3 tips til billig træning denne sommer

Annonce

De varme temperaturer har for alvor ramt Danmark. For mange betyder dette sjove strandture, solbadning i haven og hyggelige pool-parties. Lige præcis disse situationer kan virke skræmmende nogen, der ikke er tilfredse med deres sommerkroppe. Er du en af dem, er der dog flere forskellige ting, du kan gøre for at blive mere komfortabel i din sommerkrop – uden at det behøver at koste en formue! Vil du vide mere? Så læs med herunder, hvor du får 3 tips til billig træning denne sommer. Det er garanteret meget lettere, end du tror!

Bevæg dig i naturen

En af måderne hvorpå, du kan opnå billig træning denne sommer, er ved at bevæge dig i naturen. Rigtigt mange tror, at man alene kan komme i form i et fitnesscenter. Dette er dog på ingen måde tilfældet! Du kan sagtens komme i form, og opnå din ønskede sommerkrop, ved blot at bevæge dig lidt ekstra. Dette kan du eksempelvis gøre i form af løbeture, gåture og cykelture i naturen. Bevægelse i naturens smukke omgivelser koster dig ingenting, så før du løber ud og søger om det rette kviklån, kan du forsøge med dette alternativ. Du kan blandt andet træne og bevæge dig på stranden, i skoven eller måske endda i haven. Mulighederne er mange! 

Hjemmelavet mad fremfor take away

Ikke nok med at hjemmelavet mad er langt sundere end take away, er det også langt billigere. Hvis du derfor ønsker at stramme en smule op henover sommeren, kan det være en god ide at vælge hjemmelavet mad fremfor take away. Der er større chance for, at du vælger sundere opskrifter, når du laver hjemmelavet mad, end når du bestiller take away. Med den hjemmelavede mad får du desuden mere energi til træning og bevægelse i hverdagen. Dette gør hele processen langt billigere og mere overskuelig!

Overvej hjemmetræning

Som tidligere nævnt behøver du ikke investere i et dyrt fitnessmedlemsskab for at blive veltrænet henover sommeren. Ønsker du at træne billigt, samtidig med du opnår resultater, kan du blandt andet overveje hjemmetræning. Selvom man måske ikke skulle tro det, kræver succesfuld hjemmetræning ikke særligt mange redskaber. Du kan sagtens nøjes med at bruge redskaber og materialer, du allerede har i hjemmet. Du kan blandt andet træne med bøger som vægt. Her gælder det blot om at være kreativ, og arbejde med det, man allerede har!

Nu er du klar til at opnå billig træning denne varme sommer!

Forfatter

  • Erik Haalo Hamre er redaktør og ekspert på Fitfact.dk og under uddannelse som Kostvejleder. Han har 20 års erfaring med styrketræning og har roet i Hellerup Roklub i en årrække.

Tags:

Fitfact.dk
Enable registration in settings - general