Træningsudstyr fra KINETIK er dedikeret til Calisthenics 

Vil du gerne forbedre din styrketræning med egen vægt endnu mere? Måske er du allerede godt i gang med dedikeret træning, men gerne vil presse dig selv yderligere til next level. Calisthenics træning kender du måske allerede godt, eller måske du gerne vil i gang med denne form for styrketræning? Det som Calisthenics træning handler om, er nemlig styrketræning med vægten fra din egen krop. Det betyder altså, at du bruger kroppens egne styrke til at træne med.  

Overvejer du at komme i gang med at træne Calisthenics, så er det en rigtig god idé at læse op på træningsformen først. Hvis du gerne vil starte på egen hånd, så kan du med fordel finde begynder programmer online. På den måde kan du langsomt lære mere om de forskellige øvelser og dygtiggøre dig. Nogle af calisthenics øvelserne dækker over lunges, push-ups, pull-ups, planke og planke. Du kender måske allerede til disse øvelser på forhånd, derfor ved du nok allerede lidt om, hvad denne træningsform handler om.  

KINETIK – derfor giver produkterne mening i forhold til Calisthenics 

Der er selvfølgelig muligt at forbedre træningen yderligere med nogle få redskaber, hvis du træner Calisthenics. Du kan eksempel gøre brug af KINETIK træningsvest med vægt, som giver dig mere modstand i mange af dine øvelser. Vesten fra KINETIK er enormt funktionel og fleksibel, da du selv kan justere vægten. Du kan faktisk selv bestemme om vægten skal være 1kg til 15kg. Derudover, kan den justeres i forhold til din krop. Træningsvesten er blot ét af de smarte produkter indenfor træningsudstyr til calisthenics, som du kan finde hos KINETIK. En træningsvest med vægt er med til at styrke din kernemuskulatur og din balance blandt andet. Der er rigtigt mange fordel ved at anskaffe sådan et redskab til din træning. Læs mere på KINETIKshop.dk, hvor du også kan finde andre spændende produkter.  

Træningsmåtte og elastikker fra KINETIK 

Det er skam ikke kun træningsvesten, som er effektiv når du træner. Mange øvelser indenfor netop Calisthenics træning foregår nemlig på gulvet. Derfor er det naturligvis vigtigt at have et relevant underlag under sig. Til push-ups, plane eller andre halvt-liggende øvelser, der giver det mening at benytte en god træningsmåtte. Sådan en, kan du heldigvis finde på kinetikshop.dk. Det som gør denne træningsmåtte unik, er blandt andet den 6mm tykkelse og, at den er skridsikker og stødabsorberende. Træningselastikker er fantastiske når det kommer til træning med modstand. Hos KINETIK, får du hele tre forskellige slags, alle med forskellig modstand. Dette kan du læse meget mere om på webshoppen.  

Kom godt i gang med at træne 

Hvis du skal til at starte helt fra bunden med at træne, så kan det måske være lidt svært at komme i gang. Måske har du allerede købt en masse redskaber til hjemmet, men mangler lidt motivation til at starte. Det du kan gøre, er at læse guides, se videoer eller måske finde dig en træningspartner. For mange er der meget nemmere at træne eller komme afsted til sport, når det har en anden person med sig. På den måde er der ligesom en følelse af, at der er én der regner med at man kommer, så det er nok bedst at man ikke skuffer vedkommende.  

Få hjælp af en personlig træner 

Der er rigtigt mange danskere som har eller får hjælp til deres træning og kost af personlige trænere og nutrition coaches. Mange har stor glæde af dette, da denne hjælp kan være med til at ændre deres livsstil, men også opnå mål. Hvis du er lidt på bar bund eller mangler lidt hjælp til træningen, så kan du eventuelt over at tage kontakt til en PT. 

Tags:

Fitfact.dk
Enable registration in settings - general