Styrk forholdet til din bedre halvdel gennem træning

Sponsoreret indlæg

Indledningsvist vil vi gerne understrege, at der er både fordele og ulemper ved at træne med sin kæreste eller flirt. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at der er rig mulighed for at styrke forholdet til sin bedre halvdel, hvis man gør tingene på den rigtige måde.

Er du ikke allerede i et forhold? I så fald kan du med stor sandsynlighed finde din udkårne i det lokale fitnesscenter. I dag praktiseres såkaldt fitness dating i stor stil, så mon ikke du også kan få held med denne aktive datingform? 

#1 Det er sundt med en fælles interesse

Først og fremmest er det sundt at have fælles interesser. 

Det kan være traditionelle interesser som film, madlavning og rejser, men det kan selvfølgelig også være sport og træning. Foruden at kunne træne sammen, så vil træning og kost helt sikkert kunne være et samtaleemne, der kan blive taget op igen og igen. 

Er din kæreste lige så dedikeret til sin træning, som du er, så er det meget tænkeligt, at du ikke bare ser hende som din kæreste, men lige så meget som din træningsmakker og måske bedste veninde. 

#2 I kan give hinanden motivation og selvtillid

Ethvert aktivt menneske kan nikke genkendende til, at det ikke altid er sjovt at træne. I perioder kan det være meget svært at komme afsted til fitnesscentret, og når man endelig kommer afsted, så har man svært ved at præstere. I den anledning er det guld værd at have en kæreste, som kan støtte og motivere dig. 

For at berige din bedre halvdel med en masse motivation og selvtillid skal du sørge for at give masser af komplimenter og generelt altid være en god støtte. Så hjælper du hende med at nå sine mål, og du styrker på samme tid jeres relation. Det er ren win-win. 

#3 I er sammen på en anden måde end normalt

I et forhold gælder det om at få så meget kvalitetstid sammen som muligt, så man kan skabe en masse oplevelser og minder. 

Som par kan man være sammen på mange måder. Den typiske date foregår på en restaurant, i biografen eller på et hotel, men man kan også sagtens arrangere en træningsdate. I vil opdage nye sider af hinanden, når I tilbringer tid sammen i træningscentret – og vil på den måde blive styrket som par. 

#4 I vil sandsynligvis blive mere tiltrukket af hinanden

De fleste par, som har været sammen i mange år, har erfaret, at intimiteten og lysten til hinanden daler med årene. Det er en skam, da intimitet og kærlighed er alfa og omega for et forhold. Endnu en gang vil det give mening at træne sammen, da det kan være enormt tiltrækkende at se sin partner yde sit maksimale og gøre noget godt for sin krop. 

Trænger både du og din kæreste til at smide nogle af kærestekiloene, så gør det til en vane at besøge det lokale fitnesscenter et par gange om ugen. I kan evt. supplere med nogle løbeture og lange gåture i naturen. Dovenskab kan virkelig lægge en dæmper på gnisten i et forhold, hvorfor I så vidt muligt bør forsøge at holde jer i gang og leve sundt. 

Er du single? Sådan scorer du i fitnesscentret

Denne artikel er mest rettet mod kærestepar, men vi giver også gerne nogle tips og guldkorn til dig, der er single. 

Tilbringer du mange timer i fitnesscentret hver eneste uge, og har du fået et godt øje til en eller flere af kvinderne derfra? Så vil vi gerne give dig nogle gode råd til, hvordan du scorer hende den søde:

  1. Skab øjenkontakt og smil til hende (uden at virke creepy)
  2. Spørg ind til hendes træning
  3. Komplimentér hende
  4. Spørg, om du må køre mellem hende (så starter samtalen helt automatisk) 
  5. Undgå at afbryde hende midt i træningen (kan give bagslag) 

Tags:

Jeg er manden bag Fitfact.dk og skriver blandt andet om træning og vægttab, med særlig fokus på motivation og sundhed.

Træningsudstyr til hjemmet - tilbud på billig træningsudstyr