Vægtløftersko Test – de 7 bedste til squat og OL løft, m.m.

Hvis du vil løfte tungt i øvelser som squat og olympiske løft er et par gode vægtløftersko et nødvendigt valg.

I denne guide har jeg fundet de 7 bedste vægtløftersko fra kendte mærker som Adidas, Reebok og Nike. 

De bedste vægtløftersko i test er:

Du kan læse mere om de enkelte sko lige nedenunder og hvad de er gode til.

Top 3 vægtløftersko

Adidas Adipower Weightlifting

Bedst i Test – smalle fødder

 • “Best overall” hos Runrepeat 
 • Top 3 hos Torokthiy.com

Adidas Adipower er en topmodel til erfarne løftere, der vil lave PR resultater i gymmen.

fra 1.899,00 kr.

Reebok Legacy Lifter

Bedst i Test – brede fødder

 • “Best for professionals” hos Runrepeat.com
 • “Best overall” hos Torokthiy.com

Reebok Legacy Lifter II er vores “bedst i test”, især hvis du har bredere fødder.

fra (Produktet er udgået) kr.

Reebok Lifter PR

Bedste billige

 • “Great value for money” – Runrepeat
 • Bedst til prisen hos Torokhtiy.com

En super vægtløftersko der også fungerer godt som sko til powerlifting og til vægtløftning.

fra (Produktet er udgået) kr.

Bedste vægtløftersko

De fleste moderne vægtløftersko er rigtig gode, det handler mere om pris og om de lige passer til din fod og højde. Her virker det til at Adidas er lidt smallere, mens Nike og Reebok er bredere. 

Så længe du køber et par vægtløftersko i god kvalitet fra en af de kendte mærker, så går det nok. Derudover skal de passe til din fod, ikke for smalle, ikke for brede, med den rigtige højde på hælen.


Adidas Adipower Weightlifting 3

 • Bedst i Test til smalle fødder
 • “Best overall” hos Runrepeat 
 • Top 3 hos Torokthiy.com
Forhandler Totalpris Læs mere
1.899,00 DKK → Læs mere

Adidas Adipower er en af Adidas bedst sælgende vægtløftersko og også deres dyreste model med en pris på hjemmesiden til 1700kr. Den er god til olympiske løft og squat.

Vi kårer den som “bedst i test”, men kun til smalle fødder! Det sidste er vigtig, for alt hvad vi kan læse om denne model siger at den er endda temmelig smal. Hvis du har brede fødder og vil have “bedst i test” er Reebook Legacy Lifter derfor et bedre valg.

..The Adipower is the premium shoe for those with ‘normal’ feet that don’t require an expanded toe box. They’re a popular contender for the best Olympic weightlifting shoes on the market..

Topmodel fra et historisk brand

Adidas har historisk været det store dyr på savannen, hvor brandet havde markedet helt for sig selv indtil for 20 år siden. 

I årtier var der simpelthen kun Adidas og så diverse kommunistiske modeller. Siden er der jo bekendt kommet mange andre til, men mange af Adidas vintage modeller bliver stadig opfattet som de bedste der nogensinde er lavet.

Adipower er dermed også Adidas “flagship model” så at sige, beregnet til de bedste vægtløftere, med håb om OL, og alle os andre.

Høj hæl til øvede og høje løftere

Her er der tale om en vægtløftersko i mesh og lærred/kanvas med en hæl på 2,2cm i TPU skum. Dermed er det den sko i testen med den højeste hæl, sammen med Reebok Legacy Lifter.

Det er derfor en sko der er beregnet til øvede løftere eller alternativ høje løftere. Det er ikke en sko til de fleste begyndere, da den høje hæl kræver en del teknik at bruge ordentligt.

Testvinder ved troværdige eksperter

Adipower kommer ind på en delt førsteplads i vores samletest. Den vinder bedst i test hos Runrepeat.com, der er et meget troværdigt site, og den kommer ind på en delt førsteplads i test lavet på Torokhtiy.com, der drives af den ukrainske OL guldmedaljevinder Oleksiy Torokhtiy. 

Det er de to tests vi primært har lagt til grund for vores valg, da vi stoler på begge sider, der drives af meget kompetente folk.

Det er dog ikke en sko der får ubetinget ros alle steder. I testen hos ThatFitFriend.com, der drives af vægtløfter og Master i Sports Science, Jake Boly, vurderes skoen til at være i høj kvalitet, men meget smal i størrelse, og desuden for dyr i forhold til alternativerne.

Konklusion

Adidas Adipower er en topmodel til erfarne løftere, der vil lave PR resultater i gymmen, men det er kun en sko til dig med smal fod. Har du bred fod skal du gå uden om denne model. 

Bedømmelse

★★★★★


Adidas Powerlift 5

 • Best Overall hos Sports Illustrated
 • Best til Begyndere hos Runrepeat.com
 • Bedst til Prisen hos torokhtiy.com
Forhandler Totalpris Læs mere
1.119,00 DKK → Læs mere

Hvis du gerne vil igang med at løfte i vægtløftningsko, så er Adidas Powerlift et godt bud på hvor du skal begynde. Her får du en begyndervenlig vægtløftersko til en fornuftig pris, der er velegnet til powerlifting også.

Den er dog kun velegnet til dig der har smallere fødder og den vurderes også som lille i størrelse, så overvej at gå op i størrelse.

Vi kårer den som vores “bedst til begyndere” af samme grund, ikke mindst fordi den også får rigtig gode anmeldelser hos troværdige kilder som Runrepeat og Torokhtiy.com.

..The powerlifts are Adidas’ entry level lifting shoes for general gym use and have been updated with the most recent version to improve durability and construction quality. They offer great style, a comfortable build, and good quality for the money…

Super holdbar sko med lavere hæl

Adidas Powerlift er en populær serie af vægtløftersko, der altså er nået til 5 version i år. 

Den har en hæl på 1,6cm, hvilket gør den velegnet til både begyndere og powerliftere. 

Den lavere hæl er nemmere at lære at løfte med for begyndere og så er den lavere hæl bedre til øvelser som low bar squat og sumo squat. Det gør den altså velegnet til powerliftere, hvilket måske er dig der træner i fitnesscenter og ikke vægtløftklub.

En holdbar sko, men ikke til de tungeste løft

Adidas Powerlift vurderes til at være en rigtig fin sko til de fleste, der vinder “bedst til begyndere” hos Runrepeat, men på Torokhtiy.com der drives af OL-medaljevinder Oleksiy Torokhtiy, vurderes skoen ikke at være tilstrækkelig til de tungeste løft. Her vurderes det at skoens sål er lavet i et materiale, der risikerer at gå op i limningen ved fx tunge clean and jerk. Hvad “tungt” er i den sammenhæng bliver ikke specificeret.

Konklusion

Adidas Powerlift er en super og holdbar vægtløftersko der er velegnet til begyndere og powerliftere. Den har en lavere hæl, hvilket gør den nemmere at bruge og som også er god til fx low bar squat. Den vurderes dog at være mangelfuld til elite-brug.

Bedømmelse

★★★★☆


Adidas Power Perfect 3

 • Bedste allround
 • Bedst til prisen hos Runrepeat
Forhandler Totalpris Læs mere

Adidas Power Perfect er vores “bedst til prisen”, hvis du vel og mærke har smalle fødder. Det er en allround vægtløftersko der er god til både squats og olympiske løft og træk og stød.

Skoen får rigtig fine ord med på vejen i test, blandt andet hos det anerkendte amerikanske løbemagasin Runrepeat, hvor den er kåret som “bedst til prisen”.

..It’s got us performing our best squats to date and it sure has proved its prowess in stabilizing us during lifts. Seriously, it can’t get better than the Adidas Power Perfect 3! ..

Standard hæl til allround sko

Adidas Power Perfect 3 har en hæl på 1.9cm, hvilket er lige præcis standard højden på en traditionel vægtløftersko. Denne højde vurderes at være den bedste allround højde, hvor den både kan bruges til squat og til vægtløft.

Det er derfor også en hælhøjde du kan vælge, hvis du ved du både kommer til at lave en del olympiske løft og en del squat.

Smallere pasform, så ikke for alle

De fleste af Adidas vægtløftersko er kendt for at have en smal pasform, så det bør du være opmærksom på hvis Power Perfect lyder interessant for dig.

Hvis du på forhånd ved at du har brede fødder, bør du altså gå uden om denne model, den er ikke for dig. Hvis du vil have en sko med samme hælhøjde men med mere plads kan det være Nike Romaleous 4 eller Reebok Lifter PR, hvor sidstnævnte dog har en lavere hæl.

Konklusion

Adidas Power Perfect 3 er en af de mest populære vægtløftersko og er et rigtig godt valg til dig der vil have en allround sko der kan bruges til både squat og olympiske løft. Den er smal i pasformen, så ikke til dig med brede fødder.

Bedømmelse

★★★★☆


Nike Romaleos 4

 • Bedst til konkurrence – coach Julia Falamas hos NYMAG
 • Top 3 hos Torokthiy.com
 • Anbefalet af Runrepeat.com
Forhandler Totalpris Læs mere
1.719,00 DKK → Læs mere

Nike Romaleos 4 er sidste model af en de mest populære serier vægtløftersko. Ikke mindst Romaleos 2, der blev udgivet til OL i London 2012, vurderes til at være en af de bedste vægtløftersko nogensinde.

Romaleos 4 er tydeligt inspireret af 2012 modellen og det har medført masser af hype. Ifølge de fleste tests er det da også en fremragende sko, der godt kunne have været “bedst i test”, men ikke helt er lige populær som Adidas Adipower og Reebok Legacy Lifter.

..The Nike Romaleos are the historic competitor for the ‘best weightlifting shoe’ with the adipowers. They’ve been around for nearly 2 decades and have offered a great alternative to the adipowers for people with larger feet. These are typically wider than either the Adidas or Reebok lifting shoe in the toe box…

Høj hæl og dobbelt velcrolukning

Romaleos 4 er en sko til den erfarne vægtløfter, måske dig der har en kærlighed til de tidligere modeller, som nu altså den legendariske 2012 model.

Romaleos 4 har en hæl på 2cm, hvilket er en høj hæl, men et par millimeter lavere end de tilsvarende modeller fra Adidas og Reebok.

Denne sko adskiller sig fra de andre modeller ved at have en dobbelt velcrolukning. Det gør at den sidder strammere om foden, men har lidt mindre fleksibilitet.

Til brede fødder eller smalle fødder?

Der er en del usikkerhed om hvor bred Nike Romaleos 4 er. På Runrepeat.com skriver anmelderen at skoen er noget smal, men på Torokthiy.com skriver testeren at skoen er til den brede side. Det har vi ikke kunnet verificere endnu, men noget kunne tyde på at skoen er til “normale” fødder.

Konklusion

Nike Romaleos 4 er en populær vægtløftersko i en legendarisk serie, der er lavet til øvede løftere. Den fås i dag på udsalg til en noget billigere pris en Adidas konkurrent, så hvis du føler dig bedst hjemme hos Nike, er det måske netop skoen for dig.

Bedømmelse

★★★★★


Reebok Legacy Lifter II

 • Bedst i Test – brede fødder
 • “Best for professionals” hos Runrepeat.com
 • “Best overall” hos Torokthiy.com
Forhandler Totalpris Læs mere

Vi har valgt Reebok Legacy Lifter II som vores “bedst i test”, især til dig med bredere fødder. Reebok Legacy Lifter II får gode anmeldelser hos eksperter og brugere, hvor skoen blandt andet vinder “Best overall” hos Torokthiy.com, der drives af OL medaljevinder Oleksiy Torokhtiy. Også det troværdige løbe- og fitnessite Runrepeat kårer den som “best for professinals”.

Dette er altså en sko til dig der er seriøs omkring din træning og den bør kunne klare alt hvad du smider efter den, også når du træner til konkurrence.

..The Reebok Legacy Lifter is our top pick for how it blends quality with affordability. I think this makes them the best Olympic weightlifting shoes on the market…

Høj hæl og flot design

Reebok Legacy Lifter er en klassisk vægtløftersko med høj hæl på 2,2cm i TPU skum, hvilket gør den velegnet til øvede løftere, men ikke så velegnet til nybegyndere og powerliftere. Skoen lukkes med velcro og er udført i tekstil og vegansk læder.

Designet på Reebok Legacy Lifter har fået mange rosende ord. Det er selvfølgelig subjektivt, men vi synes da også at det er en rigtig fed sko, som man kan få i flere farver og mønstre. Der er jo ingen grund til at træningssko skal være kedelige og heller ikke vægtløftersko.

Bedst til brede fødder

De fleste vægtløftersko vi har set på i denne test er til den smallere side i pasform, særligt Adidas modellerne. Hvis du har brede fødder, vil du derfor nok blive gladere for et par Reebok, da disse er kendt for at have en bredere pasform. Ikke bare i vægtløftersko, men mere generelt. Jeg har selv et par Reebok Nano crossfit sko og de passer min brede fod perfekt.

Konklusion

Reebok Legacy Lifter II er vores “bedst i test”, især hvis du har bredere fødder. Det er en sko der får mange gode anmeldelser med på vejen, både fra eksperter og amatører. Prismæssigt sparer du også en hel del i forhold til konkurrenterne. Legacy Lifter er pt. 500 kr billigere end Adidas Adipower.

Bedømmelse

★★★★★


Reebok Lifter PR

 • Bedste billige
 • “Great value for money” – Runrepeat
 • Bedst til prisen hos Torokhtiy.com
Forhandler Totalpris Læs mere

Reebok Lifter PR er vores “bedste billige” vægtløftersko, som du lige nu kan få på Reebok.com til kun 639 kr. Det er den klart billigste af vores udvalgte vægtløftersko.

Den gode pris og den gode kvalitet i denne sko, gør da også at den er kåret som “bedst til prisen” hos NY Mag, der har fået coaches Julia Falamas og Mike Dewar til at vurdere sko. Det troværdige amerikanske fitnesssite Runrepeat kårer den også som “great value for money”.

..The Reebok Lifter PR2 is a downgrade on the Legacy 2.0 but offers excellent entry level weightlifting shoe design for beginners. It’s also a good choice for a ‘squat shoe’ – perfect for powerlifters and CrossFitters..

Lavere hæl gør den velegnet til nybegyndere og powerliftere

Det her er en sko der er velegnet til flere end bare seriøse styrkeløftere. Hælen er nemlig kun 1,5cm høj, hvilket gør den velegnet til både nybegyndere indenfor vægtløft, men også velegnet til powerlift, hvor du kan lave øvelser som low bar squat uden problemer.

Sålen er også blødere i denne model end de fleste andre vægtløftersko. Det gør den lidt dårligere som vægtløftersko, men derimod bedre til alment brug i træningscenteret.

Normal pasform til normale fødder

Har du en sko der hverken er til den smalle eller brede side er denne sko måske et godt valg. De fleste vægtløftersko er smalle, især Adidas modellerne, mens Reebok generelt er kendt for bredere pasforme. Så vidt vi har kunnet finde ud af er denne Reebok model ret “normal” i størrelse. Ikke for bred, ikke for smal, men lige tilpas.

Konklusion

En super vægtløftersko der også fungerer godt som sko til powerlifting og til alment brug til træningen. Prisen er rigtig god!

Bedømmelse

★★★★☆

Hvordan fungerer vægtløftersko?

Vægtløftersko er lavet til at hjælpe dig med at løfte mere, især i squat og vægtløftningsøvelser som træk (snatch) og stød (clean and jerk), som også involverer squattet som en vigtig del af øvelsen.

Vægtløftersko har en hævet hæl, hvilket flytter tyngdepunktet fremad og derfor har en række biomekaniske indvirkninger på udførelsen af øvelsen, hvilket gør det nemmere at løfte tungt og bruge den korrekte teknik.

Hvor meget mere kan du løfte med vægtløftersko?

Den vigtigste grund til at løfte med vægtløftersko er selvfølgelig at du kan løfte mere med dem. 

Og så selvfølgelig sikkerhed, som jo også er super vigtig når du har op til flere hundrede kilo på skuldrene.

Men lad os være ærlige, du vil løfte mere, du vil kunne konkurrere, med dig selv, i klubben eller bare lægge et stærkt løft op på SoMe.

Så hvor meget mere kan du egentlig løfte med vægtløftersko?

Her vil du nok få mange svar alt efter hvem du spørger. Jeg har personlig oplevet en ret markant fremgang, som jeg vil vurdere til 10-15% i både maks og antal gentagelser i øvelser som OHP og dødløft. Men det er jo bare min oplevelse.

I videnskaben har man heldigvis gået lidt mere grundigt til værks og undersøgt hvilken fordel man får af vægtløftersko. 

De fleste, hvis ikke alle, studier har fokuseret på squat, måske fordi teknikken her spiller en mindre rolle end i de egentlige vægtløfter øvelser.

Hvad siger videnskaben?

Jeg er ikke uddannet til at vurdere videnskabelige studier, men det er der heldigvis andre der er. 

Brian Henneberg, der er fysioterapeut, vægtløfter og ofte brugt skribent på Aktiv Træning, ser i en artikel på Bodylab på den videnskabelige evidens.

For at gøre det helt kort, så er der ikke lavet studier på hvor meget mere man kan løfte, men der er studier der beviser at man i squatsko bøjer sig mindre forover i squattet. Dette er i andre studier forbundet med at kunne squatte mere.

Der findes altså et slags indirekte bevis for at squat sko gør man kan squatte mere, da man bøjer sig mindre forover og de atleter der squatter mest er også videnskabeligt bevist at bøje sig mindre forover.

Men spørgsmålet er også lidt hvor vigtigt det egentlig er at forskerne får taget sig sammen til at lave nogle studier om dette.

For sandheden er jo at alle seriøse vægtløftere, og motionister for den sags skyld, bruger vægtløftersko når vægten på stangen rammer et vist niveau. 

Så selv om videnskaben endnu ikke er med, så siger al praktisk erfaring at vægtløftersko giver en markant fordel.

Det skal du vide om at købe vægtløftersko (GUIDE)

Vægtløftersko adskiller sig fra andre træningssko på en række punkter. 

Det vigtigste at huske på her er at disse sko er lavet med det ene formål at hjælpe dig med at løfte mere.

De er derfor mere at sammenligne med et par fodboldstøvler end et par træningssko. Selv om man godt kan træne i et par vægtløftersko, så er det altså ikke det de er beregnet til. Så når du vurderer hvilken sko du skal købe, så tænk udelukkende hvad der vil være bedst til dine olympiske løft og dine squat. Hvis du hellere vil have en sko der kan bruges til løft, men også løb og træning, så tænk mere i retning af crossfit sko, som vi også har en anmeldelse af.

Hælhøjde

Den største forskel på et par almindelige flade træningssko og et par vægtløftersko er den hævede hæl. Det er faktisk næsten hele forskellen, så at sige.

En vægtløftersko har en hård hævet hæl, der giver støtte og stabilitet og ændrer hvilke muskler og hvilken position du løfter i. 

Det er et ret kompliceret emne, men kort sagt, så gør hælen at du bøjer dig mindre forover i dit squat og at du derfor lettere kan løfte tungt uden at få overbalance. Du rekruterer også mere af dine quadriceps og glutes, hvilket gør dig stærkere.

Hvor høj skal hælen være?

Det afhænger af hvor øvet du er, hvor høj du er og hvad formålet med skoen er.

 • Hvis du er en erfaren olympisk løfter, der laver øvelser som træk og stød, så anbefales en høj hæl over 1.9cm.
 • Hvis du træner både almindelige high bar squats og olympiske løft vil en sko med 1.9cm hæl være et godt allround valg.
 • Hvis du mest træner powerlift og styrkeløft og måske squatter low bar, så kan du klare dig med en lavere hæl under 1.9cm

Dertil kommer din højde. Jo højere du er, jo højere bør din hæl være.

Begyndere og let øvede vil have lettere ved at bruge et par sko med en lavere hæl, så det er også en overvejelse.

Materialer og lukning

Tidligere var der en større variation i hvilke materialer som skoene var lavet i. Hælen var for eksempel oprindeligt ofte lavet i træ. I dag bruger stort set alle forskellige typer af skum til hælen og det virker til at være fuldt lige godt.

På samme måde har alle sko i dag lukning med en rem i velcro, hvor man før havde et spænde. Igen er der sket en ensretning.

Selve skoens overdel kan være lavet i forskellig materiale, mesh, tekstil og kunstig læder. Før indeholdt skoene også læder, men det er tilsyneladende gledet ud, måske af hensyn til miljø og dyrebeskyttelse.

Det er altså ikke materialerne i skoene som du bør vælge sko efter. Det er meget af det samme, selv om der dog godt kan være små forskelle i lukning og åndbarhed for eksempel. Nike Romaleos 4 har for eksempel en dobbelt velcrolukning, som den eneste i testen.

Kilder

Runrepeat.com

Runrepeat er et af verdens førende online magasiner indenfor løb, men har også rigtig meget andet fint indhold, blandt andet om styrkeløft. I denne test har vi derfor brugt deres fremragende guide til køb af styrkeløft sko. Det er virkelig en gennemarbejdet guide, hvor Runrepeat både har set på videnskabelige studier og spurgt 11 eksperter om råd, blandt andet nogle af de helt store navne i branchen som Mark Rippetoe. Super god artikel der er værd at læse, hvis bare du har lidt interesse i vægtløftning.

Torokhtiy.com

Torkhtiy.com er et website drevet af den tidligere ukrainske OL medaljevinder i vægtløftning Oleksiy Torkhtiy.com. På siden kan man købe coaching og læse og se en masse godt indhold om vægtløftning. De har også lavet en rigtig god test og anbefaling af vægtløftersko.

Thatfitfriend.com

Thatfitfriend.com er en super informativ blog med anmeldelser af de fleste vægtløftersko, hvor der er masser af billeder og videoer af de enkelte sko. Det er tydeligt at der er lagt meget energi og ekspertise i at lave de enkelte anmeldelser. 

Sports Illustrated

Sports Ilustrated er et kendt amerikansk magasin der i mange år var kendt for deres bikini modeller på forsiden. I dag laver de også en masse “produkttest” indhold, hvor seriøsiteten af disse kan være svær at gennemskue. Deres test af vægtløftersko er skrevet af en fitnesscoach, men vi ved ikke om han har haft alle skoene til test. Derfor lægger vi ikke så meget vægt på denne test som de andre kilder.

NY Mag

NY Mag er et amerikansk online magasin, der også laver produkttest. Normalt ville vi ikke tillægge det så meget værdi hvad de mener om vægtløftersko, men i deres test har de bedt om vurderinger fra flere amerikanske trænere i vægtløftning, som vi så har verificeret. Det virker til at være meget kompetente trænere.

Alternativer til vægtløftersko

Vægtløftersko er uundværlige for dig der vil presse din PR til det yderste, især i squat og de klassiske vægtløftøvelser som stød og træk.

Men måske er du i virkeligheden på udkig efter noget andet? Nogle sko der er gode til squat, men som også kan bruges til dødløft og hvad du ellers går og laver i træningscenteret? Måske endda også til løb og andre typer træning?

Her ser vi på nogle kendte alternativer til vægtløftsko.

Vans og Chuck Taylor sneakers

Disse klassiske skatesko er super populære med powerliftere, altså styrkeløftere, der især træner “the big 3”, dødløft, squat og bænk.

De er populære fordi de har en helt flad fod, hvilket gør dem stabile, og så har de et super greb på underlaget. De er også holdbare og billige. En rigtig klassiker.

Crossfit sko

Crossfit sko som Reebok Nano og Nike Metcon er et andet super valg som træningssko. Disse sko har en flad hæl og er derfor velegnede til dødløft, men har masser af stabilitet og holdbarhed, hvilket gør dem gode til squat også. 

Jeg træner selv i et par Nano X, som jeg er enormt tilfreds med og holdbarheden er virkelig i top. Jeg vil mene denne type sko er et godt valg til de fleste der træner, løber og vægtløfter. De kan nemlig det hele, selv om de ikke er skoen til dig der vil konkurrere i squat osv.

Barfodssko og strømpesokker

Sidst men ikke mindst er der også en del der løfter helt uden sko eller med minimalistiske såkaldte barfodssko.

Der er en række fordele ved at løfte uden sko, ikke mindst at du træner dine muskler i foden meget mere. Det er i hvert fald det som tilhængerne siger. Dette gør dig stærkere og smidigere, for eksempel ved anklen.

Vi mennesker er jo lavet til at gå uden sko oprindeligt.

Hvis du dødløfter vil du også skulle trække vægten en centimeter eller to mindre, hvilket jo kan gøre en forskel over mange træningspas.

Der er også nogle ulemper ved denne træningsform. Hvis ikke du er så øvet kan du mangle styrke og fleksibilitet i anklen, hvilket kan gøre squat til en udfordring. 

Forfatter

 • Erik Haalo Hamre er redaktør og ekspert på Fitfact.dk og under uddannelse som Kostvejleder. Han har 20 års erfaring med styrketræning og har roet i Hellerup Roklub i en årrække.

Fitfact.dk
Enable registration in settings - general