Guide: Her er de bedste bind og tamponer til træning

Annonceindhold

Når man er kvinde, er der nogle ting, som man bare må tage sig af. Ens menstruation er en af dem. Og selv om de kan være irriterende, betyder det ikke, at du behøver at finde dig i mindre end det bedste, når det gælder bind og tamponer. Derfor har vi sammensat denne guide til de bedste bind og tamponer til træning. Vi ønsker at hjælpe dig med at finde de perfekte produkter til dine behov, så du kan fokusere på din træning uden at bekymre dig om lækager eller ubehag. Læs videre for at se vores bedste valg!

Til en lettere menstruation

Når du kun har at gøre med en lille smule blod, har du ikke brug for et kraftigt bind eller tampon. Noget let og behageligt er tilstrækkeligt. Vi anbefaler Always Ultra Thin bind. De er absorberende nok til at klare lette strømme, men de er så tynde, at du knap nok vil lægge mærke til dem. Og de har et tørvævet toplag, der holder dig frisk og tør hele dagen lang. Du kan også vælge et bind, der passer til en G-streng. Hvis du har tætsiddende træningstights på, så vil man ikke kunne se linjerne fra dine underbukser. 

Til en moderat menstruation

Hvis du har en moderat menstruation, som det kan være på 2-3 dagen, har du brug for noget, der er lidt mere absorberende end det gennemsnitlige bind. Men du ønsker ikke at bruge et bind, der er for tungt. Ellers vil du ende med at føle dig ubehagelig. Vi anbefaler derfor Tampax Pearl tamponer. De har en unik kerne, der hurtigt lukker fugten inde, så du kan holde dig tør og komfortabel selv på de mest blodige dage. Desuden er de superbløde, så du kan ikke engang mærke dem, når du har dem på. Et godt tip vil dog altid være at have et bind på, imens du har en tampon i. Hvis du skulle bløde igennem din tampon, så vil dit bind fange det overskydende blod. 

Til en kraftig menstruation

Hvis du har en kraftig menstruation, har du brug for et produkt, der kan håndtere meget blod. Et kraftigt natbind eller supertampon er vigtig. Vi anbefaler OB Super Plus, som er den grønne æske med tamponer.  Det er en af de mest absorberende tamponer på markedet, og den har en lækagesikker barriere, så du kan føle dig tør og sikker hele dagen lang. Så hvis du gerne vil ned og træne, selvom du har en kraftig menstruation, så prøv OB super plus!

Forfatter

  • Erik Haalo Hamre er redaktør og ekspert på Fitfact.dk og under uddannelse som Kostvejleder. Han har 20 års erfaring med styrketræning og har roet i Hellerup Roklub i en årrække.

Fitfact.dk
Enable registration in settings - general