravning, som holder mange år fra nu – og som både du og dine børn kan få stor glæde af. 

En trampolin er nemlig perfekt til at bevæge sig på en anderledes og sjov måde og dermed få mere motion og sunde vaner ind i hverdagen. Samtidigt får du kvalitetstid med familien. 

BERG Ultimate Champion er en firkantet inground trampolin. Dvs. den skal graves ned i haven, før den kan komme i brug. Det skaber øget sikkerhed ved brug og giver et bedre look i haven. 

Den sorte farve er også med til at ikke skabe forstyrrelser i havebilledet. 

BERG Ultimate Champion fås i mange forskellige størrelser, så du kan finde en, der passer til din have.

Salta Royal Baseground

Størrelser
Egnet til
 • Øvede
 • Mindre børn
 • Større børn
 • Teenager
Forhandler Totalpris Læs mere

En firkantet trampolin fra Salta går man sjældent galt i byen med. De er nemlig essensen af hollandsk kvalitet – med et særligt fokus på sikkerhed, hvilket jo er meget vigtigt, når vi taler om trampoliner. 

Salta Royal Baseground er en inground trampolin. Det betyder, at den skal graves ned i haven for at kunne tages i brug.

Da det er en firkantet trampolin til nedgravning, betyder det dog også, at sikkerheden er i top, da dit barn kommer mindre til skade, hvis uheldet er ude, pga. den lavere faldhøjde. 

Salta Royal Baseground giver anledning til gode, store hop og gymnastiske spring, da den har gode fjedre, som ikke alle belastes ved hvert enkelt hop, ligesom de gør på en rund trampolin. 

Med denne trampolin får du en særlig lydsvag en af slagsen, da den har et Air Performance System i springdugen, som gør luftgennemstrømningen helt optimal.

Bedste lille firkantet trampolin

BERG Ultimate Favorit

Egnet til
 • Begyndere
 • Mindre børn
Forhandler Totalpris Læs mere

Er din have ikke så stor, eller ønsker du blot en lille trampolin til det mindre barn? 

Så er det måske BERG Ultimate Favorit, der skal i din indkøbskurv, så sommeren bliver ekstra god og legesyg. 

BERG Ultimate Favorit er en af de billigste modeller fra BERG. Her får du dog stadig den gode kvalitet og høje sikkerhed, som BERG er så kendt for. Bare til en billigere pris, hvor de fleste kan være med. 

Denne firkantede trampolin gør sig godt i den mindre have – både pga. størrelsen, men også fordi den er firkantet og ikke rund. Dermed bruges pladsen i haven meget bedre. 

Med BERG Ultimate Favorit skal du ikke bekymre dig for meget for børnenes sikkerhed, når de hopper på trampolinen. Der medfølger nemlig et sikkerhedsnet, så de ikke ender ude på græsset, når der leges vildt. 

Den tykke kantpolstring giver desuden ekstra sikkerhed. 

Her får du en firkantet trampolin, hvor du enten kan vælge grøn, sort eller grå kantpolstring. Hvad passer bedst i din have? 

Bedste stor firkantet trampolin

BERG Ultimate Elite

Egnet til
 • Begyndere
 • Mindre børn
Forhandler Totalpris Læs mere

Har du et barn, der elsker gymnastik og trampolin, og som allerede kan en helt masse tricks?

Så må det uden tvivl være BERG Ultimate Elite, de skal forkæles med hjemme i haven. Det er den ultimative topmodel, når det gælder store firkantede trampoliner, der giver god springkraft og mulighed for at hoppe virkelig højt. 

Den firkantede form og de robuste TwinSpring fjedre gør, at alle hop bliver lige ensartede og lige høje, uanset om du hopper på siden eller i midten af trampolinen. 

Du kender allerede formen på trampolinen fra OL og konkurrencer, hvor de springer højt op under loftet. Det er trampolinens form og fjedrene, som gør, at de kan nå så højt op. 

Den store firkantet trampolin fra BERG har desuden en speciel AirFlow springdug, som giver mindre luftmodstand og dermed mulighed for at lave endnu større hop. 

BERG Ultimate Elite måler 5 x 3 meter, så det kræver en nogenlunde stor have, for at den kan passe ind. Men finder du plads, gør du uden tvivl dit hoppeglade barn til det gladeste barn på vejen med en firkantet trampolin fra BERG.

BERG Grand Favorit

Størrelser
Egnet til
 • Øvede
 • Mindre børn
 • Større børn
 • Teenagere
Forhandler Totalpris Læs mere

Her er endnu en mulighed for at klikke en stor firkantet trampolin hjem til dit hoppeglade barn. 

BERG Grand Favorit er en stor rektangulær trampolin, som er oval i enderne. Det ændrer dog ikke på den store springkraft, du kan få med denne trampolin. 

Springkraften sikres især af de gode BERG ‘Goldspring’ fjedre, som både er lange og fleksible. 

Trampolinen er produceret af BERG, som er et brand, der virkelig har udmærket sig, når det gælder trampoliner. De har vundet priser, vinder flere ‘Bedst i test’ og er generelt et populært valg blandt forbrugerne. 

Derfor går du ikke galt i byen, når du vælger en stor firkantet trampolin fra netop BERG. 

Sikkerheden er i top hos denne firkantede trampolin – på trods af, at dit barn kan opnå så store hop og spring. Trampolinen er nemlig inground, dvs. den skal graves ned i haven, hvilket gør den langt mere sikker end en trampolin på ben (uden sikkerhedsnet). 

Den tykke kantpolstring på 3 cm. hos BERG Grand Favorit styrker også sikkerheden og kvaliteten. 

FAQ

Har du små børn, er en rund trampolin det bedste valg af sikkerhedsmæssige årsager. 

Har du større børn, der gerne vil lave gymnastiske øvelser, er en firkantet trampolin et bedre valg pga. springhøjden.

Vi anbefaler trampolinerne fra BERG, da de ofte vinder ‘Bedst i Test’ og er populære blandt forbrugerne.

Forfatter

 • Erik Haalo Hamre er redaktør og ekspert på Fitfact.dk og under uddannelse som Kostvejleder. Han har 20 års erfaring med styrketræning og har roet i Hellerup Roklub i en årrække.

Tags:

Fitfact.dk
Enable registration in settings - general